G4Media.ro

Marcel Ciolacu l-a invitat pe premierul Bavariei să viziteze Castelul lui Dracula:…

Sursa Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu l-a invitat pe premierul Bavariei să viziteze Castelul lui Dracula: Indiferent de cât de mult usturoi o să mâncăm, să nu mergem într-o noapte cu lună plină / Premierul Bavariei: Cred că e suficient dacă mâncăm înainte mici

Premierul Marcel Ciolacu l-a invitat, marţi, pe prim-ministrul Statului Liber Bavaria să viziteze ţara noastră, Delta Dunării şi Castelul lui Dracula, el afirmând că, indiferent de cât de mult usturoi vor mânca, ar trebui să nu meargă într-o noapte cu lună plină. Premierul Bavariei i-a răspuns că e suficient dacă vor mânca înainte mici, pentru că conţin atât de mult usturoi încât nu vor mai avea curaj vampirii să se apropie de ei. Markus Söder a transmis succes României la Campionatul European, adăugând că, ”dacă va juca împotriva Germaniei nu o să îi mai ureze succes”, transmite News.ro.

Premierul Marcel Ciolacu l-a nvitat pe Markus Söder, prim-ministrul Statului Liber Bavaria, în vizită în România.

”Aş dori să vă invit cât mai curând la Bucureşti, să avem şi un forum economic, să vizitaţi şi Delta Dunării şi nu în ultimul rând, Castelul lui Dracula. Eu îmi menţin părarea, indiferent de cât de mult usturoi o să mâncăm, să nu mergem într-o noapte cu lună plină ci într-o noapte cu lună normală”, a spus Ciolacu în finalul discursului.

”Cred că e suficient dacă mâncăm înainte mici, cred că conţin atât de mult usturoi încât nu vor mai avea curaj vampirii să se apropie de noi”, a răspuns Markus Söder.

”Vă urez succes la Campionatul European, doar dacă veţi juca împotriva Germaniei să ştiţi că nu vă mai urez succes”, a mai afirmat prim-ministrul Bavariei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ce glume de șantier are Ciolacuu, viitorul președinte al României că care iejte!
    Ce poți să-i ceri unuia care nu a putut termina liceul până la 40 de ani?

  2. Lumea nu a observat că dl. Prim-ministru abia așteaptă să participe la ‘un forum economic’ la București.