G4Media.ro

Lipsa apei calde în Ploiești: Se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de…

Sursa foto: Pixabay

Lipsa apei calde în Ploiești: Se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se întrunește vineri, 5 august, la ora 10.00, pentru a constata stare de urgență în ceea ce privește lipsa apei calde din Ploiești, relatează ziarulincomod.ro

Potrivit unei informări a Consiliului Județean Prahova, în baza decretării stării de urgență în acest sens, instituția ar putea să preia reparațiile utilajelor necesare livrării apei calde din oraș.

“Președintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, i-a solicitat prefectului județului Prahova, Virgil Nanu, convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) în vederea constatării unei stări de urgență, în baza căreia CJ Prahova să preia reparațiile utilajelor necesare livrării apei calde în municipiu. Pentru reluarea de urgență a livrării, CJ Prahova se oferă să suporte toate costurile.

În urma discuțiilor dintre cei doi, CJSU ar urma să fie convocat astăzi, 05 august, la ora 10.00.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Prahova.

Reamintim că zilele trecute Consiliul Județean Prahova a solicitat ca municipiul Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, să preia centrala termică de la Brazi, însă, municipalitatea a emis seara trecută un punct de vedere în care susținea că acest lucru nu este posibil.

Sursa: ziarulincomod.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Ați votat PNL, spălați-vă cu el pe cap.

  • Trebuia votată gașca marelui mafiot pesedist Cosma. Cosma e maestru in potlogării de anvergură și e bine merci.

 2. Mafioții au stat până-n ultima clipă și n-au făcut nimic. Erau și sunt prea ocupați cu afacerile și matrapazlâcurile personale. Iau leafa de pomană.

 3. Totusi , la ce e buna apa calda ?

 4. primaria nu face decit sa implementeze ordinul de la ue, sa opreasca apa calda si caldura, pentru a salva planeta

  • Și restul orașelor nu salvează și ele planeta?

  • Exact asta fac. A fost Bucureștiul cu de revizii și lucrări de reabilitare închipuite. Totul este economie de gaz mascată pentru că slava ukraini. Vor urma și alte orașe.

 5. Bine că pentru Ploiesti se întrunește comitetul, dar în București sector 2 nici nu mai știm cum se simte sa faci un dus cu apa calda din toamna anului trecut.

 6. În sectorul 3, apa calda e la fel cu cea rece. Adică apa rece nu e rece, ci călduță și apa caldă nu e caldă., ci tot așa, abia e călduță.

 7. Vorba lui Hagi: „Ăștia-și bate joc de noi.”
  Nici o grijă, ăștia de la Ploiești nu vor face nimic, s-au adunat doar ca să ajungă împreună la concluzia că nu se poate face nimic. Hoți și incompetenți sadea.

 8. Vorba lui Hagi: „Mă, ăștia-și bate joc de noi.”
  Nici o grijă, ăștia de la Ploiești nu vor face nimic, s-au adunat doar ca să ajungă împreună la concluzia că nu se poate face nimic. Hoți și incompetenți sadea.