G4Media.ro

Carmen Dan: Prezint scuzele mele tuturor care au avut de suferit în…

Carmen Dan: Prezint scuzele mele tuturor care au avut de suferit în urma violențelor. Jandarmeria a identificat sute de persoane care au comis violențe. Cele 9 presupuse manipulări mediatice reclamate de ministru

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat azi de la ora 19,00 principalele concluzii ale raportului intern din minister privind violențele din 10 august. Ministrul a prezentat scuze celor răniți, dar apoi a cauționat complet acțiunea jandarmilor, spunând că au fost ”sute de persoane, circa o mie de persoane violente la miting”, iar jandarmii au fost obligați să intervină. Carmen Dan nu a anunțat nici o demisie sau demitere în rândul forțelor de ordine.

Ministrul a prezentat și 9 manipulări care au circulat pe net și în media în acele zile, dar a cauționat manipularea făcută inclusiv de Jandarmerie, care anunța starea gravă a jandarmeriței bătute, deși aceasta era în afara oricărui pericol.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Cele mai importante declarații ale lui Carmen Dan:

Prezint scuzele mele tuturor care au avut de suferit în urma violențelor de săptămâna trecută.

Vă prezint raportul privind acțiunile din 10 august. Raportul are 90 de pagini și este clasificat secret de serviciu. E clasificat pentru că are date solicitate de MAI celorlalte instituții.

Au fost deschise 21 de dosare penale, 3 cu autor necunoscut, sunt cercetate 20 de persoane, 3 au fost arestate, 2 puse sub control judiciar. Au fost aplicate 64 de amenzi contravenționale. Poliția și jandarmeria au lucrat pentru identificarea persoanelor violente, însă parchetele civile au avut doar două zile de lucru, în care s-au înregistrat aceste dosare. De mâine vom merge la parchetele civile cu sesizări și date.

E greu să vizualizezi atât de multe imagini, aprox 2 TB de filmări. Până acum, jandarmeria a identificat sute de persoane care au comis violențe, surprinse în imaginile vizionate. Ele sunt în proces de identificare.

În ce privește acțiunile jandarmilor a început o verificare internă și au fost identificate 5 situații susceptibile de comitere de abuzuri împotriva unor persoane pașnice. Acțiunea continuă, rezultatul va fi înaintat secției Parchetelor Militare din Parchetul General, unde a fost inițiat deja un dosar penal.

Protestul nu a fost asumat de nici o asociație, nu a existat un organizator care să-și asume responsabilitatea oficială.

Legea reglementează și adunările publice spontane, dar nu am fost într-o asemenea situație. Acest protest a fost anunțat cu mult timp înainte.

MAI a solicitat oficial serviciilor de informații date privind posibilele riscuri. Fluxul informațional a vizat aspecte generale, fără a avea caracter de noutate pentru economia misiunii, și nu de natură a surprinde aspecte grave care ar fi impus decizii sau acțiuni cu caracter special. După protest am solicitat acelorași servicii date noi privind persoanele care au generat acte de violență.

În legătura cu activarea Centrului Național de Conducere a Acțiunilor de Ordine Publică, sau conducerea acțiunii de la nivelul aparatului central al MAI, precizez că informațiile primite anterior datei de 10 august nu au indicat o situație generatoare a unei crize de ordine publică care prin complexitate, amploare și intensitate să amenințe stabilitatea politică, economicpă ori socială, ordinea și valorile constituționale, așa cum definește HG 1152 din 2014. În aceste condiții, nu s-a impus activarea acestui centru. Misiunea din 10 august a fost executată de unitateta teritorial competentă, Direcția Jandarmi București. Prin ordin al șefului direcției, comandant al misiunii a fost desemnat maiorul Laurențiu Cazan. Conducerea misiunii s-a executat din punctul de comandă din Piața Victoriei.

Ministrul prezintă cronologia evenimentelor:

Ora 13.55: Operaționalizarea punctului de comandă din Piața Victoriei. La acel moment erau două grupe restrânse de protestatari. Nu a existat nici o intenție de intimidare sau provocare din partea jandarmeriei.

Ora 16.00: La punctul de comandă au venit prefectul Capitalei și un viceprimar al Bucureștiului.

