G4Media.ro

Maia Sandu s-a întâlnit la New York cu Alexander Soros, fiul miliardarului…

Maia Sandu s-a întâlnit la New York cu Alexander Soros, fiul miliardarului filantrop George Soros

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit la New York, unde se afla în vizită cu ocazia Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), cu Alexander Soros, fiul miliardarului filantrop George Soros.

„A fost o onoare să mă întâlnesc cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, un reformator dedicat și avocat anticorupție, în timp ce vizitează New York pentru Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite”, se arată într-o postare de pe Instagram a lui Alexander Soros, însoțită de o fotografie cu el alături de Maia Sandu.

Cine este Alexander Soros

Alexander Soros, în vârstă de 36 de ani, este vicepreședinte al Fundației Open Society, fondată de tatăl său, și unul dintre membrii organizației Tinerii Lideri Mondiali din cadrul Forumului Economic Mondial începând din anul 2018.

Soros s-a impus ca filantrop cu prima sa contribuție majoră la Fondurile Evreiești pentru Justiție.

Potrivit unui profil din 2011 publicat în The Wall Street Journal, Soros se concentrează pe „cauze progresiste care s-ar putea să nu aibă un sprijin larg”. De atunci, s-a alăturat consiliului de administrație al unor organizații, inclusiv Global Witness (în calitate de membru al consiliului consultativ), care face campanii împotriva abuzurilor din mediu și ale drepturilor omului asociate cu exploatarea resurselor naturale și Bend the Arc (care a fost formată prin fuziunea Alianței Evreiești Progresiste și a Fondurilor Evreiești pentru Justiție în 2012).

Soros continuă să doneze și pentru cauze politice. În martie 2012 a donat 200.000 de dolari Consiliului evreiesc pentru educație și cercetare, organizația din spatele „Marelui Schlep” din 2008 în sprijinul candidatului democrat de atunc,i Barack Obama. Alexander Soros este beneficiarul Premiului Fundației Gordon Parks din 2017 pentru sprijinul său filantropic pentru Arte și Umanistice.

Fundația Alexander Soros

În 2012, Soros a înființat Fundația Alexander Soros, dedicată promovării justiției sociale și a drepturilor omului. Printre beneficiarii inițiali ai fundației se numără Bend the Arc, National Domestic Workers Alliance, care reprezintă drepturile a 2,5 milioane de lucrători casnici din SUA și Make the Road New York, care sprijină comunitățile latine și ale clasei muncitoare pentru a atinge demnitatea și justiţia.

Alături de Fundația Ford și Fundația Open Society, Fundația Alexander Soros a finanțat primul studiu statistic național vreodată asupra lucrătorilor casnici („Home Economics: The Invisible and Unregulated World of Domestic Work”, lansat la 26 noiembrie 2012).

Alex Soros este creditat ca producător al mai multor filme, printre care Trial by Fire și The Kleptocrats. În 2014, Soros a contribuit cu un eseu la cartea „Dumnezeu, credință și identitate din cenușă: reflecții ale copiilor și nepoților supraviețuitorilor Holocaustului”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

28 comentarii

 1. Bravo băi g4, iar bagați paranoia în bobor, să curgă conspirațiile…..

  • nu mai e conspiratie daca e stire pe um g4media, postacule

  • Eu ziceam că aiuriți ca tine o să inventeze conspirații după întâlnirea asta, dar tu cum ai IQ de râmă normal că nu ai înțeles…..

  • postacul de la sputnik era mai fericit cu fata de molusca dodona, presul lui putin

 2. Bravo ,asa se face cand esti inscaunata in numele progresului! 🙃

 3. Ti bacio li mani don soros piccolo!
  Deci la anul Moldova va recunoaște căsătoriile de tip nou, progresist, antiputiniene.

  Foarte frumos concursul de temenele de la Jew York intre Klaus și maia

 4. Hahahahahaha ce teapa au luat moldovenii care au votat-o.

 5. Lol articol de spume, sa curgă fără numar!
  Hai baieti ca e clar din articolul asta ca Maia Sandu care s-a batut aproape singura cu rusofonii si marii corupti(stiti voi, baietii buni) e in buzunarul lui Soros.
  Cea mai clara dovada – instagramul baietului astuia cu față de interlop versat, numai cand te uiti la fața lui de ultrageek văr cu Bulai se vede la câte grozavii a fost părtaş.
  Toate suspiciunile voastre s-au adeverit.

 6. soros? credeam ca e doar o inventie a conspirationistilor.

 7. I-am zis Maiei „fetch” si ea imediat a a dus batul. Am incurajat-o, „good bitch!”

 8. 🤮🤢🤮🤢

 9. Bravo Maia Sandu!

 10. Cine nu știa ca Sandu e sorosista. G4 la fel. O sa dea si ea cu mucii in fasole la sfârșitul mandatului, n-are ce sa facă in afară de „anti-corupție” împotriva adversarilor politici.

 11. In opinia celor de la G4Media, primul cuvant care-l descrie cel mai bine pe Soros, dupa „miliardar”, este „filantrop”.
  As pune pariu ca G4Media isi ia bani de la individul asta.

 12. Bă, asta are copiii? Credeam ca moare si ne lasa in pace, se pare ca o sa ne termine ca specie urmasu lui

 13. Aveati alte asteptari?
  Credeati ca sandu este cea ce s-a dat?
  Nein!!!
  Soros isi baga degetele/banii peste tot, prosti care sa-l asculte sunt, vezi ue de exemplu, zici ca ue este condusa de soros. Daca soros zice ca-i discriminare si rasism in secunda 2 ue actioneaza cu masuri comuniste care sunt pe placul lui ciolos…., scuze soros.

  • Bai baiatule (sau draga domnule, chiar nu imi pasa) ti-am citit multe din comentarii pe diferite articole si ai niste idei si o modalitate de exprimare de parca mi se face greata cateodata…azi ai dat cu “mucii in fasole” si ai intors roata aratandu-mi mie (si altora ca mine) ca poti sa spui si ceva inteligent. Bravo. Sfatul meu: nu te mai incarca emotional cu apartenente ideologice si priveste lucrurile mai in ansamblul lor(asa cum ai facut aici si asa cum NU FACI in alte parti). Tinem legatura.

 14. ROMANICA NORMALA EDUCATA s-a intalnit si el cu cineva .. cu sorinel anagramatul pustiu

 15. Alexandru Soros e baietash. Are in prieten sau sot ( logodnic) frumos. Cautati PE google. Coming out 2020:))))

  • Putin cu Orban ți-au băgat în cap povești despre Soroș. Să se căsătorească. Dacă UE și SUA ne dau și bani ca să-i acceptăm, să se căsătorească cu cine vor sau cu ce vor. Nu contează!

  • Si cu ce te afecteaza pe tine povestea asta?

 16. E adevarat că amantele lui Iohannis sunt Maia Sandu și puși de la SPP ? Eu așa am auzit de pe surse .