G4Media.ro

Circa 200.000 de manifestanți aduși la mitingul PSD. Dragnea a promis victoria…

Circa 200.000 de manifestanți aduși la mitingul PSD. Dragnea a promis victoria finală în lupta pentru libertate cu statul paralel, reprezentat de Kovesi si generalii SRI

Circa 200.000 de participanți s-au strâns de la ora 18.00 în Piața Victoriei, la mitingul PSD contra presupuselor abuzuri din justiție. Oamenii au fost aduși din toate județele după o mobilizare fără precedent a baronilor locali. (Foto: Foto: Dan Mihai Bălănescu) Mitingul a fost convocat de Liviu Dragnea, condamnat penal în dosarul de fraudare a referendumului și care așteaptă sentința în dosarul privind angajările fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Mitingul a fost organizat pe fondul asaltului continuu al coaliției PSD-ALDE la adresa justiției.

Liderii PSD au vorbit în fața unei mulțimi apatice, care a început să plece încă din timpul discursului lui Liviu Dragnea, care a promis victoria în lupta cu statul paralel reprezentat de Kovesi, Iohannis, generalii SRI și ziariștii sub acoperire.

Și premierul Dăncilă a susținut un discurs, citit de pe foi.

PSD a ratat momentul suprem, fotografia cu luminițele aprinse, pentru care le ceruse oamenilor să vină cu lanterne. Mulțimea s-a răsfirat înainte de momentul dorit. În schimb, oamenii PSD au lăsat în urmă o mizerie de nedescris, cu munți de gunoaie.

Momentul serii a fost proiectarea mesajului #Rezist pe clădirea Guvernului chiar în timpul discursului lui Liviu Dragnea. Autorii – doi protestatari din comunitatea #Rezist, Cristian Dide și Laurențiu Ion.

Ora 22.27: Mitingul s-a încheiat fără fotografia dorită de PSD, mulțimea cu luminițele aprinse. Oamenii au plecat rapid din piață și nu au mai apucat să își aprindă cu toții lanternele.

Ora 22.21: Trollingul suprem la mitingul PSD: pe clădirea Guvernului a fost proiectat mesajul #Rezist în timpul discursului lui Liviu Dragnea (autori Cristian Dide și Laurențiu Ion, protestatari #Rezist). Foto: Octavia Roxana Murgulescu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ora 22.14: În urma mitingului a rămas o mizerie de nedescris, Piața e plină de peturi, ambalaje și resturi de mîncare (captura Digi 24).

La ora 22.10, după discursul lui Dragnea, Piața Victoriei s-a golit rapid. Piața era deja jumătate goală în timpul discursului șefului PSD.

Ora 21.33: Vorbește Liviu Dragnea (întâmpinat cu urale):

Începe cu felicitări pentru Simona Halep, mulțimea răspunde cu cele mai puternice scandări ale serii: Simona, Simona!

Ați dat dovadă de curaj venind aici, meritați aplauze!

Îi salut cu milă pe toți trimișii în piață ai statului paralel, civili sau nu, la ordin sau din curiozitate. Și vă rog să-i salutați.

Suntem mulți aici, mai mulți decât credeau cei care ne insultau. Noi suntem ceea ce se cheamă democrație, voință populară.

Am fost întrebați ce înseamnă statul paralel. E un sistem care folosește instituțiile statului în afara votului, afară și în paralel cu democrația. În paralel cu drepturile și libertățile, cu Constituția. Un singur cuvânt: Securitatea. Au trecut 3 ani și jumătate de când regimul Băsescu a plecat, dar instrumentele au rămas.

Care sunt instrumentele? Procurorii corupți (urlete), i-ați văzut la TV falsificând dosare. Șefa DNA a rămas (fluierături). Ați auzit-o cerând capul premierului. Ați văzut-o arestând și umilind zeci de oameni achitați. Generalii au rămas, ei vorbesc prin gura politicienilor din Opoziție, atacă democrația prin ONG-uri finanțate ilegal, jurnaliștii sub acoperire au rămas, îi vedeți cu batistuțe fără să poată spune din ce bani trăiesc. Magistrații sub acoperire au rămas.