Ora 16.22: Primele manifestări violente, forțarea cordonului de jandarmi și încercări de intrare în curtea Guvernului. Se aruncă cu pietre și sticle de plastic.

Ora 16.53: Primul jandarm rănit și transportat la spital. Raportul arată că deși erau întrunite condițiile pentru intervenție, jandarmii au optat pentru un mod de operare descurajant.

Ora 18.00: Comandantul acțiunii convoacă o scurtă ședință cu șefii de dispozitive. Conform raportului, la ședință participă și un procuror militar. În piață ajung reprezentanți ai galeriilor de fotbal. Protestatarii violenți au folosit oamenii pașnici din primele rânduri ca un scut uman.

Manifestanții pașnici au fost reticenți în a se disocia de elementele ostile. De aceea, oameni pașnici au fost afectați de gazele lacrimogene aruncate spre cei violenți.

Ora 20.00: Comandantul informează prefectul, prefectul dă acordul pentru evacuare.

Ora 21.30: Se conturează un grup violent pe Bd Iancu de Hunedoara, protestatari din galeriile de fotbal. Acțiunea de evacuare nu a reușit din cauza celor pașnici. Au început acțiuni de vandalizare.

Ora 22.02: Ultima somație, li s-a acordat un timp suficient timp să plece.

Ora 22.50: Telefon la 112 semnalează un grup violent în zona unui fast food. În jurul orei 23.01, echipajele de poliție ajunse acolo anunță că nu sunt violențe.  Nu se pot întoarce pentru că sunt blocate de protestatari. La solicitarea Poliției sunt trimise trupe de jandarmi. Acesta e momentul când doi jandarmi sunt izolați și răniți.

Ora 23.10: Comandantul operațiunii comandă evacuarea pieței. La acel moment, o armă de foc fusese sustrasă.

Au existat interacțiuni violente între jandarmi și manifestanți.

Ora 1.15: Ordinea publică a fost restabilită.

În legătură cu gazele lacrimogene, acestea sunt omologate și au certificate de conformitate, confirmate deja de Parchet.

Nu există o lege care să dea dreptul protestatarilor să folosească obiecte contondente la proteste.

70 persoane transportate la spital, din care 14 jandarmi. 9 spitalizate, 3 jandarmi.

Cei care acuză acum desfășurarea evenimentele trebuie să accepte că violențele unor manifestanți au dus la pierderea caracterului pașnic al manifestării.

Ne-am confruntat cu o serie de falsuri, minciuni. E motivul pentru care trebuie să separăm adevărul de manipulare. Iată câteva dintre cele mai grosolane manipulări:

– jandarmeria trimisă la frontieră să oprească oamenii din diasporă. Fals. A circulat o fotografie de pe o autostradă din China, care inducea ideea că e aglomerație foarte mare la Vama Borș. În realitate, situația a fost normală.

– Au fost oameni în cărucior cu rotile atacați de jandarmi. Femeia în scaun nu a fost atacată de jandarmi, imaginile arată că ea s-a aruncat din cărucior.

– Medic pensionar bătut de pensionari. Minciună. În realitate, bărbatul a atacat jandarmii, a fost dus la poliție. Doctorul pensionat avea mâna acoperită. E sub control judiciar.

– Alți protestatari, Mălin Bot sau Ovidiu Gros, sunt sub cercetări pentru instigări

– Au fost folosite gaze interzise. O minciună demontată inclusiv de declarația Parchetului.

– În piață au fost doar manifestanți pașnici, doar 2-3 au provocat violențe. Fals, din imagini se văd câteva sute de oameni care provoacă violențe.

– Cei doi jandarmi agresați au fost lăsați intenționat în urmă. Fals grosolan. Tânăra a căzut fiind apoi lovită. Un coleg a venit s-o ajute, dar au fost loviți, au  intervenit mulți protestatari să îi ajute. Le mulțumesc

– Tânăra nu a fost spitalizată. Fals.

– Acuzații că jandarmii au exagerat asupra diagnosticului. Se vede diagnosticul clar inițial, dar el nu a fost confirmat de tomografie. Le mulțumesc din suflet doctorilor care au îngrijit-o.

