G4Media.ro

Marcel Ciolacu, despre seria de întâlniri online pe care le va avea…

Marcel Ciolacu, despre seria de întâlniri online pe care le va avea săptămâna viitoare cu mai mulţi oficiali europeni din familia social-democrată: PSD este astăzi un partener de încredere pe plan european/ Ce teme are pe agendă liderul PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, va avea, în prima jumătate a săptămânii viitoare, o serie de întâlniri online cu oficiali europeni, printre care se numără Nicolas Schmit, Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale şi Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene (Partidul Socialiștilor Europeni).

Potrivit unui comunicat al Partidului Social Democrat, transmis duminică Agerpres, luni, în agendă au fost prevăzute întrevederi, începând cu ora 13.00, cu Serghei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, iar de la ora 15.00 Marcel Ciolacu se va întâlni cu Nicolas Schmit, Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale.

De asemenea, arată sursa citată, va avea loc o întâlnire cu Maros Sefcovic, vicepreşedintele Comisiei Europene şi responsabil PES Europa de Est, iar de la ora 18.00 cu Elisa Ferreira, Comisarul European pentru Coeziune şi reforme.

Marţi, începând cu ora 17.00, Ciolacu va avea o întrevedere cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, iar de la ora 18.00 va avea loc o întâlnire cu Ismail Ertug, vicepreşedintele Grupului S&D şi reprezentant SPD.

În ziua de miercuri, începând cu ora 16.00, liderul PSD se va întâlni cu Christophe Rouillon, liderul Grupului PES din Comitetul European al Regiunilor.

„Această serie de întâlniri demonstrează că PSD este astăzi un partener de încredere atât pe plan european, cât şi în interiorul familiei social-democrate europene. Partidul Social Democrat trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană în ceea ce priveşte principalele subiecte de interes: tranziţia ecologică justă, accesarea fondurilor europene, salariul minim european sau drepturile lucrătorilor.

Voi aborda, de asemenea, în discuţiile cu înalţii oficiali europeni, două problematici extrem de importante pentru România: lupta împotriva pandemiei şi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Sunt subiecte unde există probleme şi întârzieri pe plan intern şi îmi doresc să găsim acele soluţii care să vină cu adevărat în beneficiul cetăţenilor români şi economiei româneşti”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, citat în comunicat.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. 😂😂😂😂😂

 2. Mars ma colakule, pesedeul s-a umplut de cacao pe perioada Mustacila-Veve, te duci sa le arati ca v-ați vopsit bine acuma sau ce?

 3. Noul PSD imaculat trebuie să le ceară partenerilor europeni să primească şi pe România în Schengen, ca pe Ungaria şi Polonia. Cât priveşte legile corupţiei din epoca Dragnea Iordache Toader, acum ele sunt ale noii puteri.

 4. Cei cu tine schizofrenicule ? Nu esti la guvernare sa propopui tu solutii , ciocu mic .
  Esti un terminat care nu stie doar sa atace , sa minta si sa dezinformeze populatia .

 5. Ce partener de încredere mai romulane sa fie pesedeaua ta? Un partid de hoti si mafioti? Ai impresia ca romanii au uitat ce nenorociri si ce ticalosii ati facut voi mai panarama mincinoasa si ipocrita ce esti? Auzi la el-pesedeaua matii partid de încredere…poate la cimitir bai ticalosule

 6. „Incredere”…in sensul ca hai sa-l vedem si pe asta, poate n-o fi mai tampit ca Dragnea.
  O sa le treaca.

 7. Ciolanu sa se roage la Dumnezeu sa nu i se imbolnaveasca translatorul pana marti pt ca daca acesta devine imposibil de utilizat se duc pe apa sambetei intalnirile online cu socialistii, adica intr-un cuvant Marcelica se face de cacat in fata tovarasilor ! :)))

 8. Ciolanu sa se roage la Dumnezeu sa nu i se imbolnaveasca translatorul pana marti pt ca daca acesta devine imposibil de utilizat se duc pe apa sambetei intalnirile online cu socialistii, adica intr-un cuvant Marcelica se face de rahat in fata tovarasilor ! :)))

 9. Deja incep sa ma doara si flocii.

 10. Chiar nu mă interesează agenda boantă a lu’ matale! U 650, U 651, U 651 M, îti aduci aminte….

 11. De-abia asteapta oficialii aia europeni intalnirea cu nebarbieritul soios. Cred ca-si zic in sinea lor „trebuie sa o fac si p-asta, doar am facut lucruri mai scarboase la viata mea”.
  Pentru o mai puternica si buna impresie ii recomand ciolacului sa-l ia de brat la intalniri si pe nea two_doses braileanul. Pana la urma nu e de colea sa-l ai alaturi pe cel care l-a sfidat prin mictiune pe vizita sa oficiala pe insusi premierul Japoniei.

 12. La o parte ca Ciolacele e om important! Are intilniri „online”.

 13. Aha, cum intră în panică toţi cârcotaşii detractori că dom’ ciolanu al nost’ se întâlneşte de la iegal la iegal cu greii politici ioropene!
  Şi nu-i de mirare că zeci de meleoane de pesedei le cu totu’ şi cu totu’ de acord cu politica iecsternă şi internă a partidului!

 14. Sa jucam Trivia: puteti numi un partid care a demis 3 prim ministri numiti chiar de ei?
  Indiciul 1 nu nu este in africa/2 nu nu este nici in america de sud.
  Puteti enumara cativa din cei care au votat cu Dragnea contra interesului national?
  tovarasu Ciolacu si multi alti sobolani.
  Legea lustratie: ai fost psdist la conducere pe vremea lu Dragnea e timpul sa te retragi din politica esti clar expirat politic.