G4Media.ro

Liderul autoritar cecen Ramzan Kadîrov s-a deplasat la Mariupol pentru a-şi încuraja…

Foto: Liderul cecen Ramzan Kadîrov (Captură video)

Liderul autoritar cecen Ramzan Kadîrov s-a deplasat la Mariupol pentru a-şi încuraja trupele angajate de partea Rusiei, în asaltul asupra Ucrainei

Presa rusă a anunţat luni că liderul autoritar cecen Ramzan Kadîrov, apropiat al lui Vladimir Putin, s-a deplasat la Mariupol pentru a-şi încuraja trupele care iau parte la asaltul asupra acestui important oraş-port din sud-estul Ucrainei, relatează Agerpres conform France Presse.

„Liderul cecen Ramzan Kadîrov se află la Mariupol pentru a ridica moralul luptătorilor noştri”, a declarat Ahmed Dudaev, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Kadârov, citat de agenţia rusă de presă RIA Novosti.

RIA Novosti a publicat o fotografie în care poate fi văzut Kadârov în mijlocul a aproximativ 30 de bărbaţi înarmaţi, precizând că a fost făcută la Mariupol.

Televiziunea rusă a publicat de asemenea imagini ce arată o întâlnire între Kadârov şi un bărbat prezentat ca un general rus, Andrei Mordvişcev, pe care armata ucraineană pretinde că l-a ucis.

AFP nu a putut verifica în mod independent aceste afirmaţii.

Forţele ruse, care conduc din 24 februarie o ofensivă militară în Ucraina, încearcă de câteva săptămâni să pună mâna pe Mariupol, un oraş strategic unde situaţia umanitară este catastrofală.

Kadîrov, care conduce cu mâna de fier republica rusă Cecenia, a susţinut săptămâna trecută că forţele sale au ocupat primăria din Mariupol, înainte de a indica că de fapt era o altă clădire oficială situată la marginea oraşului.

La mijlocul lunii martie, Kadîrov a anunţat că o mie de „voluntari” ceceni au plecat în Ucraina pentru a lupta.

Fidel preşedintelui rus Vladimir Putin, Kadârov, în vârstă de 45 de ani, dispune de o miliţie la ordinele sale. Forţele aflate sub controlul său sunt acuzate de numeroase abuzuri în Cecenia.

Foto: Liderul cecen Ramzan Kadîrov (Captură video)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. 3:1 ca în 3 zile ii pun ucrainienii pielea în bat, cum au făcut și cu alți 7 generali.

  • Daca il curata si pe asta, rusii ar putea avea noi probleme in Cecenia. Exact ce le mai lipseste.

 2. Marele luptator de canapea Kadirov, si-a luat 🕹 in mana si se pregateste de razboi 😂

  P.S 💩-m-as in gura clonei mele re.tardate😂

  • Iar tu marea clona, fake Melania zis chizdalia te pregatesti de culcare cu matzele ghertaind de foame ma thembelulle

  • Plecați dreaq de pe g4 de handicap.a€ti

  • Zi asta lu fake Melania zis chizdalia, clona cu un singur neuron, numa ca doarme behemutu, ca e sclav pe plantatie si n-are bani nici sa treaca strada alaturi de tine thembellule

 3. Fara numar, fara numar. Mare hahalera. Cecenia este si mare putere militara :))

 4. Ma bag la pariu
  Dacă o sa câștig dai o vodca în Groznii

 5. Un glonț uns cu untura de porc si un sniper va rog

 6. Sa ii dea Alah o bomba in turban. A „treia Roma” face apel la teroristi musulmani sa ii ajute. Si patriarhul Kiril spune ca e o lupta dreapta.

  • Cred ca l-a si sfintit pe terorist. I-a dat cu mir pe frunte, sa fie ferit de necazuri.

 7. Chiar nu l a ars nimeni pe fraieru ăsta????

 8. Desigur ca a făcut poza la el acasă inainte sa se ducă la harem.
  Da bine sa iti crească puțin testosteronul.

  Pana una alta cred ca băiatul are un premiu pus pe capul lui de lunetiști și e conștient de asta deci posibil ca iese și el în fata buncarului sa se pozeze cu gărzile, odată pe zi.
  Mariupol este clar ca va cădea(încercuit de o luna și fără cai de aprovizionare) dar nu dl bărbos cecen va fi responsabil.

 9. Cecenii sunt fete de gradinita in capul unora, dar nu ti-ai dorii sa ai de-a face cu astia. Nu spune nimeni dar ii toaca pe ucrainieni , toti ne uitam fara sa facem nimic.

 10. Mai, sa fie. Adica marii razboinici ceceni au nevoie de „incurajari”? Si cum, l-a inaintat Putin in grad si el se duce doar sa dea din gura? Nu-si conduce oamenii in lupta?

 11. Să fie într-un ceas bun și glonț bine țintit! Să fie ultimul său drum și ultima luptă la care ia parte! Așa să-i ajute Allahul său și chiar „preacuviosul” kiril!

 12. „La Mariupol”, insemnand la 30 Km Nord de oras, unde fac selfie -uri, in siguranta deplina, celebrii luptatori ceceni.
  Le-a dus si munitie – powerbank -uri, pentru smartfoane.