G4Media.ro

La Oradea au început filmările la producția peliculei „21 de rubini”,  în…

surrsa foto: ebihoreanul.ro

La Oradea au început filmările la producția peliculei „21 de rubini”,  în care va juca şi celebrul actor american Mickey Rourke

La Oradea au început, luni, primele filmări ale peliculei „21 de rubini”, în scenariul şi regia preotului orădean Ciprian Mega, în care joacă şi celebrul actor american Mickey Rourke, dar şi alte VIP-uri, printre care şi fiul lui Alain Delon, relatează în exclusivitate ebihoreanul.ro

Echipa de filmare a ieşit în teren încă înainte să se lumineze de ziuă. „Am început filmările dimineaţă, la ora 7, cu mai multe secvenţe de la o deplasare cu maşina în zona centrală a oraşului”, a declarat pentru ebihoreanul.ro scenaristul şi regizorul Ciprian Mega.

Primele cadre de interior au fost filmate în cursul după-amiezii, în sediul „Imprimeriei de Vest”, din Calea Aradului.

Actorii Corina Moise şi Anthony Delon au intrat în rolurile personajelor – procuroarea Nina, respectiv prietenului ei, Yuri -, în scena unui interviu în studio susţinut cu oameni de radio interpretaţi de moderatorul Daniel Buzdugan şi actriţa Dana Rogoz.

Pregătirile au început încă din prima parte a zilei, cu amenajarea studioului, iar filmările au implicat o echipă formată din peste 50 de tehnicieni, specialişti de platou şi artişti.

„E prima zi de filmări şi totul e foarte nou pentru mine. Am emoţii foarte mari, dar sper să fie constructive. Regizorul Ciprian Mega este un om foarte generos, care te face să te simţi în siguranţă şi să te mobilizezi să dai tot ce ai mai bun”, a declarat pentru ebihoreanul.ro actriţa din rolul principal, Corina Moise.

Aceasta se află la prima colaborare cu regizorul orădean și a sosit la Oradea vineri, aşa că a găsit răgaz să viziteze oraşul.

Filmul „21 de rubini” încheie trilogia cu acelaşi nume care mai cuprinde peliculele „Dimineaţa care nu se va sfârşi”, despre drama femeilor emigrante, şi „Glasul care strigă în pustie”, despre viaţa părintelui Calciu Dumitreasa.

Noua producţie se doreşte a fi o radiografie a societăţii româneşti post-decembriste.

Nina, interpretată de actriţa Corina Moise, este o tânără procuroare, prietenă cu regizorul Yuri, rol jucat de actorul franco-american Anthony Delon (foto jos), fiul celebrului Alain Delon.

Acţiunea se petrece la sfârşitul anului 2022, iar Nina ar putea fi nominalizată pentru funcţia de procuror general al României. Doar că această nominalizare depinde de poziţia secretarului de stat al Guvernului SUA, Mickey Mandovanis, personaj interpretat de Mickey Rourke.

Celebrul actor american urmează să ajungă şi el la Oradea, în zilele următoare, la fel ca Elisabetta Pellini, care o joacă pe reprezentanta Comisiei Europene Nicoletta Delalachiessa.

Filmul de autor „21 de rubini” îl are ca scenarist şi regizor pe preotul orădean Ciprian Mega.

Producătorii peliculei sunt Laura Mega şi Silviu Ciobanu, iar director de imagine, Liviu Mărghitan. Producători executivi sunt Natalia Neag şi Kimberly Hines.

Montajul va fi semnat de Corina Stavilă, iar sunetul de Mihai Bogos, relatează ebihoreanul.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Deja Holywood-ul tremură din toate încheieturile de teama concurenței conduse de în popă regizor la Oradea…
    Se joacă niște indivizi de-a filmul cu niște actori expirați din vest,și gata suntem și peste Holywood și peste Bolywood…E știrea ce credem noi rupe globul…