G4Media.ro

Ludovic Orban: Am permis funcționarea after school-urilor din perioada vacanțelor. Nu au…

Ludovic Orban: Am permis funcționarea after school-urilor din perioada vacanțelor. Nu au fost cazuri pe zona aceasta / Întrebat dacă are în vedere închiderea mall-urilor: Nu avem astfel de măsuri

“Am permis funcționarea tipurilor de after school din perioada vacanțelor școlare. Din informațiile noastre, au fost respectate măsurile și nu au fost cazuri pe zona after school-urilor”, a declarat premierul Ludovic Orban, întrebat de ce a susținut închiderea școlilor și grădinițelor din Capitală, dar menținerea deschisă a after school-urilor și a creșelor. “Sunt mulți părinți care efectiv sunt ajutați de aceste after schooluri”, a continuat premierul.

 • Declarațiile au fost făcute în fața Biroului Electoral Municipal, după depunerea listei candidaților PNL pentru alegerile parlamentare.
 • Precizăm ca Direcția de Sănătate Publică, în raportarile sale cu privire la situația epidemiologică în mediul școlar, nu transmite nicio informație referitoare la eventuale cazuri în after school-uri.

Întrebat dacă are în vedere închiderea mall-urilor sau a sălilor de sport, în cazul în care după aceste 14 zile de la închiderea școlilor nu va scădea rata de infectare, Ludovic Orban a răspuns: “Nu avem astfel de măsuri. Obiectivul nostru să reducem numărul de infectări prin măsurile pe care le-am luat. Dați-mi voie să vă spun că România este într-o situație relativ stabilă. E posibil un val doi care a afectat țările europene mult mai dramatic și profund decât România”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. pai nici in restaurante nu au fost cazuri pe zona asta … e vorba DOAR de aglomerare
  „destept” sica

 2. Viitorul are multe ramificatii.

  🙂

 3. Voi muri de cancer la plamani
  In jur de60 ani

  Daca cineva vrea sa ma ia
  Probabil „din mila”

  Eu tot ce vrea e sa-mi traiesc frumos
  Ultimii ani

  Astept ….

  🙂 🙂 🙂

 4. Sigur, nici pe strada n-au fost cazuri dar da bine la panicati daca impunem masca, chit ca „Mircea” doar se face ca lucreaza.

 5. Copiii de la „after” sunt adusi la locurile de joaca, de cand acestea au fost deschise, unde se amesteca cu copiii de la scoala, gradinite, crese, atunci cand stationeaza in tuburi/tobogane etc ceea ce este un pericol de infectare care nush dak a fost luat in considerare, plus bunicii fara masca..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.