G4Media.ro

Liderul PSD Marcel Ciolacu candidează la un post de vicepreședinte al Internaționalei…

Sursa Foto: Captură FB

Liderul PSD Marcel Ciolacu candidează la un post de vicepreședinte al Internaționalei Socialiste/ Congresul are loc vineri și sâmbătă în Spania

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, candidează la un post de vicepreședinte al Internaționalei Socialiste la congresul care se desfășoară vineri și sâmbătă la Madrid. Informația apare pe pagina oficială a evenimentului, însă PSD nu a comunicat candidatura sa în mod oficial. Potrivit organizatorilor, sunt 36 de posturi de vicepreședinți, iar din lista candidaților rezultă că sunt 46.

Pentru a asigura un echilibru geografic între cei 36 de membri aleși ai Prezidiului, membrii au fost împărțiți în patru regiuni: Africa, Americi, Europa și Orientul Mijlociu, Caucaz, Asia-Pacific

Cel de-al XXVI-lea Congres al Internaționalei Socialiste va avea loc la Madrid, Spania, în perioada 25-27 noiembrie, găzduit de Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol, PSOE. Consiliul se va reuni în dimineața zilei de 25 noiembrie, fiind precedat cu o zi înainte, joi, 24 noiembrie, de reuniuni ale comisiilor statutare și de un dineu de lucru al prezidiului.

Pentru funcția de președinte al Internaționalei Socialiste candidează premierul Spaniei, Pedro Sanchez (Spania) iar pentru funcția de secretar general al Internaționalei Socialiste candidează Benedicta Lasi, Ghana.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Poate oare cineva să explice cum de a ajuns un președinte al unui grup infracțional organizat numit PSD, să candideze la o așa funcție a Internaționalei socialiste?
    Dacă o va obține, înseamnă că nici Internaționala asta nu mai e cea fost odată.

  2. Internationala Socialista este o clo@ca neo-marxista, de care era mandru si Cea.usescu, iar Ciolacu se potriveste perfect sa stea acolo, ca pa.duchele in frunte.