– Au fost viralizate imagini din alte țări, respectiv fotografia cu un polițist american care lovește o femeie. Imaginea cu jandarmul care plânge împreună cu sora sa – era din Bulgaria.

– Poliția și jandarmeria opresc mașinile și trenurile pentru a împiedica diaspora să vină la protest. Fals.

– Au venit jandarmi din 14 județe. Fals: au venit doar din 5 județe.

Ministrul Carmen Dan și-a încheiat declarația de presă fără să răspundă întrebărilor presei. A plecat înapoi în birou după ce și-a citit discursul, la fel cum a făcut-o și la precedenta declarație de presă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

50 comentarii

 1. Si ce credeti ca va zice,aceasi placa a psd-alde ca sa incercat o rasturnare violenta a puterii de catre protestatari fiind impinsi de Yohanis.Sau credati ca isi va da demisia,niciodata. Secretara de la scoala Videle nu are onoare in ea, este una din marionetele marelui bandit dracu..dragnea.
  Jeg de om,sluga a lui dracu!

  • Iar vine sluga agramată să-mi explice de ce jandarmii sunt nişte domnişoare de pension care nu dădeau cu bâta, ci împărţeau flori.

   Mi-e scârbă de PSD şi de fraierii care nu votează.

  • „Au venit jandarmi din 14 județe. Fals: au venit doar din 5 județe” – intrebarea este: de ce au venit slujdarmi din 5 (CINCI) judete, daca informatiile primite de la SRI nu justificau o asemenea concentrare, iar protestele anterioare au fost pasnice?

 2. sper sa auzim acelasi tampenii ca pana acum , partidul asta trebuie ras la urmatoarele alegeri!

 3. Am inteles ca nu se pune nicidecum problema vreunei demii din partea cuiva si ca femeile de la varf, din partid nu sunt tocmai niste novice ci contribuie foarte mult la sustinerea lui dragnea. Voluntar, nu fortate. Asa ca, in gluma fie spus, pot spune ce titlu va purta lucrarea stiintifica scrisă de el „Femeile din viata mea si contributia lor la marirea si decaderea unui lider ”

  Sper sa-si dea demisia.

 4. Nu stiu de ce dar deja mi-sa facut greata…
  Cred ca din cauza ca o sa aud iara de rasturnarea guvernului prin violenta,iohanis si opozitia impreuna cu statul paralele a orchestrat tot si ca colegul ei din psd a fost amenintat cu moartea…vai..vai..ce chinuiti suntem noi cei din psd pt binele poporului,un fel de martiri…
  Se asteapta cineva la o declaratie serioasa????
  Mi-au futut nervi ordinari astia…nu pot sa concep cat de orb si indoctrinat poti sa fi pt a pune stampila pe psd…pur si simplu nu pot

 5. Toti cei care din lehamite nu s-au dus la vot trebuie sa-si dea seama ca raul nu are limite, ca poate merge din rau in mai rau, ca sobolanii profita cand electoratul este absent, ca este extrem de important ca sa votam „raul cel mai mic”, altfel ajung serpii sa ne incolaceasca si sa ne sufoce, ca au comunistii o masa disciplinata de 2 – 3 milioane de votanti (maini de vot nu capete care discern), masa care nu poate fi neutralizata decat de diaspora si de cei cu discernamant. Deci, intotdeauna sa mergeti la vot si sa votati „raul cel mai mic”, ceea ce este macar partial onest. Onestitatea, respectarea promisiunilor, este cheia de verificare a istoricului oamenilor politici si a partidelor.

 6. Cine sunt astazi „diaspora” ? Cei carora tara jefuita si ruinata nu a mai avut ce sa le dea, cei pentru care nu s-au mai gasit nu sinecuri ( ca pentru obedientii incapabili ai politicienilor corupti ), dar nici servicii macar cu putin sub calificarea si instruirea lor, pentru ca economia tarii a fost desfiintata pe spaga in favoarea economiilor din afara, care ne folosesc ca piata de consum. Deci au plecat ca sa poata trai, ei si familiile lor necajite, suferind de singuratate si instrainare si venind in tara unde isi aduc economiile castigate greu si in suferinta, contribuind la PIB-ul tarii (cam cu o treime). Ar trebui sa-i asteptam sa vina acasa cu paine, lapte si miere nu cu gaze , grenade si bastoane.

