G4Media.ro

Liviu Dragnea confirmă dezvăluirea G4Media.ro: Guvernul a adoptat un memorandum pentru mutarea…

Liviu Dragnea confirmă dezvăluirea G4Media.ro: Guvernul a adoptat un memorandum pentru mutarea la Ierusalim a ambasadei din Israel

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi la Antena 3 că Guvernul a adoptat în şedinţa de miercuri un memorandum „prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim”. Reamintim că G4Media.ro a scris în premieră miercuri despre această intenţie a Guvernului Dăncilă.

Adoptarea memorandumului nu a apărut printre actele normative menţionate de Guvern în comunicatul oficial de presă, iar purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, a declarat după şedinţă că „eu nu am văzut un memorandum de acest gen şi nu am de făcut niciun comentariu pe acest subiect”.

Memorandumul a fost adoptat în condiţiile în care ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, este în vizită în Libia şi nu a participat la şedinţa de Guvern.

Citeşte aici mai multe despre mutarea ambasadei în Israel

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Politica judiciara o face Liviu Dragnea, politica fiscala o face LIviu Dragnea, politica de aparare si securitate nationala o face Liviu Dragnea, acum politica externa o face acelasi Liviu Dragnea. Incepe sa-mi fie simpatic acest Liviu Dragnea. Cel putin are un soi de tenacitate si consecventa in nemernicia lui. Incep sa ma satur de PNL, de presedintele plizirist si de toti cei care ar trebui sa se opuna cu toate fortele si sa tipe ca din gura de sarpe pe toate canalele media si in toate institutiile in care lucreaza , fata de siluirea legilor acestei tari de catre acest individ lipsit de scrupule si tagma de hoti si de yes-men pe care i-a plantat.

  2. Daca legea si Constitutia ii permit lui Dragnea sa faca aceasta mutare, inseamna ca Sultanul de Telorman a impuscat doi iepuri dintr-o lovitura, punandu-se bine si cu USA si cu Israelul.
    Atata vreme cat Dragnea s-a convins ca poate sa se kce in capul UE, fara ca Bruxellesul sa ia intr-adevar masuri contondente impotriva „regimului Dragnea”, miscarea lui e foarte buna.
    Foarte buna pt propriul interes, desigur!

  3. De ce mai baga guvernul banii pe care ni-i ia in tvere? Dati-i ba pe toti varanului felix.