A rămas și obiceiul de a folosi justiția în scopuri politice. Au rămas 6 milioane de români ascultați, protocoalele secrete între servicii și parchete. Au mai rămas șantajul și amenințarea.

Beneficiarii politici ai statului paralel sunt cei care pierd alegerile la urne, dar vor să le câștige prin DNA și SRI. Beneficiarii lui sunt și prizonierii lui.

Să nu-l invidiem pe Klaus Iohannis (huiduieli). Salutați-l mai bine, vă rog (alte huiduieli).

Credeți că are o problemă la ochi sau la dosar când spune că nu vede protocoalele?

Să nu-l invidiem nici pe Ludovic Orban. Să nu-i invidiem pe mulți ca ei, care cred că vor scăpa dacă stau mereu în gură cu cuvântul corupție. Nu vor scăpa. Sunt niște unelte jalnice ale acestor securiști.

Statul paralel, securitatea, e boala cruntă care macină această țară, care a radicalizat societatea. Această boală e mai rea ca pe vremea vechii securități, oameni buni. Vor să ne facă denunțători. să depunem denunțuri împotriva familiei, a colegilor. E un plan abil de insinuare a terorii. Oricine oricând poate fi transformat în suspect sau vinovat.

S-a ajuns prea departe! Întreaga societate devine prizoniera terorii. Toți am fost sau suntem atinși de mâna lung a statului paralel. E posibil să fii chiar tu unul din cei 6 milioane de români cărora le-au fost încălcate drepturile și libertățile (referire la minciuna lui Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI).

Să nu vă faceți iluzii că doar înalții demnitari vor fi victime: toți suntem sau putem deveni ținte ale acestor execuții!

Liviu Dragnea nu ceda, toți suntem de partea ta! (strigăte la boxe, urmate de reacția mulțimii)

Dascălii sunt puși sub urmărire pentru un buchet de flori! Oamenii de afaceri se tem să mai vorbească chiar și cu un portar de la instituție publică pentru a nu fi acuzați de trafic de influență! Nimeni nu e la adăpost! Oricine poate fi vizat de un denunț care să-i aducă o condamnare. Vorbești cu cineva la telefon care e interceptat, riști un denunț la DNA! Te cerți cu vecinul – riști un denunț la DNA! Pentru ei nu mai contează adevărul, libertatea sau democrația. Contează doar denunțul.

Vă întreb: putem opri toate aceste lucruri? Da (slab).

Nu vă aud! Da (ceva mai tare)

Sunteți hotărâți? Mda, spune mulțimea.

Toți am plătit sute de milioane de euro pe filaje și interceptări. Statul paralel trăiește pe picior mare. Avem de zeci de ori mai mult mandate de interceptare pe siguranță națională decât SUA. Toți plătim din propriul buzunar amenzile CEDO pentru abuzurile procurorilor staliniști.

E mult prea mult! Cei care au făcut abuzuri trebuie să plătească.

De ce vor să ne îndepărteze de la putere prin abuz? Pentru că avem succes, vom depăși Portugalia și Grecia ca PIB. Vrem prosperitate, nu securitate! (Pauză de efect, reacție slabă).

Le e frică. Ei știu bine că suntem aproape să le destructurăm rețeaua, punând ordine în justiție. Statul paralel și oamenii lor se tem de adevăr ca dracul de tămâie. După Băsescu, Iohannis păstorește acest sistem. Fără statul paralel el n-ar fi câștigat procesul pe care toți ceilalți primari l-au pierdut. Falsul și uzul de fals ar fi ajuns pe masa unui judecător de drept penal.

Să stăm cu mâinile în sân? Să îi lăsăm să își bată joc de țară? Să tremurăm de frică? Gata cu abuzurile, ajunge!

Speranța mea vine și din numărul mare în care ați venit aici. Arată clar că nu suntem singuri. Am speranța că nu vom fi înfrânți niciodată. Niciodată!

Mai devreme sau mai târziu vine ziua libertății! Albul simbolizează curățenia. Curățim mizeria făcută de acești șobolani. Noi luptăm pentru democrație.

