G4Media.ro

VIDEO Performanță fabuloasă: David Popovici a câștigat în stil de mare campion…

sursa foto: Facebook\ COSR

VIDEO Performanță fabuloasă: David Popovici a câștigat în stil de mare campion cursa de 200 metri liber / Dublu campion european

David Popovici a câștigat luni seară a doua medalie de aur la Campionatul European de Natație de la Roma. El a câștigat detașat cursa de 200 metri liber, după ce sâmbătă triumfase în cursa de 100 metri liber, cu nou record mondial. În cursa de luni, la 200 metri, David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori și recordul competiției europene. El a terminat cursa la câțiva metri distanță față de elvețianul Antionio Djakovic (2,63 secunde), dând senzația că înoată practic fără concurent.


Clasament final al probei de 200 metri liber, cu David Popovici terminând pe primul loc la distanță de 2,63 secunde față de locul secund:

  1. David Popovici: 1:42.97
  2. Antonio DJAKOVIC (Elveția): 1:45.60
  3. Felix AUBOECK (Austria): 1:45.89
David Popovici, campionatul european de natație
Sursa foto: captură video

Update 5: David Popovici a câștigat cursa de 200 metri liber, la peste 2,6 secunde distanță de al doilea clasat. Este o diferență fenomenală, greu de anticipat la o competiție de asemenea nivel. David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori, dat fiind că el este încă junior (17 ani)

Update 4: Popovici a întors primul după 150 m

Update 3: David a întors primul după 100 de m

Update 2: David Popovici a întors primul după primul bazin

Update 1: David Popovici ia startul pe culoarul nr. 4, rezervat favoriților

David Popovici (17 ani) înoată luni seară, de la ora 19.06, în finala probei de 200 metri liber de la Campionatul European de Natație Roma. Urmărește cursa LIVETEXT pe G4Media și în transmisie directă pe TVR 1.

Popovici s-a calificat în finală cu primul timp și este favorit la medalia de aur. El este deja campion mondial la 100 metri liber și 200 metri liber la competiția desfășurată în luna iunie în Budapesta.

Sâmbătă, înotătorul român a câștigat proba de 100 metri liber la campionatul european de la Roma și a stabilit un nou record mondial.

Primii clasați în semifinale la 200 m (în ordinea timpilor) sunt David Popovici, Antonio Djakovic (Elveția) și Marco de Tullio (Italia).

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Bravo, geniule 🏊🏼! Mai iese si România din anonimat când acest zeu acvatic disciplinat si înțelept face valuri internaționale.

  2. Vreau sa vad in el tanara generatie din Romania.

  3. Asta inseamna sa ai parinti. Au avut un copil si s-au dedicat sa maximizeze la ce era bun. Altii l-ar fi tupāit, jignit, neglijat. Aviz amatorilor care se transforma din protectori in agresori si astfel isi distrug copiii, viitorul.

    Bravo DAVID! Esti cea mai buna versiune a ta. UN MODEL pentru toti copiii, parintii tai, un model pentru toti parintii.