G4Media.ro

Mai mulți contrabandiști de țigări au scăpat de polițiștii de la Frontieră…

sursa foto: Facebook/ Poliția de Frontieră. Sighetu Marmației

Mai mulți contrabandiști de țigări au scăpat de polițiștii de la Frontieră după ce s-au aruncat în Tisa, la frontiera cu Ucraina

O maşină încărcată cu 13.500 pachete de ţigări a fost descoperită şi confiscată de către poliţiştii de frontieră pe graniţa cu Ucraina, contrabandiştii reuşind să scape după ce s-au aruncat în Tisa, informează, vineri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, transmite Agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în cooperare cu lucrători ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, iar în zona Săpânţa a fost observată o maşină şi mai multe persoane care transportau colete.

„Lucrătorii noştri au observat un autoturism de teren care se îndrepta spre linia de frontieră, pe direcţia localităţii Săpânţa, judeţul Maramureş, şi mai multe persoane care se deplasau de la malul râului Tisa spre autoturismul în cauză, transportând în spate colete voluminoase. Imediat, s-a procedat la interceptarea persoanelor în cauză, însă acestea au aruncat baxurile în maşină şi au fugit spre malul râului Tisa, aruncându-se în apa râului Tisa. În cel mai scurt timp, au fost anunţate autorităţile ucrainene despre eveniment în vederea cercetării în comun a cazului, iar la faţa locului poliţiştii de frontieră au descoperit un autoturism de teren marca Land Rover, având aplicate plăcuţe de înmatriculare de Marea Britanie, iar în interiorul acestuia au fost observate mai multe colete specifice celor cu ţigări. Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 13.500 de pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free”, precizează sursa citată.

Ţigările, în valoare de 158.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. În stare de război se trage la secunda 2…dar mafia UA va prospera, iar statul islamic va fi o minciună pe lângă raketi.