G4Media.ro

Lucian Bode: PNL are nevoie de Nicolae Ciucă în cea mai bună…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lucian Bode: PNL are nevoie de Nicolae Ciucă în cea mai bună poziție guvernamentală, într-un an complicat, cum este 2024

Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL a declarat miercuri seara, la TVR Info, că partidul are nevoie de președintele său, Nicolae Ciucă, „în cea mai bună poziţie guvernamentală”.

„(…) Partidul Naţional Liberal are nevoie de preşedintele lui în cea mai bună poziţie guvernamentală ca să livreze pentru Partidul Naţional Liberal într-un an complicat, cum este anul 2024”, a spus acesta.

Acesta a precizat că această declarație reprezintă punctul său de vedere, „dar decizia sigur o vom lua împreună în Partidul Naţional Liberal”.

În ceea ce privește protocolul la guvernare, Bode a precizat că acesta prevede „un post de vicepremier care va fi ocupat de către PNL şi un post de vicepremier care este ocupat şi va fi ocupat de UDMR”. „Nu se mai adaugă un post de vicepremier”, a menționat acesta.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă va merge pe postul vicepremier, în cadrul rocadei la guvernare, Lucian Bode a răspuns: „Domnul Ciucă va face ce este mai bine pentru Partidul Naţional Liberal”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Bă voi sunteți sănătoși la cap?!?
    Terminați-vă cu Bode!!!
    Nici pe vremea comunismului nu găseai unul mai incult că ăsta.
    Hai cu PNL repede după PNȚ!

  2. „anii complicati” sunt cei in care procesele penale stagneaza, ori pentru ca nu sunt procurori destui ori pentru ca judecatorii sunt nemultumiti

  3. Cine face un PNL adevărat? Că asta de-acuma e de harat…

  4. S-a trezit doctor bode din somnul cel de moarte… doctor ciuca e doar un babalau care nu e in stare sa citeasca de pe foi…

  5. Un PNL adevarat nu are nevoie nici de CIUCA, nici de BODE, nici de BOLOS, nici de PREDOIU, nici de Burduja adica de nici unul din PNL KWI (membru al USL2) .Bode la-sa-ne nulitate absoluta !

  6. Ba tocmai pentru sansele partudului in alegerile ce vor veni cei doi doctori ar trebui trimisi inapoi la coada vacii,am vazut in ultimul an rezultatele muncii lor…14 modificari la compensarea pe energie,spe modificari la taxa de solidaritate si tot scapa OMV,negocieri dure cu UE pentru pastrarea pensiilor speciale,nerealizarea spitalelor,a metroului la Cluj…