G4Media.ro

Lecțiile de la școală, din perioada 2-12 iunie, pentru Evaluarea Națională și…

Lecțiile de la școală, din perioada 2-12 iunie, pentru Evaluarea Națională și BAC 2020: Elevii pot urmări aceste lecții online, anunță secretarul de stat din preuniversitar

Elevii de clasele a VIII-a și a XII-a care nu pot să meargă fizic la școală în perioada 2-12 iunie pentru a se pregăti pentru examene “pot urmări aceste lecții online”, a anunțat în această dimineață secretarul de stat responsabil cu învățământul preuniversitar, la Magic FM. “Dacă cei care au posibilitatea să urmărească online…, ei pot rămâne acasă și pot urmări aceste lecții online”, a declarat Luminița Barcari.

  • “Elevii din clasele terminale, a VIII-a, a XII-a, a XIII-a – unde este cazul, la profesională în anii terminali – vor putea, atenție, vor putea reveni la școală după 2 iunie, între 2-12 iunie, pentru a se pregăti pentru examenele naționale”, a declarat Iohannis, pe 27 aprilie.

Contactată de Edupedu.ro, Luminița Barcari a declarat că “fiecare unitate de învățământ va organiza activitatea din perioada 2-12 iunie, în funcție de resursele materiale (dotare IT), disponibilitatea fiecărui cadru didactic care susține activitatea și de solicitările elevilor din grupul țintă“.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Auzi la vaca asta: disponibilitatea profesorilor. Mama lor de nenorociti; până pe 25.04 din 11.03 au stat ascunsi, sau sunt IDIOTI si nu stiu asta cu ” netul”. Vad la un curs de fizică la copii , ca fac pe mail. Cata stupizenie?!

  2. Nu ne puneti sănătatea copiilor în pericol.Acceptati examenele naționale și bacalaureat online. Sănătatea are prioritate

  3. De ce pentru studenți sau acceptat examele online si pentru examenele naționale și bacalaureat nu??????????

  4. Se întreabă cineva ce efect a avut aceasta perioada de izolare asupra psihicului copiilor? Elevii sunt bulversați de aceasta situație . Nu au beneficiat de o pregătire in condiții normale dar sunt obligați sa susțină examene cu măști pe fata și in condiții foarte stresante .