G4Media.ro

Viorica Dăncilă, la Antena 3: ”Iau în calcul demiterea lui Narcis Neaga/…

Viorica Dăncilă, la Antena 3: ”Iau în calcul demiterea lui Narcis Neaga/ L-aș lăsa corijent pe domnul președinte pentru cooperarea în timpul președinției UE/ Finlanda vrea să ia din experții români pentru președinția ei/ N-am de gând să o schimb pe Carmen Dan/ Sunt foarte multe abuzuri ale procurorilor și cel mai recent caz este al Sorinei, care nu este om politic”

Duminică seară, Viorica Dăncilă a fost prezentă în emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu. Premierul a făcut declarații atât despre cazul Sorinei, fetița de 8 ani adoptată din Baia de Aramă, cât și despre viitorul PSD.

Premierul a invocat drama fetiței pentru a vorbi despre ”abuzurile procurorilor” și a anunțat că a vorbit personal cu ministrul de Interne și ministrul Muncii pentru ca ”toți cei vinovați să plătească”. Dăncilă a amintit despre faptul că la rândul ei a adoptat un copil și a spus despre procuror că a acționat ”exact cum nu trebuia să acționeze”.

Ulterior, Viorica Dăncilă s-a lansat în declarații îndrăznețe, cu mai puțin de o săptămână înainte de Congresul din 29 iunie. Premierul a spus că ”l-ar lăsa corijent pe domnul președinte” pentru modul în care a cooperat cu Guvernul în timpul președinției rotative a României, apoi a ironizat Finlanda spunând că ”înainte se oferea să ne preia președinția”, iar cum Finlanda ar vrea ”să preia din experții români” după ce aceasta va prelua președinția de la guvernul român. Dăncilă a spus că ia în calcul atât remanierea, cât și restructurarea guvernului și că n-are de gând să o schimbe pe Carmen Dan. Premierul a încheiat declarațiile în rafală spunând că ia în calcul demiterea lui Narcis Neaga, șeful Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

G4Media vă prezintă cele mai importante declarații făcute duminică seara de premierul Dăncilă:

  • (despre cazul fetiței adoptate din Mehedinți) Am ținut legătura cu Ministrul Muncii și de Interne pentru că măsurile trebuie să fie foarte dure cu cei care au greșit. Este inadmisibil un asemenea comportament pentru un copil. Un copil bruscat, care a plecat dintr-o familie unde a stat 8 ani de zile, acolo a făcut primii pași, acolo a învățat să spună ”mamă”. Iar faptul că a fost luat într-un mod care a zguduit foarte mulți oameni este incalificabil. Faptul că un procuror și-a permis să târască fetița într-un stat în care spunem că Justiția trebuie să fie independentă și acuzăm abuzurile, acest lucru a creat foarte multă emoție. Poate sunt și puțin subiectivă pentru că eu însămi am adoptat un copil și știu câtă grijă trebuie să ai, mult mai multă grijă pentru că în mintea lui de copil, dacă iei o decizie, poate să creadă că o iei pentru că nu ții la el.
  • Nu acuz părinții adoptivi, dar nu cred că poți să iei un copil bruscându-l sau cu forța pentru că relația pe care vrei să o legi cu copilul nu poate funcționa dacă acest copil pleacă timorat și cu anumite idei care în mintea lui și în suflețelul lui rămân pentru mult timp.
  • Trebuia acționat cu foarte multă grijă pentru că Sorina a stat 8 ani în familia respectivă. Copilul este speriat, are o traumă care s-ar putea să nu îi treacă niciodată. Am stat de vorbă cu ministrul Muncii, Sorina trebuie consiliată, trebuie să vedem ce simte.
  • (despre explicația procurorului) Nu există o explicație pentru gestul procurorului. Știți ce mă uimește? Că astfel vorbește o femeie. Nu poți să acționezi așa tocmai pentru că Sorina plângea și țipa, era clar că era speriată. Atitudinea doamnei procuror a speriat-o și mai mult, este exact ce nu trebuia să facă. Nu intru în spațiul Justiției, vorbesc ca femeie, despre gestul în sine. Fetița era speriată, plângea și tu îl târăști? Exact asta nu trebuia să facă.
  • (dacă ministrul Justiției poate reacționa) Am discutat și cu ministrul Justiției și cu alte autorități pentru ca interesul copilului să primeze și cei care au greșit să plece acasă.
  • (de ce Klaus Iohannis nu a avut nicio reacție) Nu aș vrea să vorbesc în locul dumnealui, este modul dânsului de a reacționa. Reacția mea nu a fost ca prim-ministru, ci ca om, ca mamă. Vreau să îi felicit pe toți cei care au reacționat, arată că nu suntem indiferenți la ce se întâmplă în jurul nostru.

