G4Media.ro

Marcel Ciolacu, mesaj de Paşte: Este o celebrare a comuniunii, care ne…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu, mesaj de Paşte: Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, în mesajul de Paşte, că această sărbătoare este ”o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru”. ”Învăţămintele creştine ne amintesc că împreună putem să depăşim greutăţile vieţii şi ne dau speranţă într-un viitor mai bun”, adaugă el, transmite News.ro.

”Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, aşteptată astăzi cu bucurie de creştinii ortodocşi, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptişti, creştini după evanghelie, din toată lumea, simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depăşirea suferinţelor şi speranţa vieţii veşnice. Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru. Învăţămintele creştine ne amintesc că împreună putem să depăşim greutăţile vieţii şi ne dau speranţă într-un viitor mai bun”, a arătat Ciolacu, în mesajul de Paşte.

El a subliniat că, pentru români, această sărbătoare este una a familiei.

”Paştele la noi, românii, este, tradiţional, sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generaţiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului. Credinţa uneşte prin iubire şi iertare. Transmit, tuturor, urări de pace şi sănătate, iar credincioşilor care sărbătoresc în aceste zile Paştele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Hristos a înviat!”, a conchis premierul.

El a postat pe Facebook mai multe fotografii de la slujba de Înviere la care a participat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. 👍👍👍

  2. „…ne îndeamnă și ne dau speranță…”
    Stabilitate, nu!?

  3. siqtir

  4. e primul și ultimul mesaj pe care-l dai în această calitate, covrigar cu bacul la 40 de ani!