G4Media.ro

Liviu Pop scapă de acuzațiile din dosarul Sorinei Pintea. Pop, mesaj pe…

Liviu Pop scapă de acuzațiile din dosarul Sorinei Pintea. Pop, mesaj pe facebook: ”Adevărul a învins!”/ Fiul lui Pintea îl denunțase că a luat și el o parte din șpagă

Direcția Națională Anticorupție a clasat ancheta referitoare la senatorul PSD Liviu Marian Pop, pe care Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, l-a acuzat că ar fi luat o parte din șpaga destinată mamei sale. În urma verificărilor, procurorii au ajuns la concluzia că „fapta nu există”. Anunțul clasării a fost făcut chiar de Pop, pe pagina sa de facebook.

„*Adevarul a învins !*

În februarie 2020 am fost acuzat de Pintea Ionut, fiul doamnei ministru Sorina Pintea de implicarea mea în presupusele activități ale mamei sale cu domnul Coste Mihai, caz care a fost intens mediatizat la acea vreme.
Prin ordonanța nr.112/P/2020 din 18.05.2020 emisă de către DNA, s-a stabilit adevarul, respectiv s-a dispus clasarea cauzei privind denunțul formulat împotriva mea de către Pintea Ionut întrucât *fapta nu exista.*
Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase.” a scris politicianul.

(În foto, decizia de clasare dată de DNA/ Sursa: facebook Liviu Marian Pop)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ionuț Pintea, fiul fostului ministru al Sănătății, a povestit, la sfârșitul lunii februarie, într-o înregistrare video că a avut o întâlnire cu denunțătorul mamei sale. Ionuț Pintea vorbea de „alte patru tranșe de bani” care ar fi ajuns, potrivit denunțătorului, la senatorul PSD, Liviu Marian Pop. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, senatorul Liviu Pop a recunoscut că a vorbit la telefon cu Ionuț Pintea, dar a negat toate acuzațiile referitoare la tranșele de bani. Ulterior, parlamentarul a precizat că îl va da în judecată pe fiul Sorinei Pintea pentru că el are „o imagine cât Casa Poporului”.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, care au acuzat-o că ar fi primit, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei.

Sursa foto: facebook Liviu Marian Pop

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Hotul nedovedit e negustor cinstit. Poate sa strige „Adevarul a invins!”.

  2. asa , si mai departe ?

  3. Am înfrânt!

  4. Da tot un analfabet și un lingău PSD ist rămâne , gunoiul asta a a desființat comisia care a spus despre Ponta că are doctoratul plagiat . M..e Psd

  5. Curand, Procurorii vor inchide si Dosarul Sorinei si ne vor spune ca NU a existat nici un flagrant!
    Ba, Sorina ar trebui sa ceara daune morale, cateva Milioane de Euro, ca au plimbat-o cu catuse in fata natiunii!
    Cand colo, ea e curata ca lacrima, Viloiul de multe Hectare de langa Baia Mare e din salariul de bugetara!!

  6. „rezolvarea” din justitie nu are de multe ori nimic de a face cu adevarul!