G4Media.ro

Licitație cu bunurile actriței Marilyn Monroe: Un bărbat a cumpărat cripta de…

Sursa foto: Facebook/ Julien's Auctions

Licitație cu bunurile actriței Marilyn Monroe: Un bărbat a cumpărat cripta de lângă cea a vedetei cu 195.000 de dolari/ El spune că „a visat dintotdeauna” să fie alături de Monroe

O criptă funerară aflată în apropierea locului de veci al actriței hollywoodiene Marilyn Monroe a fost vândută la licitație cu 195.000 de dolari, scrie BBC.

Investitorul în tehnologie din Beverley Hills, Anthony Jabin, a declarat că „a visat dintotdeauna” să fie alături de Monroe.

Spațiul este, de asemenea, aproape de cripta fondatorului Playboy, Hugh Hefner, care a cumpărat locul de lângă cel al lui Monroe în 1992.

Fanii lui Monroe, care a murit în 1962 la vârsta de 36 de ani, vizitează în mod regulat cripta acesteia din Los Angeles, California.

Ea a jucat în unele dintre cele mai mari filme de la Hollywood din epoca ei, printre care Domnii preferă blondele, Unora le place jazzul sau Cum să te măriți cu un milionar.

De la moartea sa, ea a continuat să fie subiectul fascinației multora.

Obiecte ale ei au fost vândute alături de foste posesiuni ale lui Hefner – care a fost fondatorul Playboy și a fost acuzat că a constrâns și a drogat femei pentru a face sex după moartea sa în 2017 – la o licitație intitulată Icons: Playboy, Hugh Hefner și Marilyn Monroe, organizată de Julien’s Auctions.

Împreună cu spațiul din criptă, Anthony Jabin a mai achiziționat un costum de baie care i-a aparținut lui Monroe, precum și vechiul pat al lui Hefner.

Alte obiecte notabile vândute la licitație au inclus o rochie Pucci din mătase roz care i-a aparținut lui Monroe, care s-a vândut pentru cea mai mare sumă, 325.000 de dolari.

Un ruj Elizabeth Arden folosit aparținând actriței a strâns, de asemenea, 65.000 de dolari.

Printre obiectele lui Hefner vândute se numără una dintre jachetele caracteristice acestuia, care a fost vândută pentru 13.000 de dolari, într-un pachet cu o pereche de papuci, pijamale și o pipă de tutun.

De asemenea, au fost vândute și opere de artă care au fost expuse în sediul Playboy.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...