G4Media.ro

Șirul exploziilor provocate de colete capcană continuă în Olanda: Un pachet a…

Șirul exploziilor provocate de colete capcană continuă în Olanda: Un pachet a explodat joi la sediul ING din Amsterdam

Șirul exploziilor provocate de colete capcană continuă în Olanda, unde un pachet a explodat joi la sediul ING din Amsterdam, relatează AFP.

Explozia nu a făcut victime, însă un angajat al băncii a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a inhalat fum, a anunțat poliția pe Twitter.

Joi dimineață, Poliţia a dezamorsat o scrisoare-capcană într-un sediu al firmei americane de tehnologie a informaţiei Unisys, din apropiere de Utrecht. Nimeni nu a fost rănit nici în acest incident.

Explozii provocate de scrisori suspecte au avut loc, miercuri, în două clădiri din Amsterdam și din orașul Kerkrade, fără a fi rănită vreo persoană.

Poliția olandeză investighează un val de explozii provocate de scrisori capcană începând cu 3 ianuarie, care par a fi trimise de aceeași persoană. Astfel de explozii au avut loc până acum într-un hotel, o benzinărie, o agenție imobiliară și un centru de colectare a facturilor.

Sursa foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Press forms that appeal to [leftists] tend to focus on … defeat and despair … as if there were no hope of accomplishing anything through rational calculation

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.