G4Media.ro

LISTĂ Consultări angro pe proiectul “România educată”. Zeci de asociații, agenții, autorități,…

LISTĂ Consultări angro pe proiectul “România educată”. Zeci de asociații, agenții, autorități, universități, sindicate și academii – la discuțiile organizate miercuri de Președinție

Câteva zeci de asociații de elevi, studenți, profesori, părinți și ale comunității academice și de afaceri, organizații pentru drepturile copiilor și ale minorităților, mai multe agenții și alte autorități ale statului, peste 10 instituții de învățământ superior, trei sindicate plus Academia Română – toate au fost invitate la consultările programate miercuri dimineață de Administrația Prezidențială, pe tema proiectului “România Educată”.

 • Vezi lista instituțiilor care vor fi prezente la consultările de astăzi, potrivit datelor furnizate de Administrația Prezidențială la solicitarea Edupedu.ro.

Miercuri este a treia zi de consultări organizate de președinție pe această temă. Potrivit unui anunț al instituției, de la ora 16.00 președintele Klaus Iohannis are “întrevedere cu partenerii de dialog social din zona educației și cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale implicate în Proiectul “România Curată””.

CItește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Tot așa făcea și pe conul biciclistul, îi dedic melodia trupei Anonim, hidrobicicleta, du te mutomanule spre larg că oricum suntem surzi și nu ți interceptăm mesajul S. O. S.

 2. Am citit lista cu toți participanții. Niciodată în viața asta amin că nu aș fi gândit că sunt atâtea lipitori, sugative și singurul care face un proiect este președintele țării. Sunt curios totuși unde dreaq au fost aceste organizații sau ce dreaq sunt în ultimii 30 de ani când învățământul s-a dus pe apa sîmbetei? Ce țară suntem!?

  • Sunt pe lista si fostii ministri ai Educatiei?
   Tampeanu e in fruntea listei?
   Pupincuristii primesc diplome de participare?

 3. „Câteva zeci de asociații de elevi, studenți, profesori, părinți și ale comunității academice și de afaceri, organizații pentru drepturile copiilor și ale minorităților, mai multe agenții și alte autorități ale statului, peste 10 instituții de învățământ superior, trei sindicate plus Academia Română – toate au fost invitate la consultările programate miercuri dimineață de Administrația Prezidențială, pe tema proiectului “România Educată”.

  Un fel de aflarea-n treaba la romani…
  Pentru ce au fost chemati, de ce s-au dus?!

 4. Sa fie cat mai multi, sa para credibila treaba:)))

 5. Asta cu Romania Educata e o tinichea fara continut. Care educatie, aia facuta de Irina Rimes despre Brancusi? Poate ne invata Fulgy despre Ion Barbu, sau Velea despre George Enescu!

  • Ce ar fi ca pana la Romania Educata sa incepem cu:
   – scoli renovate cum trebuie, cu bude in interior, cu climatizare, curate, prietenoase, cu locuri de joaca si teren de sport accesibil oricand (pe lumina) pentru copii.
   – eu cred ca ar trebui servita macar o gustare copiilor chiar daca apar oportunitati de furt. Hai s-o lasam deocamdata pe-asta cu drobul de sare.
   – acces la internet pentru toti copiii – si de la scoala si de acasa
   – sa inceapa serios dezvoltarea de lectii online acolo unde este aplicabil.
   – literatura scolara pusa online pe un site.
   – gasite metode de reducere a abandonului scolar
   – nu ne place chestia aia cu educatia sexuala, dar cum facem sa nu mai ramana fetitele gravide? Am auzit-o, acum multi ani, pe una intreband socata: „cum, dintr-atat?”
   Asta e asa, pana m-am pllictisit de scris, ca as putea sa sriu o zi intreaga.