G4Media.ro

Ludovic Orban: ”Planul lui Iohannis este să devină premier din partea PNL…

sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ludovic Orban: ”Planul lui Iohannis este să devină premier din partea PNL după ce își termină mandatul de președinte, iar PSD să dea candidatul la președinție” / ”Ciucă nu are autoritate în PNL”

Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, s-a lansat la un atac la președintelui Klaus Iohannis, în cadrul unui interviu acordat Observatorului Prahovean.

Fostul premier susține că ”Iohannis este președintele cel mai opac pe care l-a avut România după Revoluție”  și că a intervenit direct în alegerile PNL.

”A vorbit personal cu o mulțime de lideri cărora le-a cerut să-l sprijine pe Cîțu, prezența la congres a președintelui și susținerea lui Cîțu, dar lucrul cel mai grav a fost faptul că el a girat cele mai grave încălcări ale democrației. Oamenii care au venit la congres au fostselectați după epurarea ”orbaniștilor” – s-a mers până la scoaterea din delegații a celor care îmi dădeau like-uri la postările de pe Facebook”, spune Orban.

Politicianul susține că premierul Nicolae Ciucă nu are susținere în PNL și că planul lui Klaus Iohannis ar fi să devină premier cu președinte PSD.

”Planul lui Iohannis este să devină premier din partea PNL după ce își termină mandatul de președinte, iar PSD să dea candidatul la președinție. Iohannis l-a preferat pe Ciucă premie și președintele PNL pentru că știe că Ciucă, fiind militar de carieră, răspunde ordinelor de la superior, inclusiv comandantului suprem al forțelor armate, care este președintele.

Ciucă nu are autoritate în PNL, iar acest partid a devenit anexa PSD-ului la guvernare”, a mai precizat Orban.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

  1. La NATO nu-l mai primește să doarmă ?

  2. Planul lui K.I. a fost sa practice Art. 244, C.P., cu poporul roman.

  3. Iohannis va merge acasă înainte de termen.

  4. Ciuca nu avea autoritate nici cand era general…

  5. Fumigene neaoshe…

  6. Asta o fi planul dar PSD prefera Cacaraii.

  7. … cu tot cu PNL + PSD + UDMR…

  8. că Ciucă nici nu există, doar se zice că.