Despre pierderea alegerilor europarlamentare și viitorul partidului:

  • Trebuie să ne asumăm că atunci când scazi la jumătatea procentelor pe care le-ai avut este clar că poate comunicarea nu a fost pe placul electoratului, că PSD s-a abătut de la drumul din 2016. Este nevoie de analiză pe fiecare organizație în parte, poate s-a greșit în anumite județe, poate nu s-au transmis mesajele corespunzătoare. Din punct de vedere guvernamental am făcut foarte multe lucruri, dar totuși am pierdut. Poate am pierdut legătura cu electoratul și nu am mai fost atât de des în teren.
  • (dacă vina este a lui Liviu Dragnea) Poate este vina lui Liviu Dragnea, dar noi unde am fost? Eu am vorbit și în forurile statutare ale partidului și am spus că este esențial să vedem unde am greșit, dar nu ne ajută cu nimic dacă dăm vina pe o persoană sau alta. Dacă acum facem acuzații față de o persoană sau alta, cred că acest lucru nu ne ajută foarte mult.
  • (dacă SIIJ trebuie să existe sau trebuie desființată) Nu pot lua această decizie. Această secție există deja. Opozanții cer foarte multe lucruri, asta nu înseamnă că trebuie să răspundem acestor cerințe, trebuie analizate. Sunt foarte multe abuzuri și cel mai recent caz este al Sorinei, care nu este om politic. Față de oamenii politici nu există nicio sensibilitate (…) Abuzurile au fost și există în continuare, multe dintre ele au fost demonstrate chiar la dumneavoastră, aici. Să nu uităm de DNA Ploiești, de completurile de cinci judecători…
  • (există sau nu stat paralel) Părerile sunt împărțite. Unii spun că multe lucruri întâmplate au presupus existența unui stat paralel. Eu nu pot să spun că există sau nu, n-am probe. PSD a spus asta, colegi care au spus acest lucru și-au argumentat afirmațiile sau nu. Vom acționa împotriva abuzurilor. Că este un stat paralel, că nu este un stat paralel…
  • (despre protocolul din 2009 dintre SRI și Parchetul General) Am spus că acest mod al protocolului dintre serviciile secrete și alte instituții nu ar trebui să existe acolo unde vorbim de democrație. Depinde ce înțelege fiecare prin stat paralel.
  • (de ce n-a existat o numărătoare paralelă a PSD la alegerile europarlamentare) Nu știu de ce n-a existat. Nu am fost în echipa de campanie.
  • Miercuri vă spun dacă sunt singurul candidat la președinția PSD. Mi-ar place (sic!) să nu fiu singurul candidat. M-aș bucura să fie cât mai mulți candidați.
  • Congresul din 29 iunie trebuie să decidă președintele partidului, modificarea statutului și secretarul general. Vrem să revenim la alegerea președintelui PSD de către Congres. Nu mi-am exprimat o preferință pentru o anumită persoană. Se speculează foarte multe lucruri. Eu îi apreciez pe toți colegii mei, toate colegele mele.
  • Îi vom introduce în sondaje pe toți cei care își doresc din PSD să candideze la președinție, dar vom introduce și un candidat comun PSD-ALDE, apoi vom decide care va fi cea mai bună variantă.
  • (despre îndepărtarea oamenilor apropiați de Dragnea) Am văzut foarte multe lucruri apărute în spațiul public printre care și acest lucru. Eu vreau să am altă abordare, ca alături de PSD să aducem cât mai mulți oameni, nu să îndepărtăm oamenii care au colaborat cu domnul Dragnea. Domnul Vâlcov și-a dat demisia, domnul Ștefănescu nu, dar în Comitetul Executiv s-a luat această decizie. Deciziile se iau în forurile statuare.
  • (va fi remaniere sau restructurare a guvernului) Nu a fost absolut niciun fel de discuție referitoare la o persoană sau alta. Remanierea nu se face față de o persoană, ci față de activitatea pe care a avut-o și despre cum a îndeplinit programul de guvernare. Am văzut că ”Viorica Dăncilă vrea să o schimbe pe Dan”. Nu, n-am de gând să o schimb pe Carmen Dan. Iau în calcul atât remanierea, cât și restructurarea guvernului.
  • Mă așteptam ca președintele României să facă referire și la activitatea Guvernului atunci când a lăudat președinția UE a României (…). Finlanda se oferea să ia președinția rotativă, iar acum Finlanda vrea să preia din experții români pentru președinția sa (…) L-aș lăsa corijent (sic!) pe domnul președinte pentru cooperarea în timpul președinției UE.
  • (despre Narcis Neaga la CNAIR): Iau în calcul demiterea domnului Neaga. Voi face un departament pentru infrastructură, investiții, în subordinea primului ministru. Fiecare a venit cu promisiuni. Nu pot să-mi asum până nu fac acest departament și atunci voi primi rapoarte săptămânale cu situațiile.
  • (dacă se va schimba ceva în programul de guvernare) Eu nu pot să schimb programul de guvernare, e programul cu care am venit în fața Parlamentului României. Pot să ajustez anumite lucruri, dar nu îl modific.