 7. Cat despre cele 21 de dosare penale, pariez ca 80-90 % din ele sunt … baloane de sapun ! Probabil ca sunt huliganii adusi premeditat (pentru provocari) de la clubul de fotbal al armatei (CSA), care au lovit in jandarmii agresati si parasiti de colegi , care „au sarit calul”. Inventii pentru contracararea celor 291 de plangeri impotriva violentelor jandarmilor ! Ei stiu ce au regizat, asa ca pentru impresia publicului, sacrifica cativa tonti , pe care tot ei (prin cei care-i intretin pe huligani) i-au invitat.

 8. De ce nu a raspuns la câteva întrebări ?
  A fost doar un monolog „lătrat”.

 9. De unde a luat asta manipularile alea???
  80% din ele eu nu auzisem de ele :))
  Chiar traieste intr-o lume paralela :))

 10. Daca este adevarat ce debitează de ce iese abia acum, dupa 9 zile.
  De fapt lucrurile stau altfel si ea si-a stors capul cum sa deturneze, aberatii legate de constatarile procurorului de la fata locului, care oficial nu avea ce cauta acolo.
  A tot batut campii despre nu stiu ce falsuri.

 11. Textele „citite” de d-na Ministru trebuie analizate si contrazise paragraf cu paragraf.
  În orice caz urmașii propagandiștilor au urmași !

  • „Au fost folosite gaze interzise. O minciună demontată inclusiv de declarația Parchetului.”
   Gazele au fost folosite in mod nepermis. Conform „Ghidului de interventie profesionala”, emis de Ministerul de Interne, in privinta spray-urilor cu substante lacrimogene se precizeaza: „Nu se pulverizeaza substanta direct in fata adversarului.”
   De asemenea, acelasi Ghid de interventie interzice lovirea capului sau a gatului/coloanei vertebrale a manifestantilor.

   „– În piață au fost doar manifestanți pașnici, doar 2-3 au provocat violențe. Fals, din imagini se văd câteva sute de oameni care provoacă violențe.”
   Nu imi aduc aminte sa fi auzit undeva ca in piata au fost numai 2-3 persoane agresive. Dealtfel este evident ca ar fi fost insuficienti doar 2-3 instigatori trimisi de politicienii corupti pentru a strica o demonstratie pro-justitie pasnica de peste 100.000 de participanti. Au fost recrutati cel putin cateva zeci, poate chiar o suta.

 12. Raport ? Hai SICTIR !

  SCUZE ? Hai SICTIR !

  Raportul de 90 de pagini este clasificat secret de serviciu ? HAI SICTIR !

 13. pai si ce o tinei ca totoul e ca-n UE pana ieri? pai voi trageti tare pe nas in grup cu seful de trib ? unde-i sobolanul , s-a ascuns ca un las de doi bani ! A planuit o lovitura de stat tip erdogan si nu i-a iesit si acum sta in vizuina?

 14. Nu mai sunt dispus sa comentez nimic din ce declara aceasta gasca de cretini-infractori cu cativ asasini printre ei, ce vor sa conduca tara

 15. scuze ceri cuiva pe care-l calci din greseala pe pantofi , aici cucoana este vorba de atentat asupra vietii unor oameni nevinovati; un bulan in cap, un spray in fata , o grenada fumigena sau cum o mai fi, poate crea panica , busculada si moarte . deci nu de scuze e nevoie ci de gasirea vinovatilor in frunte cu tine care au creat aceasta nenoricire si pedepsirea voastra exemplara de catre justitia pe care o blamati , ca atentat la viata.

 16. Doamna Carmen pare ca ati luat-o asa inaintea Parchetului General si le stiti pe toate. Ceva frica? SImtiti ca nu o sa iasa bine?
  Pacat ca nu raspundeti la nici o intrebare, ca nu comentati pe imagini. Ar fi fost placut sa va vedeti subalternii abia numiti cand coordoneaza cum sa fie gazati si batuti mai bine oamenii.

  In alta ordine de idei…incearca sa folosesti Raportul pe post de hartie igienica, dar sa freci putin hartia ca poate sa zgarie si dvs aveti obrazul fin.

