G4Media.ro

MAE confirmă: 9 români, implicați în accidentul rutier produs în zona Medemblik,…

MAE confirmă: 9 români, implicați în accidentul rutier produs în zona Medemblik, din Regatul Ţărilor de Jos

În accidentul rutier care s-a petrecut marți pe o șosea din Olanda au fost implicați nouă români, transmite Ministerul de Externe al României (MAE). Microbuzul transporta muncitori sezonieri din România și s-a izbit violent cu un autoturism condus de o femie.

„Potrivit informaţiilor comunicate de către autorităţile olandeze la solicitarea Ambasadei României la Haga, în autovehiculul implicat în acest accident se aflau nouă cetăţeni români. Doi cetăţeni români au decedat, patru au fost răniţi, fiind transportaţi la o unitate medicală din zonă, iar ceilalţi trei nu au necesitat îngrijiri medicale. Starea de sănătate a persoanelor spitalizate este bună”, a transmit miercuri seara MAE.

Totodată, arată MAE, autorităţile olandeze au transmis că membrii familiilor cetăţenilor români decedaţi au fost informaţi cu privire la accident, iar angajatorul a menţionat că se va ocupa atât de repatrierea trupurilor neînsufleţite, cât şi a cetăţenilor români care doresc să revină în ţară.

MAE menţionează că reprezentanţii ambasadei sunt în contact cu autorităţile locale şi cu cetăţenii români răniţi, inclusiv în vederea eliberării pentru unul dintre aceştia a unui titlu de călătorie necesar revenirii în ţară.

„Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României la Haga, păstrează legătura cu autorităţile locale competente şi cu angajatorul, acordând asistenţa consulară specifică, inclusiv pentru eliberarea documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsufleţite şi eliberarea certificatelor de deces”, a transmis instituţia.

Sursa Foto: Digi24 (captură youtube)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Astia 9 nu au mai avut loc de specialii si trantorii sistemului bugetar din romania! Nu au mai suportat sa-si vada copiii mergand glamanzi la culcare, intr-o tara care a vandut viitorul copiilor pt urmatorii 30 de ani!
    Cand dai salarii in justitie de 5000 euro net, cand platesti chirii de 1000 euro net lunar, cand ii scoti la pensie la 45 de ani, vu pensie mai mare decat salariul, cand platesti medicilor 5000 de euro indiferent de competente, cand procurorii dau pe la servici 1-2 ori pe saptamana, cand totul este o mafie pe seama omului simplu!

    Ii aveti pe constiinta pe oamenii astia, voi toti profitorii sistemului bugetar romanesc! Voi specialoli judecatori, procurori, militari, bugetari lacomi si nesatui la banul public! Sa va luati toti lumanari de banii pe care romania ii imprumuta lunar pt voi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.