(Piața se golește rapid în timpul discursului lui Dragnea)

Așa să ne-ajute Dumnezeu! Victorie! (final, cu Piața Victoriei golită jumătate)

Ora 21.27: Viorica Dăncilă își începe discursul:

Dragi prieteni, suntem azi împreună în Piață pentru a spune câteva lucruri esențiale. Rezultatul votului trebuie respectat. Abuzurile trebuie stopate, Trebuie să închidem epoca urii și a dezbinării. Noi am mărit salariile, ei au fost împotriva măririi salariilor și le-au tăiat când au fost la guvernare. Noi am mărit pensiile, ei le-au tăiat.

Noi am început reforma îăn justiție, ei se opun. Economia României crește, ei au spus că măsurile luate de noi conduc la dezechilibre.

Cui îi folosește asaltul permanent la Guvern?

Am fost acuzată de trădarea țării. Acuzațiile sunt aberante, dar mă aștept la orice. Au făcut întâi totul pentru ca noi să pierdem alegerile. Lui Liviu Dragnea i s-a deschis dosar penal chiar înaintea alegerilor. Lui Tăriceanu la fel. Au făcut totul ca noi să pierdem alegerile. Dar noi am câștigat!

(Agitație în mulțime, scandează PSD!)

Ura față de PSD e singura coordonată a criticii. Încă nu au aflat că românii nu își mai doresc abuzuri?

Dragi prieteni, vă transmit două mesaje.. Primul: guvernul va lupta pentru prosperitatea românilor, nu vom ceda presiunii, în fața abuzurilor! (Se strigă puternic PSD!)

Al doilea mesaj: Trebuie să-i iubim și să-i aducem împreună pe toți românii. Vă mulțumesc și vă iubesc!

Ora 21.22: Lia Olguța Vasilescu. Am fost contestați, jigniți, puși la zid. Văd că ați venit în număr foarte mare aici și e extraordinar. Demascați un sistem obișnuit să lucreze cu manipulare, cătușe, violență. Voi arătați aici că statul paralel nu mai poate minți la nesfârșit.

Eu m-am întâlnit cu statul paralel, m-a vizitat acasă, l-am văzut în birourile DNA, de unde am ieșit cu cătușe. Am fost umilită, acuzată pe nedrept. Dar nu doar oamenii politici au fost în această situație, ați văzut-o mai devreme pe doamna Rarinca. Statul paralel înseamnă urmărire prin GPS, camere în dormitor, interceptări la toată familia, călcarea în picioare a drepturilor elementare. Statul paralel are un chip, în spatele lui se ascund securiști, jurnaliști care mint și vorbesc despre tine după cum primesc în plic. I se poate întâmpla oricui. Vă mulțumim că ați venit aici.

Statul adevărat e statul votat!

Reacție anemică a mulțimii.

Ora 21.20: A vorbit Mariana Rarinca: Am avut noroc că am ajuns la Răzvan Savaliuc

Ora 21.14: Matei Brătianu, lider de sindicat: România azi s-a trezit. Plus: spune bancul cu Dumnezeu care îi spune unui jucător la loto să își cumpere și bilet. ”Azi, poporul român și-a cumpărat biletul câștigător”. Zero reacție a mulțimii.

Brătianu cântă ”La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Iohannis și ai lui și-au găsit beleaua!. Lumea pare a nu înțelege, nu reacționează.

Ora 21.00 Oamenii au început să părăsească Piața Victoriei înainte de discursul lui Liviu Dragnea

Ora 20.58: Călin Popescu Tăriceanu: Adie vânt de libertate. Sunt mândru de voi.

Cine vă întreabă de ce sunteți aici? Spuneți-le că am greșit crezând că după 89 ne-am câștigat dreptul la libertate. Democrația trebuie apărată.

Ora 20.46: Antena 3 l-a tăiat pe Liviu Pleșoianu după 3 minute de discurs în engleză.