 17. Doamna sinistru da’ demisia pe când? V-ați făcut de râs și tu și deja tot ministerul ăsta care seamănă mai mult cu un batalion pesedist de represiune a civililor nemulțumiți de dictatura Teleormanului. Fmmcarmen te iubim că așa proastă doar pe fmmvasilica mai găsim.

 18. Dulcele stil clasic stalinist.
  Pana ne prezinta dovezile cu „sutele” de persoane violente, microgrupuri foarte mobile si foarte violente, care atacau jandarmii direct din mijlocul pietei….mai vorbim.
  Hotul striga hotii!
  Mi.e sila de sclava asta atat de afectată.

 19. personajul in uniforma de langa asa zisa ministru a lucrat profesionist pentru integrarea Romaniei in Schengen, ce faci acolo domnule langa acesta persoana sinistra?

 20. Ăsta este raport ? Hai SICTIR !

  Raportul de 90 de pagini este clasificat secret de serviciu ? Hai SICTIR !

  Îți ceri scuze ? Hai SICTIR !

 21. Atat de mult s-au diluat scuzele alea pe care si le-a cerut Papusha la debutul declaratiei protestatarilor pasnici care au avut de suferit de pe urma interventiei in forta a „testoaselor”, incat la final era cum s-a stabilit inca de-acum trei, patru zile de catre Georgian : jandarmii , niste ghiocei iar manifestantii pasnici niste insi care nu au raspuns corespunzator semnalelor luminoase de evacuare a Pietei si nu s-au delimitat de grupurile de huligani !

  PS. Mare minune daca pana la urma Jandarmeria nu o sa-i amendeze si pe cei peste 400 de gazati .
  O parte dintre ei erau deja amendati.

  PPS. Da se cheama ca si-a cerut scuze ! 😉

  • De cele mai multe ori cand cineva isi incepe un discurs spunand „Nu vreau sa par lipsit de respect, dar trebuie sa spun ca…”, inseamna ca tocmai este pe cale sa zica un lucru realmente total lipsit de respect.

   Asa si cu cererea scuzelor…

  • @Motanul gri
   Sau si mai frecvent: Nu ca as avea ceva contra ta dar… si urmeaza sa ti traga una zdravana

 22. asta mare parte din manipularile alea pur si simplu cred ca le-a inventat sau cine stie dupa ce pagini obscure de facebook au fost luate…vai de plm cat tupeu…nici asta nu este sanatoasa la cap?

 23. Cred ca incep sa ma dumiresc, fa Carmen. Nu au fost gaze CS ci au fost gaze ilarizante iar bastoanele au fost de fapt garoafe si trandafiri, gata, am inteles.
  Pana data viitoare, multa mPSD. Si jandarmeriei.
  Cred ca le parvin vesti triste de la Parchet, iar din imaginile luate de carul lor nu reiese marea violenta a celor ce protesteaza, asa ca pregătesc atacul asupra procurorilor de la Parchetul General. Cum ca nu e adevarat, ca stiti raportul nostru e cel mai bun, ca procrorii acuza fara dovezi etc. Multa …..

 24. După cuvântul doamnei parcă vorbește dragnea, atit de bine a instruito .De aici din Londra așa se vede :M…PSD .

 25. Doamna Carmen Dragnea Dan ar fi numele corect al acestui minunat ministru. Să vă fie RUȘINE. MU .. PSD.

 26. Toată acțiunea a fost pregătită cu mult timp înainte.
  Din cate imi amintesc colega de guvern a doamnei Carmen Daniela Dan , o altă mare doamnă Lia Olguta Vasilescu posta in luna iunie pe pagina personală de facebook imagini cu protestatari pe care se puneau tunuri cu apă.
  Cu siguranta șeful partidului și cei ce il slujesc , abia asteptau un pretext pentru a intimida poporul. Consideră acești indivizi , că cei ce gândesc cu capul lor și nu întind mâna la pomenile lor, trebuie bătuți și înfricoșați

 27. Păpușa, ne doare în cur de scuzele tale, de inepțiile debitate, de manipulările de kkt, de ifosele și punctajul de la partid.
  Nu ne pasă dacă vorbești sau dacă taci, dacă ameninți sau dacă te milogesti. Nu ai ce să ne spui, nu ai ce să ne promiți.
  Nu dialogăm și nu negociem cu hoții, analfabeții, curvele, cretinii și canaliile.
  De la voi ne interesează un singur lucru, să dispăreți. Până atunci, muie PSD!

 28. Dupa prima declaratie in care spunea ca jandarmii nu si-au facut decat datoria si nu avea ce sa-si reproseze, acum vine cu sferturi de adevar, generalitati, alte minciuni si … fuga de orice intrebare.
  Pai , daca sunteti toti atat de curati, de ce fugi cucoano (necucoana) de intrebari ???Hai sa vedem, doar cateva inadvertente, minciuni si adevaruri ascunse:
  1/. – Cativa sefuleti de rangul 2 din psd s-au lansat in atacuri furibunde la adresa presedintelui si a opozitiei acuzandu-i de incitare la daramarea guvernului si schimbarea prin forta a ordinii de drept.
  Acum, cucoana carmen dan sustine ca toate informatiile pe care le aveau aratau ca ordinea de drept nu era in pericol si nu se profila nicio situatie periculoasa. Si celelate sutineri ale ei arata ca doar cateva grupuri s-au manifestat violent mentionand de 2 ori galeriile de fotbal. Atunci care este legatura cu presedintele si cu opozitia???!!
  Este clar insa ca psd pregateste o schimbare abuziva si samavolnica a ordinii de drept prin acuzatiile aduse, fara dovezi, presedintelui.
  2/. – Nu da niciun detaliu despre imprejurarile in care a fost ranit primul jandarm la ora 16,53.
  Doar o afirmatie generala.

  3/. – Daca au depistat grupurile de suporteri, unele chiar la sosirea in piata, de ce nu le-au neutralizat imediat?? Sau le-au lasat intentionat sa actioneze ca sa aiba motive de interventie ?

  4/. – Daca incitatorii nu erau grupati, ci infiltrati printre protestatari, cum au putut fi numarati??
  Pe de alta parte mentioneaza „grupuri”. Pai, ori erau grupuri, ori actionau individual??
  5/. – Nu spune niciun cuvant despre agresarea jurnalistului austriac, a turistilor israelieni si a soferului de taxi. Acestia din ce realitate faceau parte ???
  6/. – Mentioneaza asazise falsuri si minciuni lansate impotriva jandarmeriei .
  Nicio vorba despre falsurile si minciunile grosolane lansate de corifeii psd – alde (pop, nica, norica Nicolai, et c ) si televiziunile de casa ale psd .

  Prin declaratia de azi a sinistrei carmen dan, psd isi arata din nou adevarata fata , ascunzand adevarul si manipuland in continuare.

 29. Dacă FADERE ( Federația Asociațiilor De Români Din Europa ) și-a retras cererea de autorizație & nu și-a mai asumat răspunderea organizării miting-ului, pe baza cărui protocol sunt judecați/acuzați jandarmii?

  • Uite i-ti raspund eu…mai te du’ dreacu cu copy paste al tau…pe baza codului penal…voi psd-ul sunte-ti obsedati de protocoale…va traumatizat LCK :))…daca pierde-ti alegerile si revine in scena a-ti dat de dreacu’ o sa scrieti carti prin puscarii despre „protocoale”…protocol cu alifie…protocol cu nr suedeze…protocol cu „capra”…o sa tot fie protocoale sa va iasa pe urechi :))

  • pe baza codului penal

   Pentru ce? Pentru că și-au făcut datoria & au oprit niște anarhiști descreierați, foarte agresivi, ce voiau să spargă într-o clădire publică de înalt nivel ca să bage țara în haos?

