G4Media.ro

Ludovic Orban: Câinele Toby, „alungat” din sediul PNL, are o nouă casă…

Ludovic Orban: Câinele Toby, „alungat” din sediul PNL, are o nouă casă și o familie care va avea grijă de el

Ludovic Orban a anunțat miercuri pe Facebook că Toby, câinele care a trăit 5 ani în curtea sediului central al PNL și care fusese dus în urmă cu o zi la un adăpost din Brănești, a fost adoptat și și-a găsit o nouă familie.

„Dimineața am fost la adăpostul unde a fost exilat și imediat ce am plecat de acolo am început să dau sfoară în țară să găsesc o familie potrivită care să îl adopte. Din fericire, căutarea nu a durat foarte mult. În jur de 12.00 m-au sunat prietenii mei Oana și Claudiu că vor să îl adopte. Mai mult decât atât, m-au sunat chiar de la adăpostul din Brănești, unde se duseseră deja ca să îl vadă pe Toby. M-am urcat imediat în mașină și m-am întors la Brănești, unde s-au semnat imediat actele de adopție în prezența medicului veterinar”, a scris pe Facebook fostul lider liberal.

În noua sa locuință, Toby va avea parte „de o curte de peste 300 de metri pătrați unde să poată zburda în voie”.


În urmă cu o zi, Orban a scris pe pagina sa de Facebook că „epigonii instalați la ordin la butoanele partidului l-au alungat” pe câinele Toby, aflat de 5 ani în curtea sediului central al partidului.

Acestuia i-a răspuns, miercuri, șefa de la Protecția Animalelor Ilfov, Hilde Tudora, care a precizat că, în urma unui incident în care Toby l-a mușcat pe paznicul de la partid, câinele a fost dus într-un adăpost și va fi promovat pentru adopție.

Detalii, aici

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Foarte frumos dar nu era mult mai sănătos dacă nu semnai, în calitate de viceprimar, retrocedarea părții din parcul ior care este acum un dezastru ecologic? Puneți țărână în cap poate se anulează în instanta acea nenorocire! Ca pedeapsa te as pune sa stai doua ore pe zi în acea parte de parc și sa povestești, printre căcati, câinilor maidanezi de acolo ce binefacere le ai făcut!

  2. Ba Orbane nu mai faceti prea mule cacareze de dreapta ! Adunati-va in USR si terminati cu prostiile !

  3. Sa l iei și pe betivan ca el a fost capul!
    Pisa ochii ca i a murit cățelul de companie! El care a făcut măcel!

  4. Latra pe oricine nu era PNL-ist(aproape pe toti) si cum toti stim ca oricine e competent astia il elimina din sistem e clar ca a fost o victima a sistemului.