G4Media.ro

Licitația pentru reabilitarea Podului Grant a fost lansată / Nicușor Dan: Lucrările…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Licitația pentru reabilitarea Podului Grant a fost lansată / Nicușor Dan: Lucrările vor fi demarate anul viitor, după realizarea proiectului tehnic și vor dura 24 de luni

Primarul genral, Nicusor Dan, a anunțat, vineri, că a fost lansată licitația pentru reabilitarea Podului Grant, iar lucrările vor fi demarate anul viitor, după realizarea proiectului tehnic și și vor dura 24 de luni.

„Procedura pentru reluarea lucrărilor de reabilitare și consolidare a Podului Grant a fost lansată în SEAP de Administrația Străzilor București (ASB). Invit operatorii economici interesați să depună oferte până pe 3 ianuarie 2023. Lucrările vor fi demarate anul viitor, după realizarea proiectului tehnic”, a anunțat Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Primarul general a precizat că acest proiect reprezintă o prioritate pentru Municipalitate în condiţiile în care obiectivul a fost finalizat în anul 1982 şi reabilitat în urmă cu 15 ani.

Lucrările ce urmează a fi executate vizează structura de rezistență a pasajului, reabilitarea liniei de tramvai, a căii rutiere, dar și refacerea celor 6 bretele și a trotuarului pietonal.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 57.820.005,09 lei, iar durata de execuţie este de 24 de luni.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pe vremea lui Firea s-a reabilitat jumătatea dreaptă a podului cum te duci în Crângași, astfel că 1 an de zile s-a circulat cu dificultate, iar tramvaiul pe un singur sens pe tot podul. Sub pod au consolidat picoarele podului cu un strat de beton peste plasă de Buzău. E posibil să se fi folosit mult polistiren și acum o iau de la capăt și consolidează și reabiliteaza din nou. Firma era metropolitană și șantierul era mai mult gol.

  2. Urmează, se va demara, se va face, încă puțin și se fac trei ani, in ultimul an de mandat va urma. Dar nu a reușit nimic inca