G4Media.ro

Marcel Ciolacu a respins cererea lui Nicolae Ciucă de a muta alegerile…

Sursa foto: Marian Grigoraș, prefect Iași / Facebook

Marcel Ciolacu a respins cererea lui Nicolae Ciucă de a muta alegerile prezidențiale din septembrie în iarnă: Avem o decizie luată în coaliție că alegerile sunt în septembrie / PSD va avea candidat la prezidențiale

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a respins miercuri cererea lui președintelui PNL Nicolae Ciucă de a muta alegerile prezidențiale din septembrie în apropierea alegerilor, spunând că există deja o decizia luată în coaliție.

”Dl Ciucă, alături de mine, trebuie să ne asumăm deciziile pe care le-am luat. Noi avem o decizie luată în coaliție că alegerile sunt în septembrie. Nimeni nu a redeschis această temă”, a spus Ciolacu miercuri când a fost întrebat de ziariști.

Cu doar câteva ore mai devreme, Nicolae Ciucă enunțase posibilitatea de a organiza alegerile prezidențiale aproape de cele parlamentare, care urmează să fie organizate în decembrie.

”Poate să intre în discuție și să analizăm care sunt părțile bune, mai puțin bune pentru o campanie pe timp de vară sau să le ducem aproape de parlamentare”, a spus Ciucă.

Reamintim că executivul nu a adoptat încă hotărârea de guvern prin care să stabilească data alegerilor prezidențiale, dar liderii coaliției au anunțat la începutul anului că urmează să le organizeze în septembrie.

Ciolacu a mai miercuri că PSD va avea candidat la prezidenţiale. El a fost întrebat la sediul partidului dacă PSD l-ar putea susţine pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. ”V-am răspuns de zece ori până acum, PSD va avea candidat”, a răspuns liderul PSD. Despre cine va fi prezidenţiabilul PSD, Ciolacu a precizat că va avea o discuţie în partid.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. democratia nu conteaza. Ce conteaza sunt smecheriile pe care le pot face pentru a fi avantajati. In epoca KWJ smecheriile sunt la ordinul zilei, legile mai putin …..

  2. In ritmul asta, sa nu va mirati daca va bagam extremistii in Parlament.
    Totul are o limita. La un moment dat, din ‘raul cel mai mic’ se va transforma in vot din razbunare. Ma gandesc foarte foarte serios sa vi-l bag pe Simion pe gat si sa plec din tara. E un sentiment pe care il simt din ce in ce mai des in jurul meu. Partidul Unic are nevoie de o palma peste ochi, de un warning clar in ceea ce-i asteapta daca mai mimeaza mult democratia.

  3. Astept un partid extremist dar ceva mai inteligent, cu un lider carismatic. O extreme anti-sistem cu adevarat. Si promit ca le dau o sansa, poate sa fie si neo-fascist, nu imi pasa. L-as vota cu drag si a 2 a zi mi-as lua bilet de avion 😂.

  4. F—-a neamu-n c– de ciumati, in Septembrie, cand e lumea inca plecata si doar pensionarii sunt 100% disponibili.