G4Media.ro

Kremlin: Luăm în considerare „măsuri suplimentare” în legătură cu acuzația că Marea…

Kremlin: Luăm în considerare „măsuri suplimentare” în legătură cu acuzația că Marea Britanie a atacat Nord Stream

Kremlinul a declarat marți că ia în considerare ce „măsuri suplimentare” să ia ca răspuns la acuzația sa că Marea Britanie este responsabilă pentru un atac asupra gazoductului submarin Nord Stream, relatează Reuters.

Ministerul rus al Apărării a declarat sâmbătă că personalul marinei britanice a aruncat în aer gazoductele Nord Stream în septembrie, o afirmație despre care Londra a spus că este falsă și că a fost concepută pentru a distrage atenția de la eșecurile militare rusești din Ucraina.

De asemenea, Kremlinul a declarat că nu s-a luat nicio decizie cu privire la repararea conductelor deținute de Rusia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Putin declară te rog război Marii Britanii să terminăm mai repede cu tine! La câte ți-a făcut Marea Britanie (a spart tevile de gaze, luptă pe față în Ucraina, ți-a atacat podișca. ți-a atacat bărcuțele ) eu zic să nu mai eziți!

 2. „masuri suplimentare” :)))) terorusii au si simtul umorului :)))

 3. Dacă n ar avea arme nucleare ambele țări suficiente să distrugă planeta, pe armată convențională in 3 luni flutură steagul imperiului Britanic de la Moscova până-n Siberia!

 4. Rusii spun lucruri trăsnite, saraciile astea au rămas bune doar sa producă materiale pentru Comedy Central, armata rusa e o gluma iar Rusia un stat mediocru.

 5. Umor involuntar, de radio Erevan:
  „ca răspuns la acuzația sa” … inseamna ca Kremlinul intraba, tot Kremlinul raspunde

 6. Și chiar dacă ar fi făcut – o englezii, care-i problema? Nu mai cumpără Germania gaz pe șest? Chiar nu cred că au facut-o rușii, că pentru ei era prea simplu să închidă robinetul nu să-și omoare găina cu ouăle de aur. Dacă a fost mina britanicilor, bravo lor ca le-au arătat ce capabilități au! Submarinele lor sigur sunt bune, dar ale rușilor provin din nave de suprafață scufundate și operează doar la coordonate fixe.

  • Cel destept esti domne?
   Robinetul l-au tot inchis ei ca amenintare, dar fara mare efect. Necazul e ca robinetul se inchide si din partea astalalta. Cand cumparatorul refuza marfa. Atunci vanzatorul se enerveaza si rastoarna taraba. Ca sa pastreze aparentele fata de alti clienti. Nu poate sa plece din piata refuzat in vazul lumii de clientul cel mai important.

 7. Armata rusa e o gluma? Cred ca glumești, nu?