 

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

55 comentarii

  1. ciuma rosie, ca sa dea aparenta ca conduce tara asta, inventeaza permanent teme false cu care ne intoxica non-stop, in timp ce, in spatele acestor perdele de fum, ruineaza tara asta.

  2. Ăștia nu se lecuiesc decât dacă dispar definitiv din viața politică. PSD=Liviu Dragnea.

  3. Veorica Vasilica nici nu are habar despre ce vorbeste. Ca de obicei. Nu are habar ca asistenta maternal a refuzat de doua ori in scris sa o infieze, nu are habar ca toti romanii din tara de pe lista de asteptare pentru infieri au refuzat sa o infieze, nu are habar despre studiile sociale facute pina la adoptia internationala si bineinteles ca nu are habar despre decizia definitiva a instantei. De parca i-ar pasa ei de justitie, doar e pesedista.
    In capul ei au venit americanii sa ia cu forta un copil.
    Nici nu ar trebui sa-i ceara cineva parerea lui Vasilica Veorica in nici-o problema.

    • Habar nu are ca procesul de adoptie a durat sare ani. Habar nu are ca nu se poate face o adoptie internationala daca macar unul dintre parinti nu cunoaste limba romana. Habar nu are ca parintii adoptivi sunt romani stabiliti in SUA. Habar nu are ca adoptia s-a facut LEGAL prin hotarare judecatoreasca aici in Romania. Habar nu are ca familia care a crescut fetita(asistentul maternal) trebuia sa predea copilul imediat familiei care a adoptat-o, adica parintilor ei. Habar nu are ca asistentul/a maternal a retinut copilul ABUZIV. De multe nu are habar doamna Viorica. Singurul lucru de care are habar este ca trebuie sa faca totul ca opinia publica sa creada cu tarie ca organele in drept abuzeaza populatia…..dar cel mai mult pe politicieni. O manipulare mai ordinara nici ca exista. Pe de alta parte, madam Dan, pe care Viorica nu vrea sa o demita, trebuie sa raspunda de ce a trimis mascatii acolo, cand de acesta treaba trebuia sa se ocupe exclusiv un executor judecatoresc. Totodata trebuie sa raspunda si procuroarea care nu avea ce sa caute acolo. Cine a trimis mascatii si pe acea procuroare acolo pentru a face o stire care sa acopere insuccesul psd-ului la alegerile europarlamentare? Cine este papusarul din spatele acestei intamplari? De ce nu se ocupa madam Dan de toate fetitele folosite drept carne vie? De ce nu intra cu mascatii in toate cartierele stiute ca fiind focare de prostitutie infantila, trafic de carne vie, droguri si alte nenorociri? Aud doamna Premier? Ne iei pe toti de prosti?

    • Doamna @Ela, va recomand articolul domnului Guran, poate va lamuriti.

      https://www.moise.ro/2019/06/22/ce-este-in-neregula-in-cazul-de-la-baia-de-arama/

      Nu dezbatem capacitatile intelectuale ale doamnei Dancila, dar indiferent ca ne place sau nu, ce s-a petrecut acolo nu este in regula.