Ora 20.53: Liviu Pleșoianu vorbește în engleză, ”ca să nu mai fie distorsionat mesajul nostru”: We gathered here to protest against the parallel state, against the secret protocols. Tăcere profundă, totală în rândul manifestanților.

Ora 20.47: Vorbește Liviu Pleșoianu, politicianul favorit al organului rus de propagandă Sputnik. Le cere oamenilor să strige împreună cu el:

Doamna cucuvea, unde v-ați ascunselea? (Mulțimea răspunde timid)

Ieși afară, cucuvea torționară! (mulțimea tace)

Noi majoritatea, voi securitatea! (mulțimea tace placidă)

Werner și Codruța să-și facă bocceluța (zero reacție)

Din sufragerie, te duci … pușcărie! Încă o dată, pentru Mircea Badea! (mulțimea strigă puternic ”pușcărie”)

Ludovic, nu fi trist, tu ești noul securist (scandează puternic cineva la boxe, mulțimea nu reacționează prea puternic)

Ora 20.45: Firea și-a încheiat discursul cu o strofă din ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”

Ora 20.40: Gabriela Firea: Da, am ajuns să luptăm pentru libertate!

S-au spus atât de multe minciuni că trebuie să le dăm o lecție.

Ați venit de bunăvoie la București? Daaa, strigă mulțimea!

Ați venit cu japca, v-a plătit cineva? Nuuu, strigă mulțimea!

Piața Victoriei nu mai trebuie confiscată de oameni plătiți de interese contrare țării noastre!

Mă bucur foarte mult că ați venit de bunăvoie și cu drag la București. Mă bucur că nu trebuie să ne mai fie teamă nouă, aleșilor locali, să mai semnăm acte!

Ora 20.39: Discursul lui Costel Constantin: ”Știe cineva un oftalmolog bun? Dar să terminăm cu vorbele, acum vorbește Gabriela Firea, primarul general al Capitalei!”

Ora 20.37: Maestrul de ceremonii e actorul Costel Constantin, cunoscut pentru rolurile Tănase Scatiu și Nicolae Bălcescu. Povestește cum a jucat roluri de eroi comuniști :), în timp ce Securitatea era rea. ”Ne ajută cu ceva că azi Securitatea și-a schimbat numele?”, întreabă actorul Costel Constantin. Reacție ușor nedumerită a mulțimii.

Ora 20.34: Au început discursurile pe scenă.

Ora 20.32: Câțiva manifestanți încearcă să explice de ce au venit la protest. Greu. Vezi imagini mai jos.

Ora 20.20: Pancarte la miting: “Protocol cu protocol, Kovesi, te-ai dat de gol”, “Să iasă tot poporul, să cadă binomul”, “Pe Coldea să-l judecaţi, cer 6 milioane de români ascultaţi”.

Ora 20.30: Liviu Dragnea face baie de mulțime de un sfert de oră

Ora 20.28: Imagine cu elicopterul deasupra Pieței Victoriei (sursa: Europa FM):

Ora 20.22: Burtieră Antena 3: Asaltul românilor asupra statului paralel.

Ora 20.21: Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat, pentru AGERPRES, că au fost sesizate 47 de cazuri cu stări de rău, dintre care nouă au fost direcţionate către Spitalele Floreasca şi Elias.

Ora 20.17. Din boxe răsună Oda bucuriei, piața e plină de drapele și pancarte care indică județul fiecărui pâlc de manifestanți aduși la miting

Ora 20.15: Estimare nouă: circa 200.000 de oameni în Piața Victoriei și bulevardele din jur

Ora 201.3: A ajuns și Liviu Dragnea la miting, cu 13 minute întârziere 🙂

Ora 20.11: Al doilea protestatar luat cu targa din Piața Victoriei (Realitatea TV)

Ora 20.09: Circa 170.000 de manifestanți (estimarea reporterului G4Media.ro)

Ora 20.08: Irina Tănase este alături de Viorica Dăncilă, pregătită să urce pe scena din Piața Victoriei

Ora 20.08: Un protestatar a fost luat cu salvarea din Piața Victoriei – Realitatea TV

Ora 20.02: S-a închis stația de metrou Piața Victoriei ”din motive de securitate” (Antena 3)

Ora 20.00: Lângă scenă a ajuns și Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, anunță Antena 3

Ora 19.59: Toți miniștrii, cu excepția lui Tudorel Toader, plus zeci de baroni locali și lideri din teritoriu ai PSD sunt la miting

Ora 19.58: Peste o sută de mii de oameni la miting. Acum se strigă jos Kovesi!

