G4Media.ro

Kremlinul este dispus să discute despre exportul de metale ucrainene doar la…

Sursa foto: NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP

Kremlinul este dispus să discute despre exportul de metale ucrainene doar la pachet cu problema sancțiunilor occidentale

Posibilitatea de a se ajunge la acorduri privind exportul de metale ucrainene depinde de o serie de factori, dar soluționarea unor astfel de probleme este imposibilă fără o legătură directă cu restricțiile în vigoare împotriva producătorilor ruși, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenția rusă Interfax.

„În orice caz, este necesar să înțelegem aici că soluționarea unor astfel de probleme este imposibilă fără o legătură directă cu restricțiile care se aplică producătorilor noștri, în acest caz, producătorilor de metale. Prin urmare, sunt multe de discutat aici”, a spus el.

El a fost întrebat cum comentează declarațiile unui oficial de la Kiev, care a afirmat că, după exemplul acordului privind exportul de cereale, ar putea fi încheiat un nou acord privind exportul de metale din Ucraina.

„Totul depinde de detalii, nu am de gând să formulez nicio poziție în acest moment, cumva nu a fost formulat nimic oficial încă. Trebuie să înțelegem cât de clar va fi formulată această propunere”, a mai spus Peskov.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Puneti-le mainkukte sanctiuni crininalilor putinisti

  2. Pai ziceau ca nu ii afecteaza sanctiunile. Sa ramana cu ele si sa-si inchida minele

  3. Cu teroriști nu se negociază mujicilor in evul mediu cu voi și nația voastră ștearsă de pe fața pământului