G4Media.ro

Manchester United anunță că atacantul brazilian Antony va rămâne în ţara natală…

sursa foto: captura video

Manchester United anunță că atacantul brazilian Antony va rămâne în ţara natală pentru a răspunde acuzaţiilor de violenţă conjugală împotriva fostei sale iubite

Clubul englez de fotbal Manchester United a anunţat duminică, într-un comunicat, că atacantul brazilian Antony va rămâne în ţara natală pentru a răspunde acuzaţiilor de violenţă conjugală împotriva fostei sale iubite, transmite AFP conform Agerpres.

„Jucătorii care nu au participat la meciurile internaţionale trebuie să îşi reia antrenamentele luni. Totuşi, am convenit cu Antony că va întârzia pentru când va răspunde acuzaţiilor” a precizat clubul.

Fotbalistul de 23 de ani a fost acuzat de fosta sa parteneră Gabriela Cavallin de ameninţări şi violenţe psihologice şi fizice, fapte dezminţite de jucător.

Antony a fost convocat la naţionala Braziliei de selecţionerul Fernando Diniz, pentru meciurile cu Bolivia şi Peru, din 8 şi 12 septembrie, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026, însă apariţia acuzaţiilor au determinat Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) să-l suspende pe jucător din Selecao, ”pentru a proteja presupusa victimă, jucătorul, echipa naţională şi CBF”.

Mesaje prin reţeaua WhatsApp publicate de presa braziliană au arătat ameninţări şi acte de intimidare ale lui Antony la adresa fostei sale iubite.

Într-o conversaţie citată de presa locală, Gabriela Cavallin afirmă că jucătorul trebuie să îşi ceară scuze pentru ”loviturile de picior şi atacuri”, răspunsul primit fiind ”îmi pare rău”.

Cavallin, care l-a reclamat pe Antony la poliţia din Sao Paulo, este fotografiată cu o rană la cap.

Jucătorul a spus că este ”victima unor acuzaţii false” şi a afirmat că este nevinovat. El a explicat că relaţia sa cu Cavallin a fost una ”tumultuoasă, cu ofense verbale de ambele părţi”, dar a asigurat că nu a recurs ”niciodată” la agresiune fizică.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...