    • pentru ca guran parerile lui guran anuleaza hotararile judecatoresti definitive?!
      daca da, intrebati-l iute cat costa sa-l scoate pe dragnea din parnaie!

  4. Dăncilă zboară în secunda a doua după alegerile din toamnă. Pînă atunci poate să mănînce cît rahat vrea. Atît cît o duce mintea, evident. Unii ‘analiști politici’ de genul lui Gușă o creditează cu calități politice pe care o gospodină mediocră ca Dăncilă nu poate să le aibă. Țoapa asta ar ieși și mîine din povestea în care a fost băgată de Dragnea, numai că nu i se permite. Scenariul curent, cu Dăncilă președinte și neterminații Suciu președinte executiv și Dunca secretar general, este agreat de găștile – poli de putere aglutinați după plecarea lui Dragnea. Acum se stă la colț în PSD și se așteaptă cu cuțitele ascuțite rezultatul alegerilor pentru Cotroceni.

  5. Hai, sa m-ra m-ta! L-ai lasa pe Klaus corigient? Da’ stii sa scrii? Sau o pui pe mooista lu’ Dragnea sa scrie cu nume si pronume? Or aduci jumate din tziganimea din partid ca sa reusiti sa incropiti O CIFRA???

    • A ramas cu niste traume din timpul scolii.
      Cred ca o obsedeaza faptul ca Iohannis e profesor. Biata de ea nu a reusit sa se angajeze la scoala decat ca maistru de lucru manual.

    • Excelent cometariul dvs. Felicitari!

    • Astazi orice repetent se crede mai destept decit profesorul, Vasilica e marinimoasa, l-ar lasa doar corijent .

  6. Iaca, acum ne desconspira dancila si scopul pt care s-a rostogolit agresiv intamplarea din Mehedinti, in toata presa si pe retelele de socializare. Raspunsul asta al dancilei da masura monstruozitatii unui partid care se foloseste de drama unui copil de 8 ani pt a-si motiva ingerinta brutala in justutie si pt a abate atentia (asa cum au mai remarcat si altii) de la ultimul raport GRECO.
    Prosti sunt acei politicieni ai opozitiei, care vor evita de acum incolo sa insiste pana la obsesie pt publicarea raportului GRECO!!!

    • Atat de mult a impresionat-o pe „sfanta veorica” drama copilului,ca a si gasit vinovatul:PROCUROAREA !!Bineinteles dupa ce slugile penalilor din presa au difuzat filmul cu comentariile de rigoare ,axate pe felul in care procuroarea”taraste” copilul..neluand niciun moment in calcul sa afle si opinia ei! Gata,au gasit penalii vinovatul,iar alegatorii vor intelege acum cat de „duri” sunt procurorii-institutiile de forta sunt ale „statului paralel”,nu,traficene? Ei,daca au luat-o din nou pe aratura,vor vedea rezultatul in toamna, vor primi la fel de multe placute suedeze cat au primit in 26 mai,hotii astia patentati!

    • @Lia
      Nu, nu! Duamna D găsește vinovat întreg corpul profesional al procurorilor când afirmă că: ” Sunt foarte multe abuzuri ale procurorilor…” Ei sunt exact categoria aia hărțuită insistent de SS-ul păstorit de florea, adică balaurul pe care experții GRECO îi recomandă să îl desființeze. Generalizarea asta e făcută pt roboțeii spălați pe creier care nu vad pădurea de copaci. Pt ăia care nu vor sau nu pot să înțeleagă că pt unul ca portocală sau pt o incompetenta ca toar’sha pițurcă NU ești îndreptățit să dai cu sete în toți procurorii…
      Mesajul dat de danclia azi la a3 e scârbavnic mai ales pt că ține sa precizeze că de data asta s-a comis un abuz asupra copilei, care nu este politician. Cu alte cuvinte: „vedeți că și vouă, oameni obișnuiți, vă fac procurorii d-astea ( abuzuri) , nu doar nouă? Vedeți de ce trebuie sa ne lasati sa le facem ce știm noi mai bine, să nu mai protestați și să fiți de partea noastră când Europa ne ceartă?”
      BLEAH!

    • Maria, pai cum sa desfiinteze ss? Pai nu se vede din Baia de Arama cat e de necesara sectia asta? Ia uite, in fiecare zi, procurorii fac zeci, sute de abuzuri, e foarte necesara! Niste nenorocitit, acesti psd-alde, nu mai scapam odata de ei?

