G4Media.ro

Mai multe cartiere din Iași, cu locuințe, spitale și școli, fără curent…

Mai multe cartiere din Iași, cu locuințe, spitale și școli, fără curent electric după ce un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, amenințând că se sinucide

Furnizorul de electricitate a întrerupt energia în mai multe cartiere din Iaşi după ce, în cursul dimineţii de marţi, un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, ameninţând că se sinucide. În zonele afectate sunt atât locuinţe, cât şi instituţii şcolare, dar şi spitale, relatează Agerpres.

„Persoana a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune care este coloana vertebrală a alimentării cu energie”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al distribuitorului de energie electrică, Cornel Zaiţ.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, în zona unde bărbatul a urcat pe un stâlp de electricitate a fost trimisă autoplatforma cu pernă, aceasta fiind amplasată la baza stâlpului. Tot acolo a fost trimis şi un echipaj de prim-ajutor. La faţa locului au ajuns şi echipaje ale poliţiei şi un negociator. După ce s-a urcat pe stâlp, ameninţând că se sinucide, bărbatul a început să fumeze.

Sursa foto: Facebook IGSU

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.