G4Media.ro

Marcel Boloș, despre centrele care împart pachetele alimentare pentru persoane vulnerabile și…

Sursa foto: Pixabay

Marcel Boloș, despre centrele care împart pachetele alimentare pentru persoane vulnerabile și cu dizabilități: ”E regretabil şi îmi cer scuze în numele ministerului că nu şi-au organizat mai bine timpul pentru a putea organiza civilizat distribuirea”

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş a declarat sâmbătă, la Realitatea Plus, despre cozile la pachetele pentru persoanele vulnerabile, că face apel către centrele locale de distribuire să fie foarte atente la modul în care are loc procesul de distribuire a acestor ajutoare pentru a nu pune oamenii pe drumuri şi mai ales persoanele cu dizabilităţi şi cei care au anumite nevoi şi a ţinut să precizeze că aceste alimente nu au probleme de perisabilitate şi sunt în cantităţi suficiente, transmite News.ro.

”Noi am făcut toate demersurile necesare pentru ca înainte de sărbători să ajungă aceste pachete alimentară, ne-am mobilizat pentru a le distribui în centrele acestea de distribuire care funcţionează la nivel local, la nivelul primăriilor şi e regretabil şi îmi cer scuze în numele ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, că aceste centre locale de distribuire a pachetelor de alimente nu şi-au organizat mai bine timpul pentru a putea să organizeze mai apoi civilizat distribuirea pachetelor de alimente”, a spus ministrul Marcel Boloş.

El a arătat că se puteau planifica pe zi iar oamenii să ştie când le vor primi, pentru a nu se forma cozi. ”Facem apel către aceste centre locale de distribuire să fie foarte atente la modul în care are loc întregul proces pentru că, a pune oamenii pe drumuri şi mai ales persoanele cu dizabilităţi şi cei care au anumite nevoi, sunt oameni bolnavi, să fie foarte atenţi la felul în care fac acest proces de distribuire”, a menţionat el.

”Pentru toată lumea există pachete alimentare. (..) Sunt produse care nu au probleme de perisabilitate, sunt în cantităţi suficiente şi cu un pic de atenţie se pot organiza activităţile astfel încât să nu asistăm la aceste evenimente deloc plăcute pentru oameni şi pentru noi, toţi. E coada sărăciei şi a nevoilor, şi trebuie organizată cu atenţie de autorităţile locale”, a mai spus Boloş.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. scuzele tale, bo..$$, nu tin de foame
  ce masuri punitive vei lua pentru acesti „fonk-tionari” care nu au luat masuri?

 2. Dați afară toți trântorii ăștia care nu fac nimic din administrația locală și asistență socială!.

 3. Chiar nu va puteti abtine de la dat stiri despre politrucul cel mai josnic?

  • Niste profitori mai ales angajati primariilor care sunt numai dupa luate locuesc an ilfov cu un copil cu hándicap sever si an,2018 sau depus acte pentru casele care sau fc si sau dat numai la cunostinte si la oameni cu bani niste hoti

 4. Cei mai mari trântori sunt la DGASPC Neamț

 5. De ce în Drobeta Turnu Severin persoanele cu dizabilități nu au primit aceste pachete? De ce se compătimesc problemele cu organizarea și se minte că sunt pachete destule? Cei de aici de la socialul primăriei din Severin ne-au spus să ne luăm gândul că vom mai primi!

 6. Noi cetățenii ne cerem scuze pentru ca voi trebuie sa va cereți scuze.

 7. La Constanța de doi ani tot zic că le vin pachetele care au mai rămas din țară și dau doar la.persoanele cu dizabilități accentuat și grav ,la mediu sau pensii minime nimic…dar vezi cum se incarca mai multe pachete in furgonete și când le întrebi cheamă gardianul… O bătaie de joc ce se întâmplă la Constanța la centrul de pe Duiliu Zamfirescu

 8. In calitate de persoană cu dizabilități care a primit așa zisul pachet, țin să precizez că din pachet lipsește s-au s-a furat Conservele de Carne de Porc. Sunt doar cele de vita și Pate-urile.

 9. Dupa ce ca ia-ti votati, va si umilesc

 10. ne cerem scuze pentru ca recunoastem ca suntem incompetenti. data viitoare nu mai organizam nimic, ca sa nu fie discutii!

 11. Care e interesul să se facă aceste pachete , să le transporte cu tirul mii de km. , să le încarce , să le descarce, să de depoziteze , să le păzească , să le distribuie, când mult mai simplu e să le dea o sumă de bani din care omul să-și cumpere ce are nevoie? Înțeleg să se trimită pachete într-o zonă de război unde nu te poți deplasa din motive de siguranță, și oamenii chiar pot muri de foame , dar într-o zonă de pace cu magazine câte vrei, acestă acțiune nu are justificare logică .
  De ce atâtea cheltuieli în plus , căci toți oamenii implicați în aceste activități trebuiesc plătiți, încât cheltuiala cu aceste activități poate fi mai mare decât valoarea pachetelor, în așa fel că dacă s-ar da bani în loc de pachete , omul ar putea primi o sumă dublă decât valoarea pachetului?
  Dacă să zicem pachetul are o valoare de 100 lei și cheltuielile făcute pentru ca acest pachet să ajungă la om sunt tot de 100 lei , păi nu era mai avantajos pentru beneficiar să fi primit 200 lei pe talonul lui de pensie sau de ajutor sociale sau de persoană cu dizabilități , decât un pachet în valorare de 100 lei?

 12. „in numele ministerului” isi cere scuze :))
  Pai automat de aceea esti ministru, scuzele se rasfrang intr-adevar la toti, dar incep cu tine

  Si dupa cica face apel prin presa , in loc sa rezolve problema institutional. Asa transmite ca consiera acele centre ca fiin principalele vinovate in tip ce el acolo, o fi vreo victima de fapt 🙂

 13. Reclama ieftina!priviti-i ranjetul cand vorbeste si intelegeti!