G4Media.ro

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid astăzi / Temperatura apei ajunge…

FOTO: Turnulsfatului.ro

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid astăzi / Temperatura apei ajunge la 32 de grade

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid sâmbătă, 25 mai, anunță reprezentanții complexului. Sibienii și turiștii sunt așteptați începând de astăzi se răcorească în lacurile de la Ocna Sibiului, anunță Turnul Sfatului.

„Vrem să deschidem sâmbătă, este pregătită partea de jos a lacurilor până la zona Brâncoveanu. La suprafață, 5 centimetri, apa este un pic mai rece, vreo 25 de grade, până la un metru jumătate adâncime apa ajunge la undeva la 32-33 de grade, azi dimineață am măsurat.

Fiind vremea frumoasă am decis să deschidem de sâmbătă. Sperăm să vină și turiștii”, a spus Ionuț Costea, administratorul Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului, pentru Turnul Sfatului.

Din 25 mai până în 7 iunie, între orele 7-18, un adult va plăti 30 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 15 de lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 15 lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează