G4Media.ro

Lucian Stanciu-Viziteu (USR): Voi sprijini orice candidat USR care își asumă o…

Sursa foto: Facebook/Lucian Viziteu

Lucian Stanciu-Viziteu (USR): Voi sprijini orice candidat USR care își asumă o cale de dreapta clară / România are boala socialismului și singurul remediu este liberalismul

Lucian Stanciu-Viziteu (USR), primar reales al Bacăului, a declarat pentru G4Media că va susține la alegerile interne pentru șefia partidului ”orice candidat USR care își asumă o cale de dreapta clară, fără compromisuri și jumătăți de măsură”. Întrebat de G4Media dacă va candida, el a spus că ”doar ce am obținut al doilea mandat. Avem multe proiecte pentru Bacău de finalizat și altele pregătite de început. Mare parte din energia mea va fi focalizată spre modernizarea Bacăului”.

”Legat de USR, cred că este nevoie de o schimbare. Dar nu doar de lider, ci de strategie și tactică. Cred că USR trebuie să se întoarcă la rădăcini și să ne asumăm clar o direcție de dreapta, cu principii și valori liberale clasice. România are boala socialismului acum și singurul remediu este liberalismul”, a mai spus el.

”Voi sprijini orice candidat USR care își asumă o cale de dreapta clară, fără compromisuri și jumătăți de măsură. Eu îmi doresc să reactivez Liga Aleșilor Locali USR, care să organizeze și pregătească aleșii locali pentru preluarea mandatelor din octombrie. Așa vom avea o reprezentare corectă în consilii și primării și vom avea premisele unei victorii în 2028”, a mai spus el.

Drulă a anunțat luni că va organiza un congres pentru alegerea unui nou președinte al USR și l-a indicat pe primarul timișorean Dominic Fritz drept un candidat potrivit. Fritz a anunțat că va candida la șefia partidului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Are dreptate!

  2. Da, usr-ul se pretinde de dreapta, dar nu am auzit de la ei nicio propunere de drepta. Au vehiculat exclusiv masuri socialiste : taxe zero pe salariul minim (deci cei cu salariul minim devin speciali saraci, nu contribuie dar primesc), scutiri de taxe la bolnavi, gravide, etc

  3. Felicitări primarului de la Bacău. Faptul că a câștigat intr o zona istoric roșie ne arata inca o dată că omul si caracterul contează foarte mult.