G4Media.ro

La Botoşani s-au terminat tichetele de masă acordate celor care se vaccinează

La Botoşani s-au terminat tichetele de masă acordate celor care se vaccinează

Autorităţile sanitare din Botoşani au cerut suplimentarea tichetelor de masă care se acordă persoanelor vaccinate, după ce primul stoc, de 4.000 de bucăţi a fost epuizat, transmite agenția Rador.

Astfel, cei care se vaccinează începând de joi nu mai primesc pe loc tichetele de masă acordate de stat, ci vor trebui să aştepte până un nou lot de astfel de vouchere vor fi puse la dispoziţia Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani.

„DSP Botoşani anunţă populaţia că cele 4.000 de tichete de masă care au fost alocate pentru distribuire prin centrele de vaccinare persoanelor care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare au fost deja epuizate. DSP Botoşani a cerut suplimentarea fondurilor pentru aceste tichete şi, în momentul în care acestea vor fi disponibile, botoşănenii vor fi înştiinţaţi”, se arată într-un nou comunicat de presă transmis de DSP.

Potrivit aceluiaşi comunicat, persoanele vaccinate cu schema completă, a doua doză cu Pfizer, Moderna sau Astra Zeneca ori cu unica doză cu Janssen, vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcţie de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidenţă operat, transmite Rador. (Sursa foto: Facebook / RoVaccinare)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Numai din cauza nevaccinaților s-au terminat tichetele de masă!

 2. daca scade numarul de vaccinati inseamna ca doar voucherul si loteria a contribuit la valul de doritori de imunizare

 3. Pe astia trebuie sa-i ademenesti cu mancare ca sa-i poti vaccina 🙂
  Cutu, cutu, cutu!

  • Mai cutu toti pensionarii peste 5 milioane daca se vaccinau nu se ajungea aici . Deci trebuie sa dea cate o pensie in plus la fiecare pendionar si sacapam de aglomerarea spitalelor si ATI-ul plin de pensionari cu comorbiditati

 4. Ce legătură are poza cu articolul?

  • M-am intrebat si eu. Mai ales ca poza e din Sibiu 🤦🏻‍♀️

 5. Daca oricum nu vor sa se vaccineze, treaba lor. Or să moară cu burta goală

 6. De ce este mai breaz un vaccinat decat un testat. Vorbind logic, un vaccinat poate transmite boala, dar un testat negativ nu (daca este testat cum trebuie). De ce vaccinul este gratis, dar testele costa (si costa mult peste pretul de productie)? Pe cand tombola testatilor negativ?

 7. 😂😂😂😂
  Penibilitate absolută

 8. Popor de cersetori si milogi.

 9. Poate ne trimit americanii sau moldovenii câteva tichete, nu vă panicați.

 10. Repede, repede, completati cu mici si mustar! Oamenii trebuie motivati sa vina sa se vaccineze.