G4Media.ro

Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Piața Universității în…

Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Piața Universității în memoria victimelor Revoluției din 1989

(Articol actualizat) Președintele Klaus Iohannis a depus azi o coroană de flori la Piața Universității în memoria victimelor Revoluției din 1989. Iohannis a discutat câteva minute cu reprezentanți ai revoluționarilor.

Șeful statului a făcut în fiecare an al mandatului acest gest de recunoaștere a sacrificiului suprem al eroilor anticomuniști din decembrie 1989.

Foto: Klaus Iohannis a depus o coroana la Piața Revoluției (InquamPhotos / Octav Ganea)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Foarte bine domnule presedinte , noi cetatenii mai tineri sau mai batrini ,nu putem uita ceea ce generatiile anilor 89 (foare multi copii si tineri atunci )au facut posibila aceasta schimbare (de nimeni crezuta )si care poate si cu o doza mare de inconstienta ,au facut din noi toti cetateni romani , oameni liberi . Dupa 30 de ani avem acum iar ocazia unica sa modificam mersul istoriei si sa lasam definitiv in urma comunismul, ce din nefericire mai zace in mintea unora dintre noi . Sunt absolut convins , asa cum ati zis – PAS cu PAS-, societate romaneasca ,sprijinita acum de un mare , foarte mare procent din numarul cetatenilor ,undeva spre 75% va ,merge repede spre NORMALITATE si de ce nu , spre ceea ce aceasta normalitate inseamna deja si anume -TRANSPARENTA – ,la nivelul tuturor institutiilor statale .

  2. De ce sunt preoţi acolo?

    Preoţii au fost colaboratori ai Securităţii, n-au ce căuta acolo.

  3. Daca nu era depunerea juramantului azi, Presedintele n-ar fi mai depus coroana la Bucuresti ci la Sibiu!

  4. E un pulache acolo la depunerea de flori cu o chica, intr-o geaca gri, care pune mana pe presedinte. Pulache ala facea pe bodyguardul lui Liviu Dragnea cand acesta avea proces. In rest Pulache agreseaza jurnalisti si sta cat e ziua de lunga in casinoul din mall Vitan. In caz ca nu stiati ce face statul cu banii vostri. Ii da lui Pulache sa-i joace la pacanele.

  5. Astăzi, diversi copii, adolescenti, tineri – care nu erau născuti in 1989 – ne explică ce s-a intâmplat atunci. Pe baza informatiilor distribuite de diverse ONG-uri cu „democracy” in coadă.