G4Media.ro

Mai mult de o mie de călugări de pe Muntele Athos, infectați…

Mai mult de o mie de călugări de pe Muntele Athos, infectați cu SARS-CoV-2/ Există și mănăstiri unde toți călugării au fost vaccinați

Mai mult de o mie de cazuri de Covid-19 au fost înregistrate în rândul călugărilor de pe Muntele Athos, iar opt dintre ai au murit, potrivit greekcitytimes.com, transmite News.ro.

Conform unui raport, a fost înregistrată o creştere importantă a numărului de infecţii în mănăstirile din Grecia, cu mii de cazuri între călugări şi mai multe zeci dintre ei fiind internaţi în unităţile de terapie intensivă.

Muntele Athos este o zonă de interes deosebit, aici 50% din populaţie fiind infectată.

În mănăstirea Petrinou Dasou din Thessaly a fost înregistrat un deces asociat Covid-19, în timp ce 25 de persoane au fost spitalizate. Câţiva dintre cei internaţi provin de la mănăstirea Meteora.

În Agios Nektarios din Aegina au fost înregistrate 16 cazuri de îmbolnăvire, iar în mănăstiri din Evros şi Evia a fost confirmat câte un deces.

Pe de altă parte, între mănăstirile în care au fost respectate recomandările sanitare se numără Evangelismos din Halkidiki şi Agios Ioannis Sourotis, unde toţi călugării au fost vaccinaţi.

Sursa Foto: Facebook/Muntele Athos

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. Fără vaccin pentru popi. Să se bazeze doar pe credință. Și fără medici.

  • Subscriu 100 / % !

  • Nu înțeleg de ce ai punctul ăsta de vedere. Poate mă luminezi…

   Sunt oameni, au aceleași drepturi cu toți ceilalți.
   Dacă au ales să slujească o credință nu înseamnă că automat sunt antivacciniști, din contră: biserica ortodoxă greacă a îndemnat la vaccinare în cel mai oficial mod posibil.

  • NU va reusi ATEISMUL in europa cum viseaza unii care cred ca dupa moarte nu vine nimic.
   Dupa moarte vom fi judecati dupa vorbe si fapte.

  • @ateismul nu va reusi, vor fi si razboaie cu morti in lume – Du-te, bre, si nu mai pacali oamenii, ca dupa ce mori ti se trage heblul si atat

  • @miki
   @sonia

   Bine fa , nu ma internez , dar da mi banii plătiți la casa de asigurări . Si subscrie si la ideea ca nevaccinații sa nu mai plătească pe viitor aceste asigurări

 2. Pașaportul verde, căruia nu i s-au împotrivit (grecia fiind PRIMA tara care L-A DORIT SI PROPUS încă din martie), nu i-a protejat de mirenii vaqinati, sau proprii lor concetățeni au contribuit?

  • Mirenii ăia, de regulă (majoritatea), nu se vaccinează, că ei se rogă la bărbos și nu îi ia virusche. Așa s-ar explica faptul că ar fi putut fi infectați de mireni 🙂

  • Pai nu erau testati? Cum a scăpat virusul pe sub bariera pasaportului vaqinatilor/testarii nevaqinatilor? E retorica. Doar ptr exersarea logicii și rationamentului critic.

 3. Faca-se voia lui dumnezeu!..plus un incendiu.

 4. ori, daca esti negationist si nu recunosti Puterile Vaccinului, patasti

 5. Comenteaza toti aiurea, ce e interesant la stirea asta e mortalitatea: sub 0.8%.

 6. Este cea mai mare minciuna pe care am auzit-o, personal am vb în Sf. Munte Athos cu verisorul meu care este călugăr acolo și a spus ca nu este adevărat totul este o minciuna și o manipulare . Muntele Athos are o mie și ceva de călugări în total asta înseamnă că toți sunt infectați??? Numai minciuni scrieți.

 7. Stire falsa, mizerabililor! Presa e de tot rahatul.

 8. Știrea e falsă. Sunteți penibili și evident rău intenționați. Dacă ați fi aplicat un gram de logică ați fi dedus că e imposibil ca 70-80% din TOȚI calugării să fie infectați!

 9. FAKE NEWS. Macar un update cu punctul de vedere al calugarilor ati putea pune la stie, deontologic, asa. Pana nu faceti asta, e FAKE NEWS de tip dezinformare, nu e o greseala jurnalistica.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.