    • @Gabriela Constantinescu
      Scăpăm, daca învățăm ce trebuie din 26 mai. S-a dus plahotniuc, erdogan văd că și-a furat-o iar, dracnea al nostru e la răcoare …..ceva, ceva tot s-a mișcat, deci nu e draq chiar atât de negru.
      O ziaristă incomodă (pt sistem) afirma azi că după episodul asta exploatat că sa justifice continuitatea ss, urmează atacul la Johannis. O fi un fel de 10 august ultralights. Nu mă miră, atâta vreme cât o fostă profesoară, analfabeta funcțional , anunta pe ton emfatic că îl lasă „corigent” pe un fost inspector școlar pe care 6 milioane de români l-au ales președinte. Ales, nu numit!

  7. carmendan n-are decat sa se schimbe singura. E majora.
    Doar n-o sa vina veorica sa-i dea si biberonu’.
    Dar ar fi timpul, totusi sa se schimbe ca cam pute. Poate macar ii zice careva.

  8. Procuroarea piturca mai este in libertate si la aceasta ora??? Ah, suntem in Romania,tara principelui nicolae care face copii cu bicicliste fara frane…

    • La fel și Carmen Dan, care a gazat copiii, e tot în libertate
      Am vrut sa zic și Dragnea, dar e acolo unde merită, desi doar pt furt de la copii, nu și crime împotriva lor. Într-o bună zi, o sa ii vina randul și pt asta, pt comenzile pe care le-a dat pe 10 august.
      Exemple mai sunt și de crime adevărate, uite la Iliescu cum nu răspunde deși a girat crime, atât la Revoluție, cât și la mineriade
      Și să știi că rele tratamente aplicate minorilor sunt zilnice, atât în casele de copii, cât și în familiile”tradiționale”. Răspunde cineva, e interesat cineva de ele?!?
      Ne scandalizăm pe cazul fericit al fetiței dorite de doua familii ( aici doar putem critică, nu trebuie sa facem nimic), în schimb trecem nepăsători pe lângă ceilalți care sufera in casele de copii, in spitalele infecte, cei aruncați în stradă atunci când fac 18 ani, cei vânduți ai traficați de interlopi
      Românii sunt cei mai buni la critică și bârfe, când e vorba sa facă ceva pentru îndreptarea problemele se fac că nu văd

    • Cine te platestese sa-ti puna si diagnosticul.

    • Și tu ești „de belită” dar nu procuror ci sugător !

  9. Cine mai zice de acum ciuma rosie masa-i cwrva ! :)))

  10. Spuracat a fost tac-tu , spuracata e si fiica lui….Pacat ca D.V.U. nu l-a condamnat pe viata pentru a nu se perpetua mafia si crima organizata in Romania…Vai de copiii din tara unde presidintele si premierul nu au copii !

    • Vai de tara in care prosti ca tine sint lasati sa dea puterea unor smecheri si hoti ca psd-istii. Asa e corect gramatical!

    • Scuze, Dl Iohannis si-a dobandit cinstit casele din Sibiu, vinovati sunt cei de la DNA deoarece le-au confiscat.

    • @emil: inteleg ca Cacatrmen Dan urmeaza sa fie anchetata iar in dosarul 10 August, stii ceva?

    • Doamna Carmen Dan i-a amenintat pe contestatari la TV ca ii cunoaste bine pe politisti cu bune si rele…

    • Ti-am mai zis odata ca te chinui degeaba sa traduci din chirilice in romana,vezi ce tampenii ai scris?

  11. Familia adoptiva din america sa fie obligata sa prezinte anual catre autoritatile romane fisa medicala a sorinei pana la varsta de 18 ani. Sa poata vedea autoritatile statului roman daca sorina e clinic sanatoasa si cu toate cele la locul lor.

    • Cine stie cate ceaiuri si substante experimentale s-au testat pe fetita rroma pana se intoarce impostoarea Dancila de la mare…

    • Si statul roman sa se ocupe de scoli, sa nu mai moara copii in hazanele si spitale insalubre !!! Tu stii ca au murit mii de copii inspitale din lipsa de medicamente ???

    • Doar cine nu cunoaste mafia din tribunale sau urmareste spalarea criminalilor mai ia de bune hotararile definitive ale instantelor din Romania. Majoritatea judecatorilor recomanda ca nu are rost sa te mai judeci in Romania, decat daca vrei sa scapi de puscarie.

