G4Media.ro

Mai multe străzi din Sectorul 2 al Bucureștiului vor avea sens unic

Sursa Foto: Pexels.com

Mai multe străzi din Sectorul 2 al Bucureștiului vor avea sens unic

Mai multe străzi din Sectorul 2 al Bucureștiului, din zona Mihai Eminescu, vor avea sens unic, a anunțat marți primarul Radu Mihaiu.

Iată modificările de trafic:

– Strada Toamnei, pe tronsonul de la Monumentului la Viitorului, devine sens unic spre Viitorului.
– Strada Făinari își schimbă sensul. Pe tronsonul de la Episcop Radu spre Viitorului. De la Moșilor la Episcop Radu va avea dublu sens
– Strada Ardeleni devine sens unic, Viitorului spre Moșilor.
– Strada Precupeții Vechi devine sens unic, Făinari spre Mihai Eminescu.
– Strada Dragoș Vodă devine sens unic, Mihai Eminescu spre Precupeții Vechi.
– Strada Episcop Radu devine dens unic, Mihai Eminescu spre Făinari.
– Strada Gen. Alexandru Șt. Radovici devine sens unic, Viitorului spre Precupeții Vechi.
– Strada Măcelari devine sens unic, Precupeții Vechi spre Radovici.

”Înființarea de sensuri unice ajută la eliberarea trotuarelor pentru pietoni, la crearea de locuri de parcare noi, precum și la fluidizarea circulației. E o idee simplă, dar implementarea ei înseamnă o grămadă de detalii tehnice, de la stabilirea lățimii carosabilului, a trotuarelor, a zonelor de siguranță, până la analiza de trafic. Nu facem sensuri unice unde ni se pare nouă. Analizăm nevoile și fluxurile de circulație în interiorul unui cvartal, apoi căutăm soluții complementare pentru întregul cartier”, a declarat primarul Mihaiu.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. acum nu era sens unic, dr de aici inainte, s-a terminat!

 2. Cum adica domne isi „schimba sensul”? Pai eu merg de-o viata in directia asta, ce, ma obligi tu acum sa-mi schimb obiceiul dupa niste semne? Are cineva vreun dubiu cine castiga duelul dintre ala de merge de-o viata pe-acolo si ala de arata semnele si pledeaza cu „uite domne ce zic semnele” ?!?!?!?

  • daca mergi pe strazile Cernauti si Carei, vei afla ca „regula nu se aplica riveranilor”, conform unui cod rutier ascuns probabil in fosta fabrica de paine Titan.

  • Si pe strada Grigore Ionescu sector 2 este nevoie de sens unic.Pe o latura sunt masini parcate iar pe carosabil nu este spatiu de doua sensuri. Dar cine sa vada ?!!!!

 3. Daaa Sector 2 noul Singapore. Acolo sunt aproape numai sensuri unice, bine si masinile costa exorbitant, un entry ibiza e 100k dolari!!

  • Mai ieși din SG, că nu se învârte lumea în jurul lor, lah. Unde dai și unde crapă.

 4. Sunt foarte mulțumită de ordinea propusă, era nevoie de organizare și cred că schimbări în bine vor exista.

  Locuiesc în cartier și, ca pieton, pe trotuar nu ai pe unde trece, iar ca șofer, traficul s-a cam dublat în ultimii ani (probabil ca peste tot) și mai toată lumea folosește străzile de mai sus ca rute ocolitoare, evitând Calea Moșilor, Ștefan cel Mare, de Eminescu nu mai zic, e mai tot timpul înfundat în timpul săptămânii.

  Salut decizia străzilor cu sensuri unice. Poate în felul ăsta nu vom mai trăi după legea junglei.

 5. Ce ai înfundat???? Că n-am înțeles. Toate străzile alea dau in Moșilor sau Stefan cel mare. Ocolind Lizeanu, bineînțeles. Care e blocată sau obturata sau paralizata sau înfundată, că m-ai zăpăcit de tot. Ești înfundată și tu. Aaaaaaa…. tu ești aia care de la înfundare pleci pe roșu și pui frana pe verde. Ia metroul! Urmează statia Făinari, peronul pe partea înfundată și Măcelari pe partea desfundată.

 6. Domnul primar este praf pentru aceasta funcție nu știu un primar mai incult și mai pe dinafara pt aceasta funcție nu știu citi cetățeni care la u votat îl mai susțin sectoru 2 arata mai rău decât unele sectoare din capitala Ucrainei va mulțumesc anticipat