G4Media.ro

Marcel Ciolacu, despre rotativă: Mai mult ca sigur că va fi în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu, despre rotativă: Mai mult ca sigur că va fi în discuţie şi o remaniere / Sunt oameni care menţin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, la Parlament, că mai mult ca sigur că va fi în discuţie şi o remaniere, el precizând că sunt oameni care menţin acest ritm şi oameni care nu rezistă la acest ritm, transmite News.ro.

”Cel mai mult îmi place, e pe 25. Crăciunul e pe 25, Revelionul e pe 31, ziua mea este pe 28, astea sunt fixe. În funcţie de priorităţile şi legislative şi executive (..) vedem cum aşezăm lucrurile astfel încât să nu stricăm ceva ce funcţionează sau să inversăm priorităţile pentru că scrie într-un protocol că e pe 25”, a spus preşedintele PSD, despre data la care se va produce rotaţia premierilor.

”Se va face această rotaţie, între prim-miniştri în momentul în care toate lucrurile sunt aşezate şi discutate. Cunoaşteţi că preşedintele desemnează. Dacă este oportun să fie mai devreme, este mai devreme, dacă este oportun să fie o săptămână, două, după 25, pentru că trebuie închise anumite jaloane în Parlament sau în Guvern…Fără instrumentul PNRR, fără cererile de plată 2 şi 3, lucrurile se complică. Am intrat într-o stabilitate politică şi trebuie să o păzim”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că este posibil să existe şi o remaniere.

”Mai mult ca sigur că va fi şi o remaniere. Va fi în discuţie şi o remaniere, mai mult ca sigur. Este o normalitate, nu înseamnă că cineva… Sunt oameni care ţin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm, e ceva normal”, spune Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă ministerele celor de la UDMR se vor schimba, el a afirmat că se va discuta în coaliţie.

„Momentan plecăm de la o bază, care înseamnă protocolul. Iertaţi-mă, facem politică, politica înseamnă negociere. Important este că am ajuns la nişte principii şi la faptul că nu facem trageri de ministere din căciulă. Aţi văzut ce s-a întâmplat când am tras din căciulă, doi ani de zile a fost un dezastru. Dacă vreţi să ne întoarcem la căciulă, pe mine nu. Eu de încălţat cu fesul nu mă încalţ”, a mai declarat preşedintele Marcel Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ce ritm? Ritmul melcului si marsalier. Fara voi, Romania era departe, dar cat timp pròstimea va voteaza…

  2. Că ritm bă, de ciordeală, abureală, frecangeală, gargară, prosteală, nesimțire…

  3. sugestii? Bode, Predoiu, Popescu, si ala de la transporturi, i-am uitat numele (oricum nu conteaza)