G4Media.ro

Mihai Tudose și Paul Stănescu, dezacord cu Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Tudose și Paul Stănescu, dezacord cu Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la președinția României trebuie să fie din PSD, nu din afara partidului

Update 2: Marcel Ciolacu, președintele PSD, și-a menținut vineri poziția că viitorul candidat PSD la prezidențiale trebuie ales după o competiție în care să poată participa și oameni din afara partidului, în ciuda faptului că Mihai Tudose și Paul Stănescu au spus că nu sunt de acord. Vezi aici mai multe

Update 1: Și Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a spus că viitorul candidat al PSD la prezidențiale trebuie să provină din interiorul partidului, nu din afară.

Articol inițial: Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, s-a declarat vineri în dezacord cu președintele partidului, Marcel Ciolacu, spunând că viitorul candidat PSD la președinția României trebuie să fie din PSD și nu venit din afara partidului.

”Candidatul PSD la președinția României trebuie să fie din PSD. Ideea domnului președinte de a spune că oamenii buni sunt în afara PSD nu prea o înghit. Oamenii buni sunt deja în PSD”, a spus Tudose vineri la o conferință a PSD Brăila.

”Accept că poate dvs. nu vreți să candidați, dar cred că găsim oameni buni în PSD”, a mai spus Tudose.

Context. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pe 17 ianuarie că România are nevoie de un preşedinte de stânga, indicând că din partea PSD ar putea candida un intelectual. Ciolacu a spus la RTV că își dorește modificarea statutului PSD astfel încât să poată candida o personalitate care nu e membru de partid.

„Când avem discuţia de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. De data aceasta PSD nu va veni neapărat cu un om politic, va veni în schimb cu un intelectual. Partidul va alege (candidatul la alegerile prezidenţiale – n.r.). Va exista o competiţie internă în care se va înscrie cine doreşte. Eu doresc să modific statutul astfel încât şi altă personalitate, care nu este neapărat în partid, să poată candida”, a afirmat Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Asta e unul din fostii premieri avand ca realizari faptul ca l-a lasat pe primul ministru al Japoniei cu ochii in soare in timpul unei vizite istorice?

  • Ăla e, dar câți români isi mai amintesc, câți au auzit de mizeria facutā de el si câți sunt cărora le pasă sau realizează cât de mult a stricat gestul lui relatia Romaniei cu Japonia? Ce dovadă mai clară de miserupism din partea alegatorilor poate fi faptul că penibilul asta e acum europarlamentar?

 2. Cel mai potrivit biped pesedist ar fi andrușca… fost ministru al economiei…

  • Asa e. Marioneta aia nu are nevoie de sfori, e modernă, se supune comenzilor vocale. In alta ordine de idei, e vremea reinrolarii in partid a capabilului Geo Wană Kenobi daca vor candidat cu carnet de membru si cu cotizatia la zi.

 3. Corect a zis Tudose……singurul candidat de la PSD…este nimeni altul decât……IOOOOOON….ILIEEEEEEEEEESCUUUUUU!

 4. Unul din ei sa fie presedinte, tudose sau ciolacu, doi reprezentanti de vaza ai Romaniei, doi bombardieri cu scoala vietii, cu licee incerte, cu „”facultati” facute la batranete prin tot felul de „boscheti”……

 5. Chiar el. Hai noroc si-o votca mica. Doctor facut de Oprea.

 6. Avem în PSD oameni curajoși și de valoare ce dau peste bot primului ministru japonez venit să jefuiască țărișoara noastră sau aplică Armetica la întors brazda cu tractorul. Ei sunt cei mai potriviți.

 7. Da numai oameni competentei la partidul comuniștilor de ultima speța – competentei la ciordeală și șpăguiască . Eu propun pe Bădălau sau Prim secretarul Daia

 8. contre inventate

 9. Da, foarte bine si asa. In acest caz Maestrul C va intra in PSD si totul e OK. Propunerea lui Ciolacu ramne deci valabila.

 10. Mă tot întreb: oare vom găsi unul să țină cu România?

 11. M-am decis: Dragnea,Vasilescu,Firea, și Dancila

 12. Oricât s-ar screme PSD, nu auprintre ei un candidat pentru Cotroceni,care sa și obțină victoria.

 13. Oricât s-ar screme PSD, nu auprintre ei un candidat pentru Cotroceni,care sa și obțină victoria. Mda, completez, poate pe Adrian Năstase, de ce ?, poate mai măsluiește un contract similar cu OMV AUSTTIA, din ce a mai rămas nevândut pe nimic din Romania.