G4Media.ro

Liviu Dragnea a discutat cu premierul Netanyahu despre un proiect pe sănătate…

Liviu Dragnea a discutat cu premierul Netanyahu despre un proiect pe sănătate care colectează de la pacienţi date clinice, biologice şi comportamentale

Liviu Dragnea a discutat în vizita sa din Israel cu premierul israelian Benjamin Netanyahu despre posibile investiţii în sistemul românesc de sănătate, potrivit unui raport despre vizită depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Printre subiectele discutate se numără cooperarea medicală, iar Netanyahu i-a prezentat lui Dragnea proiectul de creare a unei baze de date „extensive”, care colectează „informaţii detaliate despre pacienţi, de ordin clinic, biologic şi comportamental”.

Domeniul medical este unul tot mai prezent în contactele oficiale dintre PSD şi oficialii israelieni. Subiectul a fost şi pe agenda întâlnirii dintre Viorica Dăncilă şi Benjamin Netanyahu, potrivit comunicatului oficial al guvernului.

Astfel, premierul Viorica Dăncilă l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits. În noiembrie 2016, primarul PSD al Bucureştiului, Gabriela Firea, enumera medicina printre domeniile prioritare pentru colaborarea cu Israelul.

Foto: Camera Deputaţilor

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

 1. dragnea n-are decat sa-si dea datele lui clinice, biologice si comportamentale.
  Pe ale mele sa le lase in pace.

 2. ….informaţii detaliate despre pacienţi, de ordin xxx, yyyy, şi comportamental”. Adică tot un fel de Cambridge Analytica, big data la maxim…

 3. Pai sa concesioneze unei firme din Israel sitemul de sanatate ca tot e la pamint! Va mai aduceti aminte de privatizarile pe un leu?

 4. 500.000 de voturi pentru pesede la urmatoarele alegeri…cadou din Israel, ca doar avem o gramada de „cetateni” acolo

  • Mai lăsați bolboroseala antisemită. Doar pentru că Iohannis n-a fost sancționat, asta nu înseamnă că ce a declarat atunci nu e fost ceva rău.

  • bolboroseala antisemita e cu Soros.

  • Criticile împotriva lui Soroș nu se bazează pe faptul că e evreu. Totodată, este o problemă și pentru Israel acest individ cu prea mulți bani de aruncat pentru ONG-uri.

   Sfada tipic românească a omului de paie nu merge, mai încearcă și altă dată, Nicule.

  • Si daca investeste/sponsorizeaza ONG-uri, care e problema?

 5. e unu Rilache vajnic postator !

  • Mișcarea pe care vrea s-o facă Dragnea (dacă va reuși, momentan e o schiță) seamănă leit cu ce se întâmplă în țările civilizate, în vest.

  • Nu vad alte state (in afara de Polonia, Ungaria si Bulgaria) care sa atace statul de drept. Dar cum spui tu.

 6. Aceasta „operatiune”este „un real atentat la siguranta nationala”. Statul trebuie sa garanteze siguranta datelor privind sanatatea cetatenilor sai, nu sa le puna la dispozitia altei entitati statale.
  Cu asta dragnea si ai lui si-au devoalat apartenenta informatica si faptul ca nu-i intereseaza soarta acestei tari, care inca se mai numeste Romania.

 7. hei RILACHE BOLBOROSEALA ta ne cam plictiseste ! muta-ti cortul ! basti ! mai scuteste -ne ! cum nu va convine ceva gata cu amenintarile ! de ce nu va iubeste nimeni ? basti ! nu hotarati voi soarta noastra !

 8. Si ce sa faca cu datele ca nu suntem de rangul I ,nici de II nici somalezi buni de sterilizat , nici arabi buni de impuscat ? Suntem romani care am mai avut probleme cu ei si pe vremea lui Eminescu