    • pai cum sa fie premieritza romaniei gluma aia de dancila interesata de soarta adoptiilor sau a orfanilor? !?@ pai ea conduce partidul al carui presedinte, scuipa-l-am in mustatza liviu dragnea, FURA DELA ORFELINATE

    • Emiluț, ție cine ți-a căcat nasul ? Vreo muscă ?
      Aia cu judecătorii care recomandă să nu te mai judeci în România,de unde ai scos-o ?
      Măi băiatule,da’ știu că esti prost,nu glumă !!! Și mincinos pe deasupra !!

    • sa nu uitam ce scrie deja in fisa medicala a orfanei in ultimii 3 ani: prezentari repetate la urgenta cu diagnostice ca giardia, pneumonie, malnutritie!

  12. Nu știu ce cer opozanții, dar eu ca popor cer pușcărie pentru toți cei care fură din banii poporului și ne bagă în datorii.

  13. Cand o vad pe Dna Dancila asumandu-si rolul mesianic de lider salvator al unui PSD in deriva, imi dau seama ca trebuie sa iesim la alegeri sa ii lovim cu toata puterea si sa ii aruncam la WC, unde le este locul.

    Cabotini, mincinosi, incompetenti, hoti, rai. Asta e PSDul, nu trebuie dialogat cu ei. Trebuie doar batuti rau si injositi la toate alegerile pana in 2020.

    • Ce mentalitate de postac sclav ai. Dupa mintea ta de cretinoid, acesta este rolul alegerilor legislative? Sa bati, sa lovesti si sa injosesti un partid, sa-l arunci la WC? Bai idiotule, bai cretinule, esti un jeg de om. Noi trebuie sa ALEGEM oamenii care vor si pot sa faca ceva in tara asta, care au o idee de guvernare, un program pentru Romania, dar din pacate pe aceasta mentalitate de oameni idioti, a ajuns PNL-ul, o curva de partid in frunte cu idiotul de Sica Mandolina si Rares Bogdan, cei mai penibili lideri si oameni politici din istoria PNL-ului, la un scor de aproape 30% la alegerile din 26 mai. PNL-ul este la un partid mai mizerabil decat PSD-ul, acest partid nu a facut absolut nimic notabil in ultimii 15 ani iar oamenii din PNL sunt la fel de bogati ca cei din PSD. Sper ca in viitorul apropiat, alianta USR-PLUS sa poata guverna singura. Sa ne intelegem, nu sunt fanul acestei aliante, dar in momentul de fata mi se pare ca este singura alternativa pe care o mai are aceasta tara. Chiar vreau sa-i vad la guvernare 4 ani de zile, sa fie lasati sa guverneze in liniste, apoi sa tragem linie si sa vedem rezultatele.

    • In toamna, dupa alegerile prezidentiale, cand PSD se va simti calcat de tren isi va da seama ca Romania nu mai suporta PSD in viata politica a tarii.
      Ne-ati furat 30 de ani iar noi, care eram copii la revolutie, o sa va facem sa plangeti rau pana in 2020. Ne-ati furat parintii, dar pe noi nu ne mai furati. Va desfiintam. MUIE PSD.

    • Ia uitați-va la mizeria de postac al mafiei PSD-ALDE care-și zice alin: frustrat la culme că escrocii lui au pierdut alegerile și că le-a ajuns căpetenia la pușcărie, panicat că vor pierde puterea în curând, ofticat până-n fiere că prostiile pe care le vântură n-au niciun efect, că e doar un trol plicticos și ineficient, infectul sclav alin își bagă degetele pe gât la fiecare postare și vomită toată diareea pe care i-o pompează pe cur in sus stăpânii lui, ăia care îl pun să cotcodăcească pe-aici, doar doar de iese vreo mărgică. Care e, după „mintea lui de cretinoid” rolul „alegerilor legislative”? Să ajungă la controlul resurselor o gașcă de troglodiți analfabeți, incompetenți și ticăloși, o bandă de borfași care să fure in voie, să distrugă, să comită abuzuri și să dispună după bunul plac de cine vor ei „pentru că putem”. Era bun pnl-ul când făcea parte din Mafie și când făcea front comun cu infractorul de drept comun, Dan Voiculescu, turnător la securitate și cu tovarășii lui securiști. Sunt „de perspectivă” și usr-plus dar numai în cazul în care operațiunea de infiltrare a lor de catre mafie are succes. Asta e „gândirea strategică” a acestei târfe de trol alin care nu în urmă cu mult timp făcea pe mironosița și se vaita că-i atâta ură și atâta rău și că sunt unii care jignesc iar el, o curva ordinară de postac, găurită pe toate partile, nu putea suporta asa limbaj. Tristă clanță e acest alin, jalnic scârțâit produce.