Ora 19.52: Liviu Dragnea nu a apărut încă la miting

Ora 19.49: Liderii PSD și ALDE, în frunte cu Viorica Dăncilă, își fac drum prin mulțime spre scenă

Ora 19.47: Darius Vâlcov, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare, are un tricou cu inscripția ”Justiție, nu Inchiziție”

Ora 19.43: Din sediul Guvernului ies, îmbrăcați în cămăși albe, Tăriceanu, Vosganian, Fifor, Șerban Nicolae, Eugen Orlando Teodorovici (în tricou), Marcel Ciolacu, Claudiu Manda și câțiva baroni locali PSD.

Ora 19.42: Mesaj care rulează pe ecranele uriașe instalate în Piață: ”Vrei justiție? Te-ai lins pe bot!”

Ora 19.40: Emanuel, un avocat bucureștean, explică cine sunt participanții la miting:

Ora 19.40: Participanții la miting se înghesuie la sticle de apă. Foto: Europa FM

Ora 19.22: Mesaje pe pancartele de la miting:

 • ”Vrem o țară ca afară fără domnul Portocală”;
 • ”Run Codruța, run!”;
 • ”Ultima soluție, o nouă Constituție!”
 • ”Prosperitate nu securitate”
 • ”Vrem venituri cât mai mari, nu vrem procurori tâlhari”
 • ”Jos labele de pe salarii și pensii”
 • ”Iohannis e pentru noi un fel de Băsescu doi”

Ora 19.19: Un protestatar încearcă să explice de ce protestează și ce calități are premierul Viorica Dăncilă. Vedeți mai jos rezultatul:

Ora 19.14: Pe ecrane uriașe e scris mesajul ”Jos statul paralel!”

Ora 19.12: Piața Victoriei e plină, la fel și bulevardele care dau în piață, probabil peste 100.00 de participanți

Ora 19.11: Protestatari mergând pe Bd Kiseleff spre Piața Victoriei:

Ora 19.08: Un manifestant PSD iese dintr-o fântână arteziană

Ora 19.06: Sute de manifestanți vin cu metroul în Piața Victoriei. Sursa foto: Europa FM.

Ora 19.01: Un tricolor uriaș, lung de zeci de metri, șerpuiește de-a lungul Pieței Victoria, fiind purtat de manifestanți

Ora 18.58: Vezi aici mesajul și protestatarul zilei la mitingul PSD

Ora 18.50: Piața Victoriei se umple rapid. Coloana de manifestanți care vine pe Bd Kiseleff aproape că nu mai poate înainta, e oprită în dreptul sediului PSD

Ora 18.47: Mesaj pe o pancartă: ”Iohănel, România lucrăturii bine făcute”

Ora 18.44: Printre pancartele purtate se numără unele care fac trimitere la măririle de pensii și salarii

Membri si simpatizanti PSD sosesc din provincie in Bucuresti, sambata, 9 iunie 2018. Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Ora 18.29: Sediul Guvernului a fost îmbrăcat într-un tricolor uriaș, ca la un eveniment oficial

Ora 18.25: În Piața Victoriei continuă să vină mii de PSD-iști aduși cu autocarele și trenurile.

Foto: Dan Mihai Bălănescu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

41 comentarii

 1. Deja sunt mai mulți decât au fost vreodată faceboocisti momiți de binom!

  • Hopa, ce surpriza…! Domnu’ sofer de autocar…! Am si eu o intrebare, va rog: a meritat tot efortul, adica v-ati ales macar cu o mica functie de sef de detasamenta si cu ceva bistari…? La intoarcere va vor lasa sa transmiteti live pe facebook…? Atentie, insa, in Romanica nu prea sunt autostrazi, nu sunt necesare atunci cand ai de gand sa te izolezi de restul lumii…

  • Mulți, dar cum spuneam și în nuvela Alexandru Lăpușneanul… Știi tu continuarea, că pari mai citit decât restul ciumaților roșii.