  • Pt „loviri si alte violente”,”abuz in serviciu” la unul din protestatari caruia am inteles ca ia fost atinsa artera femurla „tentativa de omor”…nu conteaza daca erau sau nu descreierati,anarhisti sau violenti…se aplica forta doar daca individul nu se preda sau coopereaza…din multele imagini (bine trucate dupa spusele voastre :)) ,trucate live nu oricum) indivizi se predau si cooperau (ridica mainile sus,sunt intinsi la paman)…

  • Trolul rilache repetă ca o moară stricată teoria cu protocolul, probabil că așa îi dictează stăpânii lui. Adicătelea, un lipsa unui protocol, jandarmii pot bate pe oricine, pot comite chiar și crime, totul legal, după mintea puțină a trolului. Apoi, trolul rilache scrie despre”anarhiști foarte agresivi”. Ori vorbește gura fără el fiindcă așa i-au dictat stăpânii, să spună o așa prostie, ori știe pentru că i-a văzut el. Asta înseamnă că le era alături „descreieraților” ce „voiau sa sparga intr-o clădire publică de inlt nivel ca sa bage tara in haos” . Trecând peste modul de exprimare care arată că nu e deloc „răsărit”, cum părea, remarcați cum se compromite sarmanul trol. Prin ceea ce spune, imbecilul se face părtaș la „spargere” pentru ca afirmă ca ii știe pe „descreierați” sau se face de râs, pentru că vorbește fără să știe ce spune, ca o țața proastă.

 30. Un lucru bun: a recunoscut că nu a fost vorba de nici o lovitură de stat. Micuța Viorica Vasilica care l-a pârât pe Iohannis la Comisia Europeană , e acum descoperită. La fel ca si marele sef de partid și slujitorii lui!!!!!

 31. Ora 18.00: În piață ajung reprezentanți ai „galeriilor de fotbal”. Protestatarii violenți au folosit oamenii pașnici din primele rânduri ca un scut uman
  Ora 21.30: Se conturează un grup violent pe Bd Iancu de Hunedoara, protestatari din „galeriile de fotbal”. Acțiunea de evacuare nu a reușit din cauza celor pașnici. Au început acțiuni de vandalizare.
  Tot misterul acestei inscenari se poate dezlega prin arestarea acestor „galerii de fotbal” si interpelarea membrilor lor de un tribunal militar.
  Nu se poate continua terorizarea manifestantilor pasnici de aceste benzi de tip mafiot , protejate de putere si folosite in actiuni de manipulare.
  Daca puterea nu se poate desolidariza de aceste „galerii de fotbal” , se confirma ca ele fac de fapt parte din manifestarea puterii guvernantilor.

 32. Vasazica, jandarmerita s-a impiedicat si a cazut. Apoi colegul ei a acoperit-o cu scutul ca sa nu poata fi lovita de huligani. Si cu toate astea i-a fost sustras pistolul cu care venise la ea, dece? ca sa impuste protestatarii?
  Altceva si mai gogonat vom afla zilele urmatoare: arma va fi gasita undeva unde a fost aruncata de cel care a furat-o.

 33. Te uiti la muianul ei si te revelezi: vaduva flasca de la Videle.
  Muie rilache,beti-as sanjele, MUIEPSD, muie tuturor vaduvelor flasce care-si ucid teleormaneanul ca sa fornicheze legal. Muie ma rilache nespalat.

  • Avertizare! Asistache e mai mult lache, decat rus. L-ar vinde si pe Putin pentru un fundulet paros. Sanatate, lache, ca o sa ai nevoie penalache dupa gratii.

  • Ce penali sunt trolii ăștia, ce prostii scriu morjenii, rilachii, asistatii… stăpânii lor de la fabrica de troli or vedea ce treabă proastă fac sau tot atât de reduși ca ei? Asta ar fi îmbucurator.

 34. Si condolente. In romania inca se moare ptr democratie. Criminalii sint acceasi si trebuiesc legati ptr numele lui Dumnezeu. Complicitatea in crima impotriva poporului trebuie fumulata cu inalta tradare si puscaria sa-I manince pe 100 ani. E nevoie imediata de scoaterea in afara legii a psd ca partid al criminalilor si parlament de 300 indivizi.

 35. Pina si scuzele d-nei ministru sint agramate: „Prezint scuzele mele tuturor CELOR care …”. Cit despre textul in sine (ca nu-i altceva decit un text, de vreme ce l-a citit mot-a-mot), este plin de fumigene si dezinformari, care ar fi putut fi usor demontate de intrebarile jurnalistilor si de raspunsurile pe care madam ministru ar fi trebuit sa le dea. Marionetele, insa, nu fac improvizatii, atit textul, cit si miscarea scenica sint trasate de sus.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.