G4Media.ro

Ligia Deca, bolnavă de Covid-19, şi-a anulat participarea în plenul Senatului, la…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ligia Deca, bolnavă de Covid-19, şi-a anulat participarea în plenul Senatului, la Ora Guvernului / Ea a făcut parte din delegația oficială care l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis în vizita din Emiratele Arabe Unite

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, şi-a anulat participarea miercuri, în plenul Senatului, la Ora Guvernului, din cauza îmbolnăvirii de COVID, relatează Agerpres.

Ministrul a solicitat reprogramarea sa la Ora Guvernului, întrucât testul PCR efectuat marţi a confirmat infectarea cu SARS-CoV-2.

Invitaţia adresată de Senat ministrului Deca a fost făcută la propunerea grupului senatorial USR.

Ministrul Ligia Deca a făcut parte din delegația oficială care l-a însoțit  pe președintele Klaus Iohannis în vizita sa în Emiratele Arabe Unite.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Poate face Covidul o faptă bună și scăpăm de ea !

  2. Și așa o ținea Iohannis la 10 metri de nevasta-sa in poze, așa că nu cred că mister president și consoarta s-au contaminat, dar n-ar fi rău să mai stea și pe acasă ceva timp, că au tocat prea multi bani !

  3. Covidul arab / Te face mai slab. Grabnica însanatosire îi uram spre propasirea educatiunii si învatamântului nationale confruntate mai nou cu fake news despre anumite subtantze didactice ce disemineaza prin România ieducata.

  4. Daca nu s-a vaccinat suficient de adanc…