G4Media.ro

Ludovic Orban: Nu există nicio legătură între campania electorală şi măsurile de…

Ludovic Orban: Nu există nicio legătură între campania electorală şi măsurile de sănătate publică pe care le luăm

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că toate deciziile luate de Guvern în materie de sănătate publică în contextul pandemiei de COVID-19 au avut la bază punctele de vedere ale specialiştilor, având ca obiectiv apărarea sănătăţii şi vieţii românilor, şi a subliniat că nu există nicio legătură între faptul că este an electoral şi măsurile dispuse.

„Nu există nicio legătură între campania electorală – faptul că e an electoral – şi măsurile pe care luăm. Toate măsurile pe care le-am luat, le-am luat pe baza unor fundamentări solide, ştiinţifice, care s-au bazat pe punctele de vedere ale specialiştilor, nu au fost decizii politice, ci au fost decizii luate doar în scopul apărării sănătăţii şi vieţii românilor. Alţii fac politică şi încearcă să câştige voturi pe tema acestei drame – o epidemie fără precedent. Noi nu am tratat-o în cheie politică, tot ce am făcut a fost cu scopul de a limita răspândirea virusului şi de a proteja viaţa şi sănătatea oamenilor”, a afirmat Ludovic Orban, conform Agerpres.

Premierul a făcut declaraţiile în cadrul vizitei pe care a efectuat-o, joi, alături de ministrul Dezvoltării şi cel al Economiei în zona drumului din Parâng şi a obiectivului de investiţii ce vizează continuarea proiectului „Domeniul schiabil din Parâng”.

Sursa foto: Guvernul României

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. G4 publica acum bancul zilei?

  2. Și tu chiar vrei să cred asta, nu? Deci Trăienel nu era chiar unic, că și lui Lucovid par să îi placă mult glumele sale…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.