G4Media.ro

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, judecătorii au respins cererea de revizuire a…

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, judecătorii au respins cererea de revizuire a pedepsei. Decizia poate fi atacată

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins azi ca inadmisibilă cererea lui Liviu Dragnea de revizuire a cauzei în care a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare, potrivit minutei de ședință.

Decizia de astăzi a Curții Supreme poate fi atacată cu apel în 10 zile. Unul dintre judecătorii din complet a făcut opinie separată.

Fostul şef al PSD a mai cerut, în cadrul aceluiași proces, suspendarea executării pedepsei. După discuții care au durat aproximativ o jumătate de oră, Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare pe cererea lui Dragnea, care nu a fost prezent în sala de judecată și a fost audiat prin videoconferință.

Minuta ședinței:

2999/1/2020 – Revizuire – DRAGNEA LIVIU NICOLAE – Revizuent

Cu majoritate, respinge ca inadmisilă cererea de revizuire formulată de revizuentul Dragnea Nicolae Liviu împotriva sentinței penale nr.377/21.06.2018 a ICCJ – Secția Penală pronunțată în ds nr.2628/1/2016.
Obligă la ch judiciare catre stat.
Cu drept de apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Cu opinie separata in sensul admiterii în principiu a cererii de revizuire.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Stai acolo neicușorule că stai bine!

  • Joaca tare , cere continuu anulare , izolare , suspendare , iar atunci cind se va intimpla nu se va mai mira nimeni . Totusi sa speram ca pina atunci mai primeste vreo condamnare , altfel daca iese pe poarta cred ca directia israel , brazilia , bangladesh , oriunde numai sa se scape , iar ai nostri nu-l vor mai cauta , vezi piatrastein , bicaautohton , elansch , ala de la Constanta si citi vor mai fi .

 2. Îi dau la poponeață toți traficanții de droguri de acolo 😁

 3. Mare nedreptate i s-a facut acestui om, adica in loc sa fie judecat ptr lucruri mai importante si sa ia 20 ani, a fost inchis ptr gainarii. Rusine.

 4. Moroiule, acolo să stai până voi veni eu să te scot, da?

 5. Puțini știu că a fost singurul politician român care a sărit la gâtul multinaționalelor și ,,investitorilor” străini care externalizează profitul sub diverse artificii pentru a nu plăti impozite/taxe în România! De-acolo i se trage! Ah, că are și el bubele lui, da, e adevărat, dar să bagi un om la pușcărie că a angajat fictiv două persoane… e de râsu curcilor! Înseamnă că cei care practică munca la negru, ar trebui închiși pe viață!

  • …e de râsu curcilor! Da dar nu de râsul justiției…

  • „are și el bubele lui”?!! Bai verisorule, nu vrei tu sa faci puscarie in locul lui pentru ca, saracul, ce a facut sa merite asa pedeapsa? Auzi la ei cum il mangaie si-l dezmiarda pe bietul martir care din dragostea pentru tara era in stare sa o faca praf doar doar sa scape de puscarie. Dezastrele din sanatate, justitie, educatie si toate ministerele pana la urma, scindarea societatii in „bugetarii privilegiati” si sclavii din privat, astea sunt bubitele lui, vai de capul vostru de cunoscatori ai adevaratelor motive pentru care a fost inchis.

  • Da mai, bietul infractor revoluționar!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.