G4Media.ro

Maia Sandu și Igor Dodon își cheamă susținătorii la miting duminică la…

Maia Sandu și Igor Dodon își cheamă susținătorii la miting duminică la ora 11.00

Maia Sandu și Igor Dodon și-au chemat azi susținătorii la un miting anti-Plahotniuc programat pentru duminică, de la ora 11.00. Mitingul ar urma să pună presiune pe liderul PDM să se retragă de la guvernare și să lase locul noului guvern condus de Maia Sandu.

”Noi împreună cu conducerea partidelor care au creat această majoritate parlamentară, am decis să chemăm cetățenii Republicii Moldova la un marș al poporului în susținerea noii guvernări. un miting pașnic în susținerea noii majorități parlamentare. Cu cât mai mulți vom fi, cu atât mai repede va fi transmiterea pașnică a noii puteri. Vă îndemn de Duminica mare, toți la adunare”, a declarat Igor Dodon, citat de Agora.md.

Și Maia Sandu a făcut un apel public într-o declarație de presă: ”Duminică, la ora 11.00, veniți în fața Parlamentului din toată țara în Marșul Poporului, pentru a arăta lumii întregi că Republica Moldova a învins! Iar dictatura de care părea imposibil să ne debarasăm a fost dărâmată”.

Foto: Maia Sandu (Contul personal de Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Uzurpatorul Plahotniuk, alfaMafiotul si asasinul, cardinalul malign care si-a latit peste RM tentaculele genocidare a facut pulbere natiunea majoritara. In anii 30′ somnul ratiunii a nascut Nazismul. Micul fuhrer – codos din fire, caci pocitura a traficat fatusti, organe, arme, droguri; a spalat zeci si zeci de miliarde $ – s-a nascut nu numai din somnul (n)ratiunii. Cand totul devine santaja si troc, nimic nu mai conteaza. Astazi creatura funesta foloseste toata armata de infractori, toate grupruile de killeri, lichele, betivaniti intru distrugerea firavei democratii. Disparitia gadelui pitic, diform, contagios si fricos ar fi o pomana providentiala. In RM totul a fost daramat de aceasta banda funesta de criminali. Da, RM – un stat decapitat la mana derbedeilor! Da, guvernul dnei Maia Sandu are mult de lucru.

  2. V-ați găsit bine voi doi, „pro-europeana” Maia Sandu cu pro-rusul Igor Dodon.. :))) Ce mai vreți ma.. Un USL euroasiatic demn de Premiul Nobel pentru pace.:)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.