  14. Sa ne cacam pe pieptul lui Carmen Dan. Si al Vioricai Dancila, doua ministre incapacitate intelectual, pe care le banuiesc serios de analfabetism functional. Doamna Carmen Dan, sa ne sugi pula cand ne cacam!

  15. Cam pute a incompetenta madama procuroare piturkk. Musai o ancheta despre realizarile ei marete intr-ale justitiei ca sa nu existe suspiciunea de shpaga la examene de promovare.

  16. Votatu PSD ca sa mancam si eu cu Alin o paine.

  17. Exact,președinția rotativă au făcut-o EXPERȚII!
    O mână de oameni doar,pentru că altfel…jale și durere!Miniștri ca discotecarul de la Finanțe sau păcăliciul de la Agricultură?
    Javra habarnistă de la Interne?
    Fosila senilă și comunistoidă de la Externe?
    Despere cine vorbim???
    Și n-are decât să „bucine” atât coana Veorica prim ministru,cât și partidul ei de borfași,boarfe,semianalfabeți și tâmpiți sadea,Iohannis și-a îndeplinit prerogativele.
    referitor la cazul Sorina înfiată de români americani-cred,sunt aproape sigură că tot ce s-a petrecut acum a fost pus la cale pentru a contracarea cererea GRECO și a Comisiei de la Veneția de a se dizolva SS-Secția Specială.
    Mă bazez pe reacțiile produse de imaginile cu tembela aia de procuroare în rândul multor jurnaliști care pot fi suspectați de multe,dar nu de simpatii pesediste!

    • Cu sau fara intentie, provocat sau neprovocat… orice ocazie este buna sa deviezi atentia de la ne-buna guvernare.
      Orice ocazie de a scoate in evidenta abuzurile procurorilor este imediat valorificata.
      Procurorii fara mila l-au instrumentat pe dragnea sa intre in inchisoare fiindca a platit angajatele partidului cu bani destinati copiilor.
      Cand colo, el avea grija ca copiii a primeasca cea mai buna ingrijire… adica cele doua angajate erau ale partidului si prin ele, partidul actiuna spre binele copiilor, asa cum facea si partidul cel mare din care au emanat. Partidul era-n toate, psd vrea asta iarasi.

  18. Expertii care au facut treaba buna la UE nu sunt ai guvernului psd, ci ai Romaniei pe langa institutiile UE. Ministri tai s-au facut de ras.

    Iohannis a facut o treaba excelenta cu sumitul de la Sibiu, de care tu nu amintesti.

    Terminati odata cu povestea asta – Sorina.
    Procuroarea care a gresit va raspunde in fata legii.
    Cate Sorine din tara asta au o soarta mizerabila, se culca si se trezesc cu burta goala, mor in spitalele infecte din Romania, sunt duse in Occident si obligate sa cerseasca etc ?! Cate Sorine sunt printre cei refugiati de razboi, bat la usa voastra, iar voi le-o trantiti in nas. Asteptam un discurs de PM, nu de postac psdist.

    Palarie prea mare pt un cap atat de mic.

  19. niste controale la protectia copilului nu dispune scroafa-pavian?

  20. Proasta lovește din nou.
    Prea multe abuzuri ale procurorilor…
    Pavian cu Mantie…ai ajuns să vorbești in plus din nou. Acu o lună aveai ciocu mic.

  21. „Lăsați-o pe Sorina în pace. Jos labele de pe Sorina. Cine p.la mea-i Sorina ?” S.a.md.
    Concluzia? Liviu Dragnea e nevinovat si trebuie eliberat imediat.
    M.ie PSD.
    Și lui ăla care își zice „Dan” toată,toată la muian.

  22. ”iau in calcul”!
    asta e ca si cum cainele meu ar vorbi si ar rezolva cu creta la tabla derivate si integrale!
    (pentru pesedosi: atentie integrale, nu integrame!)