G4Media.ro

Ludovic Orban susține că doar după alegerile din filialele PNL se poate…

Ludovic Orban susține că doar după alegerile din filialele PNL se poate preconiza ce lideri îi susțin pe el și premierul Cîțu: Nu mai intru în războiul informațional

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni seară, că nu mai intră în ”războiul informaţional” legat de filialele care îl susţin pe el şi cele care îl susţin pe Florin Cîţu la şefia PNL, întrucât abia după 10 august vor exista conduceri noi în toate organizaţiile. Abia apoi vor fi prezentate moţiunile, iar organizaţiile vor decide pe cine susţin.

Ludovic Orban a fost întrebat, luni seară, despre faptul că Marcel Vela ar fi trecut de partea lui Florin Cîţu şi a afirmat: ”A fost dezminţit imediat chiar de către domnul Vela”.

”Nu mai intru în acest război informaţional cu filiale care sprijină sau nu sprijină. Prevederile statutare sunt clare. Noi am intrat în alegeri, suntem în perioada în care se desfăşoară Adunările generale în organizaţile locale. Între 1 iulie – 10 august se vor desfăşura conferinţe la nivel judeţean (…) după aceste alegeri, moţiunile sunt prentate în faţa organizaţiilor şi Colegile directoare judeţene din fiecare organizaţia hotărâsc ce moţiune o sprijină. Atunci se va ştii cu adevărat care filială decide să sprijine o moţiune sau alta sau ambele moţiuni, pentru că există prevedere statutară”, adăugat liderul PNL.

De asemenea, întrebat despre preşedinţii de filiale care au fost alături de Florin Cîţu la momentul anunţului candidaturii, respectiv despre Monica Anisie, Orban a afirmat: ”Au fost într-o poză preşedinţii (…) Susţinerea are valoare individuală”.

Orban a reafirmat că doreşte ”o campanie pozitivă, cu viziune, proiecte, cu argumente”.

Preşedintele PNL a refuzat să discute despre pierderea funcţiei de premier de către Florin Cîţu, dacă pierde cursa pentru şefia PNL: ”Nu discutăm acest subiect”.

Despre relaţia cu Florin Cîţu, Orban a afirmat: ”Dialog, cooperare, trebuie să coperăm pentru că avem foarte multe decizii. Îmrepună trebuie ă asigurăm buna guvernare, trebuie să luăm decizii în coaliţie, trebue să adoptăm legile şi să ducem la bun sfârşit programul de guvernare”.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Ludovic Orban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Dispari odată de pe scena politică românească din tot cu PNL la fel ca PNȚCD.

 2. Orban: „Despre relaţia cu Florin Cîţu, Orban a afirmat: ”Dialog, cooperare, trebuie să cooperăm pentru că avem foarte multe decizii. Împreună trebuie să asigurăm buna guvernare, trebuie să luăm decizii în coaliţie, trebue să adoptăm Legile şi să ducem la bun sfârşit Programul de guvernare”.”(!!!)

  Orbane, ca esti un mincinos notoriu e clar, TOTI mintiti de cate ori deschideti gura, iar Programul ala de guvernare pe care tu ne aburetsi ca-l „veti duce la bun sfarsit”, va avea soarta Programului de guvenrare al PSDragnea din 2016: NIMIC!!!
  Dar si mai clar devine, Orbane, ca la urmatoarele alegeri din anul 2024, PSD va matura, va castiga TOT: si localele si europarlamentarele si prezidentialele si parlamentarele!
  TOT!
  Voi, PNL veti disparea cum a disparut fostul PDL, sa vedem pe voi cine o sa va „salveze”, mai vorbim!

  Casa intelegeti CAT minte acest Orban, cautati pe net cele 2 Programe de guvernare Orban 1 din Noiembrie 2019 si Orban 2 din Februarie 2020 si vedeti ca Orban a facut fix NIMIC!
  NIMIC!!
  Erau aceleasi promisiuni pe care le regasim in Programul de guvernre cu care PBNL a candidat in Decembrie 2020 la alegerile parlamentare!!!