G4Media.ro

Lucrările pe Valea Oltului, la Boița, vor mai dura cinci luni /…

Sursa foto: Captură video

Lucrările pe Valea Oltului, la Boița, vor mai dura cinci luni / ”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă finalizarea acestor lucrări este vitală pentru asigurarea circulației” / Se lucrează la legătura cu viitoarea autostradă

Se va mai lucra la Boița, pentru realizarea legăturii cu viitoarea autostradă Sibiu – Pitești, încă 5 luni, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) într-un comunicat de presă transmis vineri.

”Pentru asigurarea legăturii DN 7 cu secțiunea 1 a autostrăzii Sibiu – Pitești, în condiții de siguranță, se execută lucrări de consolidare a drumului, în apropierea localității Boița. Lucrările se desfășoară pe câte o jumătate de cale, pe sectoare de 200 – 300 m, circulația desfășurându-se alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă finalizarea acestor lucrări este vitală pentru asigurarea circulației, în condiții de siguranță, pe conexiunea DN7 cu secțiunea 1 a viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești, transmite CNAIR.

Compania spune că sunt mobilizați 30 de muncitori și 9 autoutilaje.

”Pentru diminuarea impactului asupra traficului de pe acest sector de drum intervalul prevăzut pentru execuția lucrărilor este de 6 luni, acestea debutând la începutul lunii iunie”, au mai transmis reprezentanții CNAIR.

Sursa foto: Captură video

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter