G4Media.ro

Lupta lui Dragnea cu băsismul: Un lider PMP, angajat consilier la grupul…

Lupta lui Dragnea cu băsismul: Un lider PMP, angajat consilier la grupul parlamentar PSD din Camera Deputaților

Update 2: Potrivit unor surse din PMP, Alin Baciu este mâna dreaptă a noului președinte al formațiunii, Eugen Tomac: ”Fără Baciu, Tomac nu face nicio conferință de presă”.

De asemenea, angajarea lui Alin Baciu la grupul parlamentar al PSD, deși el este membru PMP, este rezultatul unei înțelegeri între președintele PMP Eugen Tomac și secretarul general al PSD, Marian Neacșu, au mai declarat sursele citate pentru G4Media.ro.

Update 1: Liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, Vasile Suciu, a declarat pentru G4Media.ro că a fost informat despre faptul că Alin Baciu și-ar fi dat demisia de la grup săptămâna trecută, pe 13 iunie.

”Mi s-a spus că din 13 iunie omul a trimis cerere de demisie. Oricum, dacă nu trimitea îl dădeam eu afară. Nu știu foarte multe despre acest domn, nu-l percep. Probabil omul s-a îndrăgostit de PMP, nu știu. Nu pot să vă dau mai multe detalii. Oricum, din ce am verifica, din 7 iulie îi exprira contractul”, a declarat Vasile Suciu.

Alin Baciu, ales sâmbătă la congresul extraordinar al PMP în funcția de secretar executiv al partidului, responsabil cu comunicarea, este angajat al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților. Baciu a confirmat pentru G4Media.ro că este angajat al grupului PSD, precizând că nu lucrează pentru social-democrați, ci pentru PMP.

”Eu mă ocup de PMP, deci sunt membru PMP. A fost partea de angajare…”, a încercat să explice Alin Baciu situația.

G4Media.ro: A fost partea de angajare pe grupul PSD, adică nu lucrați la grupul PSD?

Alin Baciu: Nu, nu.

G4Media.ro: Și atunci de ce figurați la grupul PSD?

Alin Baciu: Nu sunt… deci eu lucrez cu partidul, cu PMP-ul, deci nu… dar funcționez, sigur, ca funcționar al Parlamentului.

G4Media.ro: Dar în declarația dumneavoastră de avere funcționați la grupul PSD.

Alin Baciu: Da, ca angajat al Parlamentului, da.

Contactat de G4Media.ro pentru a explica situația, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, unde figurează ca angajat Alin Baciu, a spus că are nevoie de timp pentru a se lămuri. ”La grup avem foarte mulți angajați, reveniți mai târziu cu un telefon ca să am timp să mă intresez”, a spus Vasile Suciu.

Alin Baciu apare ca angajat al Grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților încă din 2017, potrivit propriei declarații de avere. El este funcționar public parlamentar, încadrat la departamentul Secretariatului tehnic.

La congresul de sâmbătă, Baciu a fost ales secretar executiv al PMP, responsabil cu comunicarea.

În ultimele săptămâni mai mulți parlamentari ai PMP au demisionat și s-au înscris în PSD. Chiar președintele executiv al partidului, Valeriu Steriu, a părăsit partidul condus până sâmbătă de Traian Băsescu pentru a se întoarce în partidul al cărui membru a mai fost, PSD.

Foto: Alin Baciu (Sursa: Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Niște șobolani d-le.

  2. Romania nu duce lipsa de ticalosi.

  3. Pentru țară și popor/ Lupt în crâșmă la Obor!” N-am mai găsit altă rimă!

  4. ați uitat cum se hîrjonea basescu cu dragnea prin parlament ?parca erau doi șobolani!

  5. Singura modalitate prin care astia batrani se vor invata cu cine au de-a face este ca ALDE si PSD sa colaboreze cu PMP lu’ Base care le-a taiat lor veniturile.

    Ce pot sa zic sa o tina tot asa, acum depinde de PNL sa iasa la interval si sa se asigure ca publicul va sti clar ca se intampla asta, nu ma deranjeaza.

    Inca o chestie, sunt singurul care suspecteaza o inglobare a PMP in PSD? Se anunta deja incetisor, incetisor. Alt viitor nu au cei de la PMP in afara de a activa in PSD lor inamic de conjunctura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.