G4Media.ro

Lucian Bode: Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lucian Bode: Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu ne împiedică să le arătăm minusurile guvernărilor lor locale

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă că alianţa pe care PNL o are cu PSD pentru alegerile europarlamentare nu prespupune ca liberalii să nu vorbească public despre ”minusurile” guvernărilor locale ale social-democraţilor. ”Trebuie să spunem cu curaj unele lucruri, să nu ne ferim doar să-i menajăm pe unii. Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu ne împiedică să le arătăm minusurile guvernărilor lor locale”, susţine Bode, transmite News.ro.

”România ar fi arătat mult mai bine dacă judeţele ar fi avut mai multe administraţii liberale. Trebuie să spunem cu curaj unele lucruri, să nu ne ferim doar să-i menajăm pe unii. Faptul că avem o alianţă pentru europarlamentare cu PSD-ul nu ne împiedică să le arătăm minusurile guvernărilor lor locale. Sunt multe şi evidente, pentru că acolo unde este PNL este dezvoltare, iar unde sunt alţii este stagnare şi multă spoială. Guvernările liberale din 2020 încoace au accelerat dezvoltarea”, a afirmat Lucian Bode, miercuri seară, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL în judeţul Alba.

El a afirmat că în Alba ”PSD-ul este mic”, iar PNL l-a ”bătut cu realizările” sale.

Secretarul general al PNL a adăugat că ”prin fapte şi realizări aduni voturi, nu cu promisiuni şi circ”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Nea Bode,faptul că sunteți voi PNL-ul a cincea roată la caruță nu are importanță,problema este că această caruță,PSD+PNL e o căruță cu coviltir,dacă ști să citești printre rânduri.

  2. mai vedem la alegeri …

  3. Da, mă, vă arătați unul celuilat, prin semnul cu degetul!

  4. le vedem singuri. si p-ale voastre.

  5. Domnule Bode este gata vila, scuze nu vila, casuta aia modesta de la munte?

  6. „acolo unde este PNL este dezvoltare,”

    Mi se pare normal, totul se dezvoltata. Le cresc primarilor PNL vile, palate, Lamborghini in garaj si asa mai departe. Vezi pe baiatul de e primar la Sinaia, vezi pe Iulian Dumitrescu, sef CJ Prahova, vezi-l pe vesnicul Chirica de la Iasi, ala de a trecut casele pe numele fiului de doi ani, sa nu ii apara lui in declaratia de avere.

    Astia de la PNL par ca ii bat chiar si pe cei de la PSD la „dezvoltare”.