G4Media.ro

Liderul cecen Ramzan Kadîrov şi-a numit fiul de 15 ani în fruntea…

Sursa foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

Liderul cecen Ramzan Kadîrov şi-a numit fiul de 15 ani în fruntea serviciului său de securitate

Liderul republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, cunoscut pentru încălcările sistematice ale drepturilor omului în această regiune, pe care o controlează cu mână de fier, şi-a numit duminică fiul, Adam, în vârstă de 15 ani, în fruntea serviciului său de securitate, a anunţat ministrul sănătăţii cecen, Adam Alhanov, transmite EFE, citată de Agerpres.

‘Îl felicit din toată inima (…) pe Adam Kadîrov pentru numirea sa în funcţia importantă de şef al departamentului de securitate al liderului Republicii Cecenia”, a scris Alhanov pe Telegram.

Oficialul cecen a subliniat că Adam, „în ciuda tinereţii sale, are deja o mare experienţă practică” şi are un „spirit războinic puternic”, aşa că nimic nu-l va opri când vine vorba de a-şi apăra tatăl, poporul, religia şi patria.

Adam Kadîrov, decorat pentru „meritele sale” atât în Cecenia, cât şi în Tatarstan, a devenit subiect de controversă în septembrie, după ce a postat pe reţelele de socializare un videoclip în care bătea un rus arestat pentru că ar fi dat foc Coranului.

Liderul cecen şi-a susţinut fiul şi a declarat că este mândru de comportamentul său, în timp ce autorităţile ruse au preferat să ignore incidentul, remarcă EFE.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. dus cu pluta si asta