  • Pai ce faci, Puzdrila ?! Pana acuma fusese vorba de Soros ! Acum ati dat-o pe algebra ?

   PS. Natarailor !

  • Draga Su, tine-te tare frate…! ”Nu mor caii, cand vor cainii..!”
   Macar o avem pe Simona, daca nu cumva o avea de gand s-o ”confiste”, Ciuma Rosie…

  • Ciuma rosie a-s niste nenorociți, nici na fost huligan ca noi! Nu stie sa anjure! #rezist! Mai era si anbracaț in alb si nu mirosea! Huo

  • Nea Negruzzi că tot pomeniși de Alexandru Lăpușneanu,mai îți zic eu una din nuvela valabilă pentru Kovesi,otrava lucrează!

  • @asistat
   ”Nu mirosea”!!
   ”Candeau” de-ti ”opareau” narile , daca te punea Dracul sa stai mai aproape de 2m…! Aaa, am uitat ca aveti olfactivele ”anesteziate” de la noxele emanate de autocare…!
   Invatati-va minte si faceti ITP-ul corect, fara spaga, psd-stilor…!

 2. Suntem si noi in asteptarea a sute de mii de cofe cu apa de ploaie si a milioane de cuburi de gheata…! Piata va arata ca la Craciun…(Craciunul copilariei noastre, nu asta de acum)

  Doar GPS-ul sa functioneze corect… Dracul meteorolog sa se prezinte la mine…!

 3. Adunati laolalta atitia comunisti, asistati social si paraziti bugetari….oare se pot rezolva problemele Romaniei printr-o singura lovitura?

 4. zeci de mii de idioti utili.

  • Sa admitem ca G4Media a calculat rezonabil si ca sunt 200.000.
   Dragnea a zis ca au fost 600.000 (ca doar trebuia sa castige intrecerea cu cei 500.000 din iarna).

   Sugestie: Ar trebui ca G4Media sa reediteze calculul estimativ cu poza din Google Maps (cu suprafata calculata a partii ocupate din zona Pietii Victoriei) + (si mai interesant :o) ) sa ceara de la Jandarmerie o estimare oficiala (chiar daca umfla valorile, nu le pot umfa cu inca 200%)!

   …. sa vedem, are curaj seful Jandarmeriei sa il contrazica pe Jupan, sau se umple de ridicol? Cum ar da-o, tot prost iese. 🙁

 5. Scurtă poveste. Mi s-a întâmplat mie. Am întâlnit pe cineva din Slatina și vorbind una și alta ajunge să-mi spună că DNA-ul este corupt. Nu-mi venea să cred, scandalul cu cimitirul fiind notoriu, așa că îl întreb. -Tu personal ai primit vreun lingou de aur din cele găsite în cimitir, ascunse de bandiții lui Vâlcov ? -Nu! -Dar vreun tablou? -Nu ! Poate o pungă cu euro ? – Nici ! -O pungă cu lei ? – Nu ! Atunci de ce spui că DNA-ul este corupt. Desigur eu mă gândeam că flagrantul era prea flagrant că să poată fi negat sau mai exact ,,flăgrăntoc” iar dacă el nu era parte în furt și nu ar avea de ce să acopere bandiții am crezut că l-am încolțit și îi pun ultima întrebare; Și atunci de ce spui că DNA-ul este corupt ? ,,-Pentru că-i corupt !”

  • M-am obsinuit. Am mai scris si eu si multi altii genul asta de intamplari prin articolele pe HN. Tu zici ceva iar eu zic „nu e adevarat”. Daca intrebi cum, de ce sau sa aduc dovezi, te inchid cu „d-aia”.

   Este evadarea disperata a oricarui om fara pic de informatie. Nu ai la ce sa te astepti.

   Analog, cand explici ca Dracnev sau Tradiceanu sunt corupti, va veni cienva sa zica de Orban sau Iohannis (asa zisul proces de case) de procurori corupti, de PNL, de faptul ca USR este posibil finantat de Soros… toate bune si frumoase dar eu intreb de coruptia lui Dracnev si Tradiceanu. Eu nu zic ca altii sunt curati, eu intreb daca iti convine ca astia doi sunt corupti. De obicei o dau la intoarsa si recurd la jokerii clasici:
   – dosar instrumentat de… soros/stat paralel/biom
   – binom
   – soros
   – protocoale

   Pentru ca aparent toti devin experti in drept dupa ce urmaresc A3 sau RTV.

   Si daca recurd la ultimul atac si zic ca bun or fi toti corupti, sunt dosare instrumentate etc. Dar vilele, banii, absolut tot in flagrant, spagile tot… de unde au aparut, daca totul este fals si instrumentat, ei de unde le au?

   Aici este momentul unde ma trimite in origini cu vorbele strabunilor nostri. Acesta este ultimul lor contra-argument.

   Long story short: n-ai cu cine… daca esti impotriva vointei paritdului esti un sorosist nenorocit, un neomarxist care vrea raul tarii, daca lucrezi la privat tii de interesele strainilor sa ruinezi tara, daca azi ai concediu, atunci „treci la munca javro” si nu in ultimul rand, esti dezinformat. Doar PSD stie tot. Restul sunt niste dezinformati.

   Tine minte un citat clasic: “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

 6. Nu m-ar mira să-l văd pe tipul din postarea mea de mai sus printre manifestanți cu un mesaj de genul ,, DNA-ul să retocedeze toate bunurile confiscate de la bandiții cinstiți care s-au chinuit atât de mult să câștige alegerile că să poată fura în liniște”

  • Tot nu s-ar prinde 🙂
   Daca te uiti la inregistrarile cu interviurile participantilor te iei cu mainile de par cand realizezi ca votul lor valoreaza la fel de mult ca al tau sau al meu… dar asta e 🙁

 7. Mesaj pt TREPANATI : Aveti liber sa furati !!
  Daddy

 8. de asta nu mai sint eu in Romania acum!! Partea asta de popor m-a facut sa plec.

 9. MESAJ pt TREPANATI
  Aveti liber sa furati !!!
  Daddy

 10. Dârdâie chiloții pe binom,Coldea e fugit din București,s-a refugiat în hotelul pe care l-a împărțit cu Ghita in excursiile lor tropicale!

 11. Poate ca exagerez putin dar senzatia mea fata de ce istorie mai stiu este ca ce vedem in piata acum si toata ziua a fost un fel de mars asupra Bucurestiului poate mai grav decat cel al minerilor caci aia nu cred ca erau decat niste trupe securistice de asalt in timp ce astia sunt “fasciile lui Dragnea” nu stiu cati fascisti convinsi cati fascisti cumparati si cati fascisti morti de frica. Ar fi si interesant si important daca s-ar putea face o evaluare.
  Deci Dady poate fi el un Musolini , un Hitler adica ceva ce nici un Ceausescu nu a vrut sa creada ca ar putea fi?
  Cred ca inca mai este timp sa le spunem fascistilor in fata ca sunt fascisti si sa explicam si in Occident ce se intampla pentruca fenomenul este epidemic si sunt destule tari euripene care nu si-au avut inca portia lor de fascism autohton si s-ar putea sa si-o doreasca.

 12. Da,Firea,ati ajuns sa luptati pentru libertatea de a fura!!!

 13. Binomul și-a pus în mișcare toate slugile,adevărul,HotNews,g4media,ziare,realitatea sunt in spume.Luluta se îndoapă cu aspacardin,Coldica clipește fără încetare din ochiul paralitic,Macovei e beata manga,numai mutalaul sibian doarme.

 14. Idioții văd că nu mai pot de grija PSD-ALDE. Bă nenorociților, au ieșit în stradă mai mulți ca voi pentru o țară fără abuzuri în justiție, fără păpușari gen Iohannis, fără pupincuriști gen Orban. Hai sictir, ticăloși ordinari !

  • Poti sa continui sa fii sluga la PSD, dar asta nu te va face mai bogat, sau mai liber.

   Esti intr-o cusca, animalule, din care te mai scoate Dragnea din cand in cand, atunci cand vrea sa faca impresie cu cati prosti manipulabili are la indemana.

  • @LuciD, esti expresia perfectei cretinatati cand balmajesti ca „au iesit in strada..”

   Au adus baronii sclaveţi in Bucuresti, cu trenuri, cu autocare, cu camioane…

   PS. Lucifrici, tu esti atat de prost incat pe tine oricum te da sefu-tu afara, indiferent ca ai strigat sau nu la miting impotriva guvernului, cum au facut-o o seama de lobotomizati adusi din Moldova !

 15. Luluta deja e in sufrageria lui Coldea,îl decapează la instrument!

 16. APELUL INTERLOPILOR
  Veniti toti fratii mei sambata in Piata Victoriei sa ne bucuram impreuna. Si nu care cumva sa veniti singuri. Aduceti cu voi obligatoriu toate neamurile voastre si ale fratilor care inca sunt la mititica. Veniti sa sarbatorim anularea codului penal si desfiintarea puscariilor. Dragnea se tine de cuvant asa cum a promis cand ne-a pus sa-l votam, iar taica Toader ne va da si bani pentru anii pierduti prin puscarii. De sambata Dragnea va fi imparatul si salvatorul nostru. Sa nu lipseasca nimeni ca fac prezenta!

 17. Unde este totuși bezmeticul de Malin Bot,s-o fi ascuns prin vreun găvan că de obicei era foarte vocal la protestele binomista!
  Sau așteaptă ordine de la stăpâni sa se coordoneze cu celelalte oficine binomiste.

  • Faima si cutezanta lui Malin ar fi putut periclita realizarea proiectiei, asa ca s-a preferat tinerea lui in rezerva, dar a fost greu de convins, sa stiti !
   Mai mult decat atat, altii sunt specialistii in laser, era normal sa fie dansii prezenti…Si aveti rabdare sa se treaca la nivelul urmator – Holograma…!

 18. NAZISTII FOLOSEAU IMAGINEA SOBOLANILOR PENTRU A INCITA LA URA IMPOTRIVA EVREILOR.
  OARE CE A VRUT SA FACA DRAGNEA FOLOSIND ACEEASI IMAGINE?
  TARICEANU VORBEA DE NOUA SECURITATE. CARE FACE SI DREGE.
  EL SI PARTENERUL LUI DE CINE SUNT SPRIJINITI ? CUMVA DE VECHEA SECURITATE?

 19. FONDUL SUVERAN DE INESTITII. FELIX BACK IN BUSINESS.
  NICI ASTA NU ERA SECURIST.
  SARACII VIN SA SUSTINA PUTRED DE BOGATII.
  CAT DE PROST POTI FI ?

 20. Suntem multi si puternici.Ne mictionam pe voi la orice ora.

  • Aveti grija sa nu va mictionati impotriva vantului..! ”Prosti, dar multi”- nimic nou …!
   Sau, ca sa fie si mai evident, sa luam de bune vorbele maestrului Brancusi, care a ”sculptat” si mai bine intreaga scena:”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi mai proşti…!”

   Si, apropo: ”Capul lui Moțoc vrem…”

  • @Olteţe, pe zi ce trece esti tot mai imbecil ! Savuros de imbecil !

   Atat de imbecil incat, pana sa incercati sa realizati actul voluntar al urinarii pe ai de nu va convin, va pişati, in mod involuntar, in mod reflex pe voi, „la orice ora” !

   Adica, „intelectualule”, cum iti place tie sa spui, „va micţionaţi” !

   PS. Voiam sa nu mai intru pe site-ul asta, dar am constatat ca ma distrez atat de bine cu tine, incat raman !

   PPS. Baga mare, ca te intrece Vasilica !

 21. se bucura pentru ce?:D

 22. @susufler0 daca mictionarea nu-ti mai place putem sa ne cacam.Tot pe voi.