G4Media.ro

Mama lui Boris Johnson a murit la 79 de ani / Recent…

Sursa foto: pinterest.com/charlotte-johnson-wahl/  

Mama lui Boris Johnson a murit la 79 de ani / Recent a povestit de ce i-a dat numele Boris, actualului premier britanic

Charlotte Johnson Wahl, „autoritatea supremă” din familia prim-ministrului, a murit luni într-un spital londonez, anunță The Telegraph. Pictor profesionist, mama premierului britanic Boris Johnson a murit luni „brusc și pașnic” la un spital din Londra, a anunțat familia.

Fiica fostului președintele Comisiei Europene pentru Drepturile Omului în anii 1970

În 2019, la prima conferință a partidului conservator al lui Johnson ca prim-ministru, el le-a spus delegaților că au dreptul să întrebe orice despre principiile și idealurile sale de bază, explicând că mama sa l-a învățat să creadă în „valoarea egalității între toate ființe umane de pe planetă”. El a dezvăluit, de asemenea, în același discurs că mama sa votase pentru Brexit.

Fiica lui Sir James Fawcett, fost președintele Comisiei Europene pentru Drepturile Omului în anii 1970, Charlotte Johnson Wahl a studiat limba engleză la Universitatea Oxford, dar și-a întrerupt educația pentru a călători în America alături de Stanley Johnson, cu care s-a căsătorit în 1963.  S-a întors apoi pentru a-și finaliza studiile, devenind ca prima femeie căsătorită care termină studiile universitare.

Cum l-a botezat pe actualul premier, Boris

Charlotte Johnson Wahl a povestit presei britanice modul inedit prin care a ales numele Boris pentru unul din cei patru copii ai săi. „Când eram însărcinată în trei luni, am călătorit în Mexico City cu autobuzul. A fost foarte incomod, eram disperată. La un moment dat, un bărbat numit Boris Litwin, m-a tras deoparte și mi-a spus: „Nu poți călători înapoi așa, iată două bilete de avion de primă clasă. Am fost atât de recunoscătoare, încât am spus că îmi voi boteza copilul Boris”, a povestit ea.

Ea s-a răzgândit totuși și l-a numit Alexander Boris: „Prietenii lui i-au descoperit numele străin și toată lumea a început să-l numească Boris – chiar și profesorii. Dar toți cei care îl cunosc din copilărie îl numesc Alexandru”, a spus ea.

Sursa foto: pinterest.com/charlotte-johnson-wahl/  

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Iar traduceti cu Google articolele….Nu aveti oameni care sa stie limba engleza, macar la nivel mediu? Cum a murit „brusc și (mai ales) pașnic” ? Adica n-a luat la bataie pe nimeni, in acel moment, nu a facut scandal? Se mai face si adaptarea cand traduceti (chiar si cu google), altfel ies bazaconii de genul asta. O varianta acceptabila era „linistit, in liniste”. Nu „pasninc”…..

  2. Fără coviq sa se chinuie, fericita ca era vaqinata. Ca doar la 79 de ani era grup țintă. Ne zice cineva de ce a suferit femeia asta inafara de vârstă înaintată?

  3. Nu din simpatie